אני כל כך מבולבל, איזה רסיבר לקנות?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אהלן,
אחרי שהגעתי למסקנה שאני אתחיל את בניית המערכת שלי עם רסיבר בעל יכולות חשוב רמקולים (עם תכנון להרחיב את הסטאפ עדשיספיק) אני מחפש מה לקנות.

רמקולים תכננתי לקנות את מה שיהיה על הלוח יד 2 כשיגיע הרסיבר, ולקנות רסיבר עכשיו המבצעי בלאק פריידיי. אבל אני אבוד, הייתי בטוח שיהיו יותר דגמים שמשלמים לארץ מאמזון, אבל כמו שזה נראה יש רק onkyo. מה כדאי לקנות עכשיו עד 2500-3000 שקל? עדיף בארץ? אולי לעשות שילוח בעצמי? יש מבצעים מאוד טובים על Yamaha RX-V685 ועל Denon AVR-X3500H Receiver בnewegg אבל זה דורש שילוח דרך חברת שילוח.

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

הדנון נמכר באמאזון גרמניה... נראה לי חורג מהתקציב קצת

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 784
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

יש לך גם את ה Sony STR-DN1080 שהמחיר שלו יורד לעתים לאזור ה 2500 ש"ח. רכשתי אותו לאחרונה ואני מרוצה, כמובן שקראתי הרבה ביקורות לפני, סה"כ מומלץ מאוד (לפחות לצרכים שלי).
חפש דילים עליו בפורום "דילים מאמזון", כרגע נראה לי שמחירו די גבוה.

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ראיתי שהסוני מומלץ של whathifi, הוא נראה חמוד ועם שילוח יהיה בתקציב. קנית אותו מאמזון גרמניה? או עם שילוח?
מגרמניה אני רואה שהוא נשלח אבל באותו מחיר של ה3500 של דנון. יש משהו יותר זול? לחכות למבצע? או שאם תאמרו שהם פשוט שווים את המחיר אז אני אשרוד את ההוצאה, סה"כ מדובר בקנייה לעשור.

עריכה, מה עם הדנון 2500? או שפשוט צריך לחכות למבצע על משהו מהם ואז לקנות?
תכלס, פשוט בארץ לי לקבל משהו יותר טוב ממה שקיים היום בלי לחשוב על זה יותר מדי, אבל לא באמת לי לשלם פרימיום של אלפי שקלים על קניה בארץ.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #5 

אם כבר דנון תקח את ה 3400 אין לך ברירה אם משהו אחר קח סוני לא תתאכזב
Sony 1040
Monitor mass

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

רכשתי אותי מאמזון איטליה לפני כמה שבועות. אם אתה מעוניין בו תמתין לירידת מחיר, תתעדכן בפורום "דילים מאמזון".
היה לי לפניו את הדנון 2500, לא הייתי מרוצה ממנו והחזרתי אותו. מהסוני אני מרוצה.

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

למה לא היית מרוצה?

את ה3400 ראיתי בארץ ב3000, שנראה לי שזה מחיר לא רע בשבילו
?

adidas1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

לא הייתי מרוצה משתי סיבות:

1. יחסית לאונקיו הקודם שלי, הצליל שלו נשמע לי יותר מתכתי ופחות חם כמו האונקיו. אולי זה רק הרגל שלי, אבל ברגע שחיברתי שוב את האונקיו התחברתי יותר לצליל החם שלו

2. חוסר כח הגברה - באונקיו הייתי צריך להגביר ממש מעט כדי לשמוע בווליום גבוה. בדנון, הגעתי עם הסקאלה כמעט לסופה כדי לשמוע בעוצמות שאני רגיל לשמוע באונקיו (ואני לא שומע בעוצמות כאלו גבוהות). פשוט הרגיש שאין לו מספיק כח וצריך להגביר הרבה כדי להגיע לעוצמה נורמלית בשבילי

בסוני אין את שתי הבעיות האלו, הצליל חם ופאנצ'י ויש לו המון, אבל המון כח

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

בקיצור לחכות שתהיה ירידת מחיר על הסוני באמזון גרמניה? בינתיים שמתי price alert בcamelcamelcamel.
חיפשתי את ה3400 בגרמניה אבל נראה שאו שהוא לא במלאי או שכבר לא מוכרים אותו.

בינתיים אני מתלבט אם לא לשלם עוד 1000 שקל (לתקציב של 4000) ולעלות עוד רמה לדנון 3500 שהוא ההמלצה הבאה של whathifi. מה אני מקבל תמורת המחיר הזה? והאם מדובר בfuture proofing או שאני פשוט אמצא את עצמי עוד חמש שנים מחליף לרסיבר עם פיצ'רים חדשים יותר?

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

טוב, הקיצור קניתי את ה3500, הוא הstep up מבחינת what hifi ואחרי שראיתי את הפוסט הזה:
https://www.facebook.com/soundforless/? ... NY&fref=nf

והבנתי שהמחיר הסופי הוא 3500 שקל אחרי החזר מס, נראה לי סביר לגמרי בשביל לקבל משהו יותר טוב ולא לחכות עד שהסוני ירד במחיר.

עכשיו צריך למצוא זוג רמקולים ולהבין איך תולים רמקולים בכלל.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #11 

כל הסיפור הזה ואין לך עדיין רמקולים? איך מישהו פה בכלל המליץ לך על רסיבר כל שהוא בלי לדעת אילו רמקולים, איזה מערכת, איזה חלל, מה התכון וכדומה.

אני מקווה שאתה מבין שהרמקולים הם החלק יותר חשוב והעיקרי, המגבר זה חשוב אבל עכשיו צריך לשים 10Kעל רמקולים כדי שהמגבר יהיה פרופורציונלי לשאר המערכת.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”