רכשתי LG OLED65C8 מקרייזי אדי
רכשתי מקרייזי אדי בכפר סבא מסך 65״ במחיר ממש אחלה
אני בטוח שהוא עדיין לא מפסיד, אבל עדיין הוא היה מוכן להוריד את המחיר ברכישה למחיר תחרותי בהחלט
ממתין לקבל אותה בקוצר רוח כשדירוג ל55״ C7 שיש לי היום
נועם
אני בטוח שהוא עדיין לא מפסיד, אבל עדיין הוא היה מוכן להוריד את המחיר ברכישה למחיר תחרותי בהחלט
ממתין לקבל אותה בקוצר רוח כשדירוג ל55״ C7 שיש לי היום
נועם
נערך לאחרונה על ידי nrathaus ב 23/11/2018 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
מחיר זה סוד מדינה בפורום הזה.....
@nrathaus
·ממי נתבקשת להסיר ? הקטע הזה שאנשים לא מפרסמים מחיר זה קשקוש ובמקום לעזור פה אחד לשני
אתם נותנים יד בקומבינה לעשות על אחרים יותר כסף, כל מטרת הפורום הזה שכולנו נהנה ממוצרים איכותיים במחירים הנמוכים ביותר
בכלל כל הרעיון שכל אחד משלם שונה על אותו מוצר זה דיי מגעיל
למה שאתה תשלם אלפי שקלים פחות ממשהו אחר ולהפך ?
יש לנו כקהילה חזקה וגדולה את היכולת להשפיע ולעזור אחד לשני באמת, וכל אלא שמפחדים שנדע מה המחיר אז הם אלא במקצוע הלא נכון, שלא נדבר שאם הם מכרו לך ולאחרים במחירים ״נמוכים״ אז תיהיה בטוח שהם לא מפסידים ועדיין מרוויחים
·ממי נתבקשת להסיר ? הקטע הזה שאנשים לא מפרסמים מחיר זה קשקוש ובמקום לעזור פה אחד לשני
אתם נותנים יד בקומבינה לעשות על אחרים יותר כסף, כל מטרת הפורום הזה שכולנו נהנה ממוצרים איכותיים במחירים הנמוכים ביותר
בכלל כל הרעיון שכל אחד משלם שונה על אותו מוצר זה דיי מגעיל
למה שאתה תשלם אלפי שקלים פחות ממשהו אחר ולהפך ?
יש לנו כקהילה חזקה וגדולה את היכולת להשפיע ולעזור אחד לשני באמת, וכל אלא שמפחדים שנדע מה המחיר אז הם אלא במקצוע הלא נכון, שלא נדבר שאם הם מכרו לך ולאחרים במחירים ״נמוכים״ אז תיהיה בטוח שהם לא מפסידים ועדיין מרוויחים
- DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 375
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה מהחיר ?