מחפש רסיבר + שני רמקולים קדמיים עד 2000 שקל
שלום. את הציוד הנ'ל אני מעוניין לרכוש לחדר בגודל בינוני-קטן.
רסיבר - אני מעוניין לרכוש רסיבר איכותי שאליו יתחבר המחשב ובנוסף גם XBOX360.
יתכן ובהמשך ארצה לחבר אליו כרטיס קול מקצועי. הרסיבר לא צריך לכלול את כל השיכלולים שיש היום כיוון
שכבר יש לי כזה בסכום של 2000 שקל בסלון.
אני מאוד מעדיף שהרסיבר יהיה כמה שיותר קטן ולא גדול כמו הרסיברים של הקולנוע ביתי.
אם אין ברירה, אפשר שהוא יהיה גדול ואני פשוט אשים אותו במקום אחר בחדר ולא לידי ואשלוט עליו עם השלט.
רמקולים - אפשרי שיהיו שני רמקולים+באס וופר בניפרד או בתוכם. עדיף שיהיה בתוכם וכך יהיה יותר מקום פנוי בחדר.
כרגע יש לי שני רמקולים ישנים גדולים של SANYO שהאיכות שלהם סבבה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מהם.
אליהם מחוברת כרגע מערכת דיסקמן וקסטות ישנה וקטנה שאני נאלץ להיפטר ממנה כיוון שאין לי איך לחבר אותה לXBOX.
חבר שלי קנה 5 רמקולים של PURE ACOUSTICS במחיר 800 שקל. דיי צחקתי על העניין הזה אבל אחרי שהשוותי בינהם
לבין שלי הופתעתי, הם לא רעים בכלל ביחס למחיר. לכן אני חושב ללכת על רמקולים שלהם אבל יותר איכותיים.
כגון אלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=423224
יש לציין שהדגם של הרמקולים שלו הוא: EX600F. ומה שיש בזאפ זה: EX750 - זה הבדל משמעותי בין הדגמים או לא?
או באותו מחיר אפשר את WHARFEDALE קישור: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=E- ... 099=137116
מה דעתכם על הרמקולים ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת? אפשרי גם יד שנייה
רסיבר - אני מעוניין לרכוש רסיבר איכותי שאליו יתחבר המחשב ובנוסף גם XBOX360.
יתכן ובהמשך ארצה לחבר אליו כרטיס קול מקצועי. הרסיבר לא צריך לכלול את כל השיכלולים שיש היום כיוון
שכבר יש לי כזה בסכום של 2000 שקל בסלון.
אני מאוד מעדיף שהרסיבר יהיה כמה שיותר קטן ולא גדול כמו הרסיברים של הקולנוע ביתי.
אם אין ברירה, אפשר שהוא יהיה גדול ואני פשוט אשים אותו במקום אחר בחדר ולא לידי ואשלוט עליו עם השלט.
רמקולים - אפשרי שיהיו שני רמקולים+באס וופר בניפרד או בתוכם. עדיף שיהיה בתוכם וכך יהיה יותר מקום פנוי בחדר.
כרגע יש לי שני רמקולים ישנים גדולים של SANYO שהאיכות שלהם סבבה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מהם.
אליהם מחוברת כרגע מערכת דיסקמן וקסטות ישנה וקטנה שאני נאלץ להיפטר ממנה כיוון שאין לי איך לחבר אותה לXBOX.
חבר שלי קנה 5 רמקולים של PURE ACOUSTICS במחיר 800 שקל. דיי צחקתי על העניין הזה אבל אחרי שהשוותי בינהם
לבין שלי הופתעתי, הם לא רעים בכלל ביחס למחיר. לכן אני חושב ללכת על רמקולים שלהם אבל יותר איכותיים.
כגון אלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=423224
יש לציין שהדגם של הרמקולים שלו הוא: EX600F. ומה שיש בזאפ זה: EX750 - זה הבדל משמעותי בין הדגמים או לא?
או באותו מחיר אפשר את WHARFEDALE קישור: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=E- ... 099=137116
מה דעתכם על הרמקולים ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת? אפשרי גם יד שנייה
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
ההבדל בין הפיור 600 ל750 הוא במספר האלמנטים ובקרוס
דגם 600 של פיור היה הדגם הראשון ששמעתי והוא הפתיע עד כדי כך שכשהלכתי לקנות לעצמי את המערכת הלכתי קודם כל לשמוע פיור, ואחרי שהוא "שם בכיס" סטים של חברות גדולות בתקציב כפול (ההשוואה בין הפיור לאטלנטיק שהזכרת היתה פשוט מבישה) גם רכשתי את ה750 שלי
לחדר בינוני קטן נראה לי שה600 יספיקו אם כי הייתי בכ"ז מציע לך לנסות ללכת על ה750 בקדמיים ואחוריים וסנטר מדגם 600.
לגבי רסיבר- פיור אוהבים הגברה של ימהה, חפש את דגם RX-V 357 או דגם ישן יותר כמו 440 ביד שנייה.
דגם 600 של פיור היה הדגם הראשון ששמעתי והוא הפתיע עד כדי כך שכשהלכתי לקנות לעצמי את המערכת הלכתי קודם כל לשמוע פיור, ואחרי שהוא "שם בכיס" סטים של חברות גדולות בתקציב כפול (ההשוואה בין הפיור לאטלנטיק שהזכרת היתה פשוט מבישה) גם רכשתי את ה750 שלי
לחדר בינוני קטן נראה לי שה600 יספיקו אם כי הייתי בכ"ז מציע לך לנסות ללכת על ה750 בקדמיים ואחוריים וסנטר מדגם 600.
לגבי רסיבר- פיור אוהבים הגברה של ימהה, חפש את דגם RX-V 357 או דגם ישן יותר כמו 440 ביד שנייה.
אחי, תודה רבה על התגובה. אני כבר שבוע מחכה שמישהו יעזור לי...kolokito כתב:ההבדל בין הפיור 600 ל750 הוא במספר האלמנטים ובקרוס
דגם 600 של פיור היה הדגם הראשון ששמעתי והוא הפתיע עד כדי כך שכשהלכתי לקנות לעצמי את המערכת הלכתי קודם כל לשמוע פיור, ואחרי שהוא "שם בכיס" סטים של חברות גדולות בתקציב כפול (ההשוואה בין הפיור לאטלנטיק שהזכרת היתה פשוט מבישה) גם רכשתי את ה750 שלי![]()
לגבי רסיבר- פיור אוהבים הגברה של ימהה, חפש את דגם RX-V 357 או דגם ישן יותר כמו 440 ביד שנייה....
החדר שלי אמנם לא גדול אבל לעיתים אני אוהב להפציץ בווליום מאוד גבוה, יותר גבוה מהווליום המקסימלי של מערכות סטריאו שנועדו לחדרים. לגבי ה-600 אהבתי את הסאונד שלו אבל לא הרגשתי שזה מספיק איכותי כמו שאני רוצה. לגבי ה-750 יש הבדל משמעותי שאפשר להרגיש בהאזנה לשניהם? ואני מעוניין לקנות לחדר רק שני רמקולים בלבד.
האם ה750 חזק גם בבאס?
באיזה חנויות אפשר להשוות את הPURE ACOUSTIC לרמקולים של חברות ידועות?
אני גר בראשון לציון. לגבי הרסיבר, אני אחפש מה שאמרת. כבר יש לי ימהה אחד בבית
תגידו מה דעתכם על זה? רסיבר + שני רמקולים (אני מתנצל אם מדובר במוצר גרוע) :
http://www.ktl.co.il/product.asp?produc ... atCode=193
או זה רסיבר ב1200 שקל:
http://www.ktl.co.il/product.asp?produc ... atCode=193
רסיבר יד שנייה מצאתי את זה:
ימהה ax-592 במחיר 800 שקל.
ומה דעתכם על שני רמקולים קדמיים יד שנייה wharfedale Valdus 500 ב1000 שקל?
האם הוא טוב יותר מPURE ACOUSTICS 750 ?
- kolokito
- חבר ותיק

אל תתנצל, לא אתה ייצרת אותו....
,
לדעתי הימהה עדיף על שני הלינקים שהבאת.
ה750 חזק מאוד בבאס, אין צורך אמיתי לשים על ידו סאב
ולדעתי יש הבדל בהאזנה בין ה600 ל750, אבל הVALDUS הוא כבר רמקול בליגה אחרת.... אם הם תקינים ונראים טוב ויזואלית נסה להתמקח קצת על המחיר ולך על זה.
ולדעתי יש הבדל בהאזנה בין ה600 ל750, אבל הVALDUS הוא כבר רמקול בליגה אחרת.... אם הם תקינים ונראים טוב ויזואלית נסה להתמקח קצת על המחיר ולך על זה.
אוקיי דיברתי עם הבחור, הוא אומר שאת הרמקולים עצמם (הוא קרה להם פופים או משהו כזה) בגלל שהיה בהם זימזום אז החליפו אותם לחדשים לפני שנה. אומר שמאז לא היו בעיות ושומעים מצוין. האם זה שהחליפו את הרמקולים יכול להגיד משהו לא טוב?kolokito כתב:אל תתנצל, לא אתה ייצרת אותו....,
ולדעתי יש הבדל בהאזנה בין ה600 ל750, אבל הVALDUS הוא כבר רמקול בליגה אחרת.... אם הם תקינים ונראים טוב ויזואלית נסה להתמקח קצת על המחיר ולך על זה....
- kolokito
- חבר ותיק

זה יכול להעיד על מיליון דברים, בניהם תחזוקה לא נכונה (עד כמה שזה קשה לתחזק רמקול
) או התעללות, הרמקולים של וורפדל לא עדינים, ולא זקוקים להחלפת וופרים בלי סיבה מיוחדת...
בלי לשמוע את הרמקול לא תוכל לדעת.
בלי לשמוע את הרמקול לא תוכל לדעת.