מעבר לסטינג / פרטנר. מקבץ שאלות
כיום אני בסלקום סך הכל מרוצה אך הבנתי שהאיכות תמונה טובה יותר בסטינג ובשבילי זו סיבה מספיק טובה לעבור.
השאלה איך עובד שם הממשק. בסלקום יש לי טלויזיה lg oled ועם האפליקציה בטלויזיה הכל ממש נוח.
האם יש אפליקציה מובנית גם בסטינג או פרטנר או שחייב ממיר?
ועוד כמה שאלות :
האם הערוצי ספורט 5 וצארלטון בפרטנר זה דרך סטינג?
ואיך הערוצי ספורט בסטינג ביחס לסלקום מבחינת איכות תמונה ?
השאלה איך עובד שם הממשק. בסלקום יש לי טלויזיה lg oled ועם האפליקציה בטלויזיה הכל ממש נוח.
האם יש אפליקציה מובנית גם בסטינג או פרטנר או שחייב ממיר?
ועוד כמה שאלות :
האם הערוצי ספורט 5 וצארלטון בפרטנר זה דרך סטינג?
ואיך הערוצי ספורט בסטינג ביחס לסלקום מבחינת איכות תמונה ?
@Mesta0018
בפרטנר האופציות לטלוויזיה הן בין ממיר לאפליקציה ל AppleTV כרגע אין להם אפליקציה ל Android לגבי פלטפורמות אחרות אין לי מושג.
לא הבנתי מה כוונה להאם ערוצי הספורט בפרטנר הם דרך סטינג, מדובר בשני שרותים שונים בכל אופן אצל פרטנר אין בכלל את ערוצי הספורט של צ'ארלטון.
בפרטנר האופציות לטלוויזיה הן בין ממיר לאפליקציה ל AppleTV כרגע אין להם אפליקציה ל Android לגבי פלטפורמות אחרות אין לי מושג.
לא הבנתי מה כוונה להאם ערוצי הספורט בפרטנר הם דרך סטינג, מדובר בשני שרותים שונים בכל אופן אצל פרטנר אין בכלל את ערוצי הספורט של צ'ארלטון.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@Mesta0018
·סלקום עדיפה.
איכות בVOD טובה יותר+ממשק נוח יותר ומהיר יותר.
לא מזמן נכנסה לשוק גם הוט עם החברה המוזלת שלה - נקסט TV/+. שירות שפתוח תחילה לישראל ולארה"ב. נשמע מבטיח.
יש להם מגוון נרחב יותר של ערוצים כולל ערוצים מקוריים בלעדיים של הוט וכולל ערוצי ספורט צ׳ארלטון, ספורט ONE וספורט 5.
האפליקציה נתמכת רק בסטרימרי אנדרואיד טיוי עם גרסה 8.0 ומעלה.
גם אצלם זה עולה 100₪ וגם להם יש חודש נסיון חינם.
·סלקום עדיפה.
איכות בVOD טובה יותר+ממשק נוח יותר ומהיר יותר.
לא מזמן נכנסה לשוק גם הוט עם החברה המוזלת שלה - נקסט TV/+. שירות שפתוח תחילה לישראל ולארה"ב. נשמע מבטיח.
יש להם מגוון נרחב יותר של ערוצים כולל ערוצים מקוריים בלעדיים של הוט וכולל ערוצי ספורט צ׳ארלטון, ספורט ONE וספורט 5.
האפליקציה נתמכת רק בסטרימרי אנדרואיד טיוי עם גרסה 8.0 ומעלה.
גם אצלם זה עולה 100₪ וגם להם יש חודש נסיון חינם.