שלום לחברי הפורום היקרים.
אני כותב כאן לא מעט לאחרונה עקב רצון להשתדרג ולהתקדם ממכשיר ה dune 3.0 base שיש לי.
ה dune שלי כבר ישן והוא לא קורא כל מיני סיומות של קבצים ומן הסתם לא תומך 4k ובכלל הגיע הזמן לשדרג הלאה.
אני אציין שהשימוש העיקרי שלי הוא נטו לראות סרטים / סדרות / מוזיקה מכוננים חיצוניים ( במקרה שלי מחובר ל dune גם ארדיסק פנימי 3.5 אינטש דרך מגירה מיוחדת של הdune וגם כונן חיצנוי wd דרך ה usb .
רכשתי לאחרונה mi tv , הותקן עליו קודי וחיברתי ארדיסק חיצוני דרך ה usb . ה mi tv אינו יודע להתמודד איתו!
אין לו דרך כמו ב dune לראות את הקבצים בצורה נקיה / מסודרת שניתן להכנס פנימה ולצפות בתכנים והצלחתי איכשהו לראות רק דרך נגן vlc שהתקנתי , אבל זה עובד בצורה מאוד מסורבלת ולא אסטתית כמו ב dune לצורך העניין.
ניסיתי לרכוש את אחד הדגמים החדשים של ה dune אבל אין כמעט בכלל בארץ .
גם למשווק הראשי אין כרגע דגמים חדשים למכירה .
בהחלט הייתי רוצה מכשיר עם מגירות לארדיסקים פנימיים ועם יציאות usb לארדיסקים חיצוניים.
ל dune יש כאלו אבל הם מאוד יקרים ( שגם זה בסדר מבחינתי ) אבל לא נמכרים בישראל ולהזמין אותם מחו"ל זה לקחת סיכון במחיר גבוהה ללא אחריות.
לסיכום לאחר שקצת התייאשתי מאי יכולתו של mi tv להציג ולהפעיל את הארדיסק החיצוני ( תאמינו לי ניסיתי הכל )
אשמח אולי מישהו כאן יכול להמליץ לי על סטרימר אחר שיכול לעשות את העבודה ( זה בסדר גם אם הוא יהיה יקר )
תודה לעונים וסוף שבוע מקסים לכולכם ...
מחפש סטרימר איכותי ואמין
-
ShayElimelech
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 0
-
ShayElimelech
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 0
שיואמי mi tv
אכן כן , מותקן לי קוד על השיאומי !!!
אמורה להיות דרך להעיזר בקודי ולצפות בנגן דרכו ( לפי מה שהבנתי מכמה חברי הפורום )
עדיין לא הבנתי איך זה נעשה בדיוק
אמורה להיות דרך להעיזר בקודי ולצפות בנגן דרכו ( לפי מה שהבנתי מכמה חברי הפורום )
עדיין לא הבנתי איך זה נעשה בדיוק