מעונין ב- Sub
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש לי סאב בסיסי וממש נחמד. 8 אינטש. מותג סיני כלשהו. לא זוכר איזה.
לא בחינם, אבל אהיה מוכן למכור אותו במחיר סמלי של 100 שקלים.
אני נמצא בראשון לציון.
אם מעניין אותך, תפנה אליי בהודעה פרטית.
ערב טוב!
לא בחינם, אבל אהיה מוכן למכור אותו במחיר סמלי של 100 שקלים.
אני נמצא בראשון לציון.
אם מעניין אותך, תפנה אליי בהודעה פרטית.
ערב טוב!
יש לי סאב 12 אינטש רצפתי תכין 800₪ קח
@dragon
·מעריך את התגובה !
היות ומדובר בפורום מקצועי (בו גם אני מנסה לתרום מפעם לפעם בנושאים שבהם אני מבין), גם מה ש"נחות" או "ישן" הוא הרבה מעבר למה שאני מחפש (סטאפ בסיסי מבוסס VSX-329 שןל Pioneer)
מעדיף להתחיל ממשהו (כרגע ללא SUB) מתוך הנחה שעם האוכל יבוא התיאבון
ערב טוב!
·מעריך את התגובה !
היות ומדובר בפורום מקצועי (בו גם אני מנסה לתרום מפעם לפעם בנושאים שבהם אני מבין), גם מה ש"נחות" או "ישן" הוא הרבה מעבר למה שאני מחפש (סטאפ בסיסי מבוסס VSX-329 שןל Pioneer)
מעדיף להתחיל ממשהו (כרגע ללא SUB) מתוך הנחה שעם האוכל יבוא התיאבון
ערב טוב!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כנראה שסאב שתקבל בחינם גם שווה ככה.
עיוותים בסאונד/קרעים או סדקים בוופר/הגברה מגמגמת...כל זה או חלקו כנראה שכן "תמצא" בסאב שתקבל בחינם.
לדעתי עדיף שתמשיך לנגן בלי סאב מאשר לקלקל את הסאונד עם סאב מעוות/מקוטע/מגמגם.
מצד שני, יש מציאות בכמה מאות ש"ח עד 1Kׂ שכדאי לך לבדוק שכנראה כן יוסיפו לך משהו מעבר לבסיס שאתה שומע איתו כרגע.
עיוותים בסאונד/קרעים או סדקים בוופר/הגברה מגמגמת...כל זה או חלקו כנראה שכן "תמצא" בסאב שתקבל בחינם.
לדעתי עדיף שתמשיך לנגן בלי סאב מאשר לקלקל את הסאונד עם סאב מעוות/מקוטע/מגמגם.
מצד שני, יש מציאות בכמה מאות ש"ח עד 1Kׂ שכדאי לך לבדוק שכנראה כן יוסיפו לך משהו מעבר לבסיס שאתה שומע איתו כרגע.