עזרה בחישוב מחיר סופי /האם מקורי וכדאי Philips SHP9500
לא חושב שיש לזה זיופים.
המוכר הזה נותן טיפה יותר זול:
https://he.aliexpress.com/item/SHP9500- ... 6199274-33
יש עוד קופון של 5$ בבלאק פרידיי , תביט בעמוד הראשי של עלי.
תעשה את ההזמנה עוד 15 שעות בלי לשלם ותבקש מהמוכר שיוריד לך עוד כמה גרושים ל-74$ וכך לא תשלם מע"מ כשיגיע לארץ.
המוכר הזה נותן טיפה יותר זול:
https://he.aliexpress.com/item/SHP9500- ... 6199274-33
יש עוד קופון של 5$ בבלאק פרידיי , תביט בעמוד הראשי של עלי.
תעשה את ההזמנה עוד 15 שעות בלי לשלם ותבקש מהמוכר שיוריד לך עוד כמה גרושים ל-74$ וכך לא תשלם מע"מ כשיגיע לארץ.
אני מתחיל לשנוא את ALIEXPRESS עם השטויות שלהם.
נותרו אולי שעות בודדות.
לא איששתי את המידע אבל יש עוד 2% הנחה על הזמנה מהאפליקציה בפלאפון.
ועל העובדה שעל מרבית המוצרים הם נותנים דווקה היום הנחות של 20%, ואני באמת רוכש שם הרבה.
זה מעצבן נורא, יתכן ובאמת ארכז הזמנות ואזמין רק פעם בשנה כשיזדמנו מחירים טובים יותר.
דרך אגב, אני אישית נתקלתי בזיוף למכונת הגילוח של PHILIPS אחרי שכבר קניתי בעבר את המקורית (החיסרון התבטא בעיקר בסכינים).
אני דיי בספק לגבי הרכישה מאתרים סיניים של המותגים, נגיד והאזניות בנויות 1:1, אבל מה לגבי הדרייברים?
אל תשכחו ש ALIEXPRESS הוא שלוחה של ALIBABA או בכלל של מוכרים סיניים... אז אני בספק שסחורה של כמויות וכזו שכבר ירדה מהמדפים, תהיה מקורית או שווה משהו בקנייה מאתר סיני
*למרות שהיום הכל כבר מיוצר בסין.
נותרו אולי שעות בודדות.
לא איששתי את המידע אבל יש עוד 2% הנחה על הזמנה מהאפליקציה בפלאפון.
ועל העובדה שעל מרבית המוצרים הם נותנים דווקה היום הנחות של 20%, ואני באמת רוכש שם הרבה.
זה מעצבן נורא, יתכן ובאמת ארכז הזמנות ואזמין רק פעם בשנה כשיזדמנו מחירים טובים יותר.
דרך אגב, אני אישית נתקלתי בזיוף למכונת הגילוח של PHILIPS אחרי שכבר קניתי בעבר את המקורית (החיסרון התבטא בעיקר בסכינים).
אני דיי בספק לגבי הרכישה מאתרים סיניים של המותגים, נגיד והאזניות בנויות 1:1, אבל מה לגבי הדרייברים?
אל תשכחו ש ALIEXPRESS הוא שלוחה של ALIBABA או בכלל של מוכרים סיניים... אז אני בספק שסחורה של כמויות וכזו שכבר ירדה מהמדפים, תהיה מקורית או שווה משהו בקנייה מאתר סיני
*למרות שהיום הכל כבר מיוצר בסין.
יש ברשותי האוזניות הללו שרכשתי השנה באמזון ארהב. אוזניות מעולות בקטגוריה שלהן. כבר לא ניתן להשיגן מקוריות בפחות מאזור 200 דולר שערורייתיים בגלל שהיצור הופסק. מה שמוכרים באלי אקספרס מזויף לחלוטין ונשמע זוועה כמו אוזניות ב 20 שקל.
חבר סיפר שקנה ועכשיו בברוך לבטל עסקה מול אלי אקספרס וזה לא פשוט בכלל, יש ויכוח האם מזוייף או לא והם לא אוטומטית מקבלים את הטיעון. לך תוכיח להם ששומעים זוועה, זה משהו שקשה להוכיח בהתכתבות מיילים.
ברמת העקרון לפותח השרשור, לא פרסתי את הזוג אוזניות שלי למכירה. אבל, אם תרצה לקנות ממני לא אתנגד להצעה ממך ובהתאם לה לשקול את מכירתן. שמורות חדשות עם קופסה מקורית וכל תכולתה. אפשר לשמוע אותן אצלי ולהתרשם. אגב איכותיות מגדר הרגיל וניצחו את HD600 שהיו לי.
חבר סיפר שקנה ועכשיו בברוך לבטל עסקה מול אלי אקספרס וזה לא פשוט בכלל, יש ויכוח האם מזוייף או לא והם לא אוטומטית מקבלים את הטיעון. לך תוכיח להם ששומעים זוועה, זה משהו שקשה להוכיח בהתכתבות מיילים.
ברמת העקרון לפותח השרשור, לא פרסתי את הזוג אוזניות שלי למכירה. אבל, אם תרצה לקנות ממני לא אתנגד להצעה ממך ובהתאם לה לשקול את מכירתן. שמורות חדשות עם קופסה מקורית וכל תכולתה. אפשר לשמוע אותן אצלי ולהתרשם. אגב איכותיות מגדר הרגיל וניצחו את HD600 שהיו לי.
·nec000 כתב:יש ברשותי האוזניות הללו שרכשתי השנה באמזון ארהב. אוזניות מעולות בקטגוריה שלהן. כבר לא ניתן להשיגן מקוריות בפחות מאזור 200 דולר שערורייתיים בגלל שהיצור הופסק. מה שמוכרים באלי אקספרס מזויף לחלוטין ונשמע זוועה כמו אוזניות ב 20 שקל.
...
אתה טועה ומטעה.
אולי האוזניות שהוא קנה לא תקינות. אין שום זיוף לדגם הזה ומניסיון מה שנמכר באלי אקספרס מקורי לחלוטין.
כן מדובר במלאי ישן יותר (NOS) שבמקרה של פיליפס זה כנראה יתרון.
אם תביט באלי תראה חנויות יעודיות של פיליפס עם עשרות דגמים שלהם וכנראה כל אוזניית IN EAR/ON EAR/OVER EAR שייצרו.
לא צריך למהר ולצעוק זיוף זיוף כל פעם שמדובר באתר סיני.
אני גם די בטוח שרוב (אם לא כל) הדרייברים שפיליפס משתמשים בהם כולל ה-COVER מיוצרים באותו מפעל סיני. ברח לי השם שלו.Roy.T כתב:·......
אתה טועה ומטעה.
אולי האוזניות שהוא קנה לא תקינות. אין שום זיוף לדגם הזה ומניסיון מה שנמכר באלי אקספרס מקורי לחלוטין.
כן מדובר במלאי ישן יותר (NOS) שבמקרה של פיליפס זה כנראה יתרון.
אם תביט באלי תראה חנויות יעודיות של פיליפס עם עשרות דגמים שלהם וכנראה כל אוזניית IN EAR/ON EAR/OVER EAR שייצרו.
לא צריך למהר ולצעוק זיוף זיוף כל פעם שמדובר באתר סיני....
·Roy.T כתב:מה?...
לא התכוונתי ברצינות.
ד"א: TYLL מתכוון לפתוח ערוץ יוטיוב משלו עוד 8 חודשים.
ובינתיים הוא נהנה לו מאיזה טיול עם הבית שלו על גלגלים.
https://www.head-fi.org/threads/and-im- ... ir.893813/