ערב טוב,
אחותי שידרגה לממיר פייבר 4K השבוע ולפני כן בעלה בדק עם הנציג בטלפון וגם בצ'אט שהתכנים המוקלטים בוודאות יעבדו בממיר 4K ונאמר לו שכן
אך בפועל שהטכנאי הגיע לבצע את ההחלפה אני במקרה הייתי נוכח שם והוא אמר שלא ניתן ועל הדרך גם אומר עוד מלא שטויות כמו כל טכנאי אחר מטעם הוט.
הרמת שירות ירודה של הוט כבר מעל או מעבר. אין לי מושג איך אחותי נמצאת אצלם עדיין...
אני לא עובד בתחום שלו ואני יכול ללמד אותו.
בכל אופן, בגלל שהוא מכיר אותי טוב הוא הסכים להתעקב קצת ולנסות להשאיר את אותו הארד דיסק עם ההקלטות.
בסוף ההתקנה ההקלטות אכן מוצגות ונמצאות אך לא עובדות.
ביקשנו ממנו לבינתיים להשאיר את המצב כפי שהוא בגלל שהוא לא רצה להחזיר את הממיר הישן ואחותי התעקשה על התכנים המוקלטים שלה והילדים.
האם למישהו יש ניסיון בנושא ובצעה שידרוג מממיר פייבר לפייבר 4K והשאיר את ההקלטות והן עובדות לו?
העברת דיסק קשיח מהפייבר לפייבר 4K- עובד?
למרות כל הפרסומים בנושא, לא שמעתי ולו על מקרה אחד שבו הועבר דיסק מממיר אחד למשנהו וההקלטות היו ברות-צפיה.
למיטב הבנתי ישנו איזשהו קוד חסימה, כך שמה שהוקלט יהיה בר-צפיה אך-ורק בממיר שבו בוצעה ההקלטה.
אני מניח שיש איזשהו היגיון מאחורי חסימה שכזו, וכן, זה מעצבן להפסיד את כל ההקלטות עם כל החלפת ממיר!
למיטב הבנתי ישנו איזשהו קוד חסימה, כך שמה שהוקלט יהיה בר-צפיה אך-ורק בממיר שבו בוצעה ההקלטה.
אני מניח שיש איזשהו היגיון מאחורי חסימה שכזו, וכן, זה מעצבן להפסיד את כל ההקלטות עם כל החלפת ממיר!