סלקום TV - ממיר לעומת השיאומי מיבוקס
אז התחדשתי בטלוויזיית 55 אינץ' 4K, וסוף סוף אני מבין על מה כולם מדברים כשאומרים שאיכות השידור של סלקום TV די מחרידה. ז"א, לא שלפני זה לא שמתי לב שהיא נמוכה יחסית, אבל על מסך HD קטן בקושי הרגשתי בזה. עכשיו זה ממש זוועה, בלתי ניתן לצפיה. עד כדי כך שאת המשחק אתמול העדפתי לראות דרך ההרחבה של עידן פלוס בקודי.
זה לא סתם 720, אלא 720 מאוד מאוד דחוס, ברמה של אתרי צפיה ישירה ברשת.
השאלה שלי היא כזו - זהכור לי שבעבר, כשהיה לי את הממיר שלהם, איכות השידור בערוצים האינטרנטים היתה טובה יותר לעומת איכות השידור באפליקציה. אני צודק? אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שהשתמשו גם בממיר וגם באפליקציה. אולי שווה לי לבקש מהם להחליף בחזרה לממיר.
זה לא סתם 720, אלא 720 מאוד מאוד דחוס, ברמה של אתרי צפיה ישירה ברשת.
השאלה שלי היא כזו - זהכור לי שבעבר, כשהיה לי את הממיר שלהם, איכות השידור בערוצים האינטרנטים היתה טובה יותר לעומת איכות השידור באפליקציה. אני צודק? אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שהשתמשו גם בממיר וגם באפליקציה. אולי שווה לי לבקש מהם להחליף בחזרה לממיר.
השאלה היא אם זה ככה גם דרך הממיר שלהם.
ואין מצב בעולם שזה 1080. זה נראה רע אפילו ביחס ל SD.
ראיתי את זה בהשוואה לסטינג על אותו מכשיר, וסטינג נראה כמו FULL HD אמיתי. מעניין אותי לדעת איך פרטנר ונקסט מהבחינה הזו.
ראיתי את זה בהשוואה לסטינג על אותו מכשיר, וסטינג נראה כמו FULL HD אמיתי. מעניין אותי לדעת איך פרטנר ונקסט מהבחינה הזו.
היי חברים,
אם רכשתי lg c8, אפליקציית סלקום טי וי נכון להיום, לא תתן לי איכות שידור בצורה מיטבית?
האפליקציה מאפשרת לראות תכנים ב4K או שהיא עדיין בHD?
הצורך שלי הוא בעיקר חבילת הספורט. אשמח למענה על כך לפני שאחתום איתם על הדיל החדש שלהם לכלל הערוצים.
אם רכשתי lg c8, אפליקציית סלקום טי וי נכון להיום, לא תתן לי איכות שידור בצורה מיטבית?
האפליקציה מאפשרת לראות תכנים ב4K או שהיא עדיין בHD?
הצורך שלי הוא בעיקר חבילת הספורט. אשמח למענה על כך לפני שאחתום איתם על הדיל החדש שלהם לכלל הערוצים.
·amittzor כתב:השאלה היא אם זה ככה גם דרך הממיר שלהם.
ראיתי את זה בהשוואה לסטינג על אותו מכשיר, וסטינג נראה כמו FULL HD אמיתי. מעניין אותי לדעת איך פרטנר ונקסט מהבחינה הזו....
1. אין לי מושג.
2. אתה מודע לכך שרק חדי עין ממש שמים לב מה זה 1080 ומה זה 720 כן?
דבר נוסף, אני לא מבין מאיפה ההבנה הזו שאם זה 1080 אז זה מחייב שהאיכות יותר טובה?
1080 זה בסה"כ רזולוציה ולא יותר מזה. וכמובן שבטח לא מעיד על איכות.
3. דווקא ההפך הוא הנכון! סטינג היא זו שמשדרת ב-720, חוץ מערוצי הברודקאסט ולא סלקום.
@Gershon99
אם זה 1080 זה ממש לא מחייב שהאיכות תהיה טובה יותר. אני יכול גם לקחת משהו שהקלטתי על קלטת וידאו באיכות מזוויעה לפני 30 שנה ולהעביר את זה ב 4K, לצורך העניין.
יכול להיות שטכנית התמונה של סלקום עוברת ב 1080, לא בדקתי וזה לא רלוונטי. הרי הסטרימר מוציא את התמונה אפילו ב 4K, אבל בתכלס - זה נחות יותר מ 720P בקידוד נורמאלי.
לגבי סטינג - לא בדקתי את ערוצי הסרטים והסדרות, אבל בברואדקסט ובספורט זה 1080 ב 100% על טלווייזית 4K בגודל 55 אינץ' ומקרוב רואים הבדל עצום ואין מצב שזה 720.
אם זה 1080 זה ממש לא מחייב שהאיכות תהיה טובה יותר. אני יכול גם לקחת משהו שהקלטתי על קלטת וידאו באיכות מזוויעה לפני 30 שנה ולהעביר את זה ב 4K, לצורך העניין.
יכול להיות שטכנית התמונה של סלקום עוברת ב 1080, לא בדקתי וזה לא רלוונטי. הרי הסטרימר מוציא את התמונה אפילו ב 4K, אבל בתכלס - זה נחות יותר מ 720P בקידוד נורמאלי.
לגבי סטינג - לא בדקתי את ערוצי הסרטים והסדרות, אבל בברואדקסט ובספורט זה 1080 ב 100% על טלווייזית 4K בגודל 55 אינץ' ומקרוב רואים הבדל עצום ואין מצב שזה 720.
סלקום TV במיבוקס באמת נראה גרוע. לא הייתי קורא לזה "בלתי ניתן לצפיה" , אבל גרוע.
סלקום TV ב WEB OS של LG נראה בסדר גמור. אין מה להשוות לנטפליקס 4K, אבל לא גרוע כמו במיבוקס. יש לי LG 4K מהדגמים הזולים עם WEB OS 3.5.
גם בממיר זה נראה בסדר גמור.
סלקום TV ב WEB OS של LG נראה בסדר גמור. אין מה להשוות לנטפליקס 4K, אבל לא גרוע כמו במיבוקס. יש לי LG 4K מהדגמים הזולים עם WEB OS 3.5.
גם בממיר זה נראה בסדר גמור.