אני רוצה לשדרג לעצמי את הסאונד, לא חייב לעשות קפיצת מדרגה מדהימה פשוט נראה לי מצחיק שיש לי טלוויזיה כל כך מוצלחת ואני שומע ברמקולים המסכנים שלה.
האופציות כרגע הן סאונדבר או 3.1 זול יחסית (נניח עד 3000? 4000?) הייתי מאוד שמח לשים רמקולים מאחורה גם אבל אין לי איך להעביר לשם חוטים וזה מייקר את העסק בעוד כמה אלפי שקלים.
אם רמקולים, אז איך תולים אותם? הקיר בשני הצדדים של הטלוויזיה לא באותו מרחק מהמאזין (הבליטה היא בערך 20 ס"מ), אפשר להניח רמקולים מדפיים על שידת הטלוויזיה או שזה לא הגיוני?
אופציה ב' שנראית לי הרבה יותר קלה היא לקנות סאונדבר, לא לגמרי סגור איזה אבל ראיתי את הlg sk10 שהדליק אותי ביכולת לצרף אליו מאוחר יותר רמקולים אחוריים אלחוטיים.
השאלות שלי:
אם סאונדבר אז איזה? כמה צריך להוציא? האם בלאק פריידיי מקל על הנושא או שבכל מקרה קונים בארץ? האם הLG מומלץ?
אם רמקולים, איך תולים אותם? אני מניח שמה שאני אעשה במקרה הזה זה אקנה רסיבר מחו"ל ואדוג שלושיית רמקולים רנדומלית מהלוח פה שתיראה לי במחיר סביר.
אופציה ג' שצצה, היא לקנות את מערכת הסאונדבר +2 רמקולים אלחוטיים של vizio שעכשיו במבצע בלאק פריידיי (מאמין שיעלה לי בערך 1000 וקצת שקל עד הבית) ולסגור את הסאגה הזאת עד הפעם הבאה שאני אחליט שלא שומעים מספיק טוב. ההנחה שלי פה היא שלמרות שזה זול, זה עדיין שדרוג על פני הרמקולים של הטלוויזיה שאני שומע איתם היום.
תודה רבה,
זיו