שלום,
אני בשלב שלד בבניית בית פרטי.
סגרתי אלומיניום עם מנועי סומפי. יש לי באזור החלל המרכזי של הבית בעיה של ריבוי מפסקים. אני מאוד מתלבט האם לרשת את תאורת החלל המרכזי יחד עם מנועי התריסים של סומפי לחשמל חכם, במטרה לצמצם את השטח של המפסקים "הטיפשים" על הקירות ע"י המתגים הבאים של חברת Contec (לינק) הישראלית.
יש להם מתגים חכמים או טיפשים. החכמים יכולים בשטח קטן להחליף תשעה מתגים טיפשים והטיפשים יודעים להחליף שישה כאלו. המערכת שלהם עובדת בתקן Z-WAVE. הבעיה שלי איתם שהם חברה לא גדולה להבנתי ואני לא בטוח שישרדו בעוד כמה שנים או לחילופין בעת תקלה שאוכל למצוא פתרון במקומם. מה שאני כן אוהב זה שאם מתי שהוא ימאס לי מהמערכת של החשמל החכם אני יכול בכמה תיקוני תשתית להחליף למערכת טיפשה, מה שלא אפשרי במערכת חוטית.
שאלותיי:
1. כיצד ביכולתי לחבר למערכת אחת את המערכת שלהם עם מנועי סומפי?
2. איזה בקר נדרש? ומהן העלויות?
3. בעיקר חשוב לי מפסק להורדת כל התריסים בבית בבת אחת, האם ביכולתי לוותר על מערכת חכמה ולשים רק את זה?
תודה
מבקש עזרה ברישות/חיבור מנועי תריסים סומפי ובקרי contec
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
הי
ניסיתי לעבוד עמם כמה פעמים, לא הצלחתי לקבל שיתוף פעולה מספיק טוב.
שורה תחתונה- הורה יודע להתחבר למתגים שלהם.
הפעלת הריליי - תקין לגמרי.
הפעלת תרחישים מהכפתורים הנוספים - יש פתרון, אבל דורש יישום ידני.
אם תרצה להתחבר לתריסים של סומפי - אפשר לבצע עם מתאם RFXTRX433e , שעובד מול הורה.
שורה תחתונה- תוכל מהמתגים הללו לנהל גם תריסים של סומפים באמצעות בקר ורה.
המהלך אפשרי, ידרוש קצת השקעת זמן להגדרות, אם תרצה עוד סיוע - מוזמן ליצור עמי קשר.
בהצלחה
אורי
ניסיתי לעבוד עמם כמה פעמים, לא הצלחתי לקבל שיתוף פעולה מספיק טוב.
שורה תחתונה- הורה יודע להתחבר למתגים שלהם.
הפעלת הריליי - תקין לגמרי.
הפעלת תרחישים מהכפתורים הנוספים - יש פתרון, אבל דורש יישום ידני.
אם תרצה להתחבר לתריסים של סומפי - אפשר לבצע עם מתאם RFXTRX433e , שעובד מול הורה.
שורה תחתונה- תוכל מהמתגים הללו לנהל גם תריסים של סומפים באמצעות בקר ורה.
המהלך אפשרי, ידרוש קצת השקעת זמן להגדרות, אם תרצה עוד סיוע - מוזמן ליצור עמי קשר.
בהצלחה
אורי
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/