קניה בחו"ל
אהלן חברים,
עברתי לקנדה, וממש לפני בלאק פריידיי אני מעוניין לרכוש מסך חדש. כרגע חושב על 55" רק בגלל ההבדל הענק במחיר בקפיצה ל 65" (ממש כמו בארץ). בהמשך, יתווסף מסך 65" לסלון.
מתלבט בין:
55 אולד C8 ב 6300 ש"ח (בקירוב) לבין לד סוני x900f ב4100 (כאשר אקבל החזר של 10 בערך לקניה בבסט ביי). במחיר של ה C8 אוכל לקחת 65 x900f. מה דעתכם?
או האם בכלל שווה "לשבור את הכלים" וללכת Vizio? סדרה M זולה משמעותית, סדרה P זולה במעט מהסוני 55. שתיהן של 2018.
מכניס להתלבטות גם את TCL 55R617 שזולה מכולן.
תודה לעונים וסליחה על החפירה!
עברתי לקנדה, וממש לפני בלאק פריידיי אני מעוניין לרכוש מסך חדש. כרגע חושב על 55" רק בגלל ההבדל הענק במחיר בקפיצה ל 65" (ממש כמו בארץ). בהמשך, יתווסף מסך 65" לסלון.
מתלבט בין:
55 אולד C8 ב 6300 ש"ח (בקירוב) לבין לד סוני x900f ב4100 (כאשר אקבל החזר של 10 בערך לקניה בבסט ביי). במחיר של ה C8 אוכל לקחת 65 x900f. מה דעתכם?
או האם בכלל שווה "לשבור את הכלים" וללכת Vizio? סדרה M זולה משמעותית, סדרה P זולה במעט מהסוני 55. שתיהן של 2018.
מכניס להתלבטות גם את TCL 55R617 שזולה מכולן.
תודה לעונים וסליחה על החפירה!
ברורים לי ההבדלים הטכנולוגיים ומכאן ההתלבטות. אני גם, מעבר למחיר, חושש מעניין הצריבות. "זנחתי" בארץ פלאזמה של פנאסוניק ST60 ששמרתי עליה בכפפות של משי, וזה די מעצבן. אם אני מבין נכון, המצב באולד לא טוב יותר, מה שמחייב אותי לרכוש אחריות מורחבת בכמה מאות דולרים נוספים.
קשה לי גם להשוות בעין בין המסכים כי הקנייה היא בין חנויות שונות.
בקשר ל TCL, הקנייה היא מאמזון קנדה, לכן אני פחות חושש מהחזרה.
מה לגבי Vizio? איך הן ביחס לשאר? אני מניח שבמחיר של הסוני 55 אוכל לקנות Vizio M65.
קשה לי גם להשוות בעין בין המסכים כי הקנייה היא בין חנויות שונות.
בקשר ל TCL, הקנייה היא מאמזון קנדה, לכן אני פחות חושש מהחזרה.
מה לגבי Vizio? איך הן ביחס לשאר? אני מניח שבמחיר של הסוני 55 אוכל לקנות Vizio M65.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
M65 החדשות לא משהו בכלל. עדיף בהרבה להתאמץ קצת לקחת את ה-P65.
בנוסף, ממשק הסמארט שלהן דיי מעפאן. אם אין לך בעיה לעשות קאסט לרוב הדברים מהטלפון, אז הם אחלה.
בנוסף, ממשק הסמארט שלהן דיי מעפאן. אם אין לך בעיה לעשות קאסט לרוב הדברים מהטלפון, אז הם אחלה.
אהלן ארתור,
סמארט פשוט לא מעניין אותי, המסך יחובר לסטרימר גם ככה.
איכות תמונה נטו: X900F / P55 / M55 / Tcl R617
מכולן, הסוני היא היקרה ביותר וה M55 הזולה ביותר. לא בטוח שאוכל למצוא את ה P יותר.
ובנוסף, עד כמה אולד רגישות לצריבות? ביחס לפלאזמה מהדורות האחרונים? אני שואל כי אם אחליט ללכת על אולד, שוקל להוסיף אחריות מורחבת (250-300 דולר ל-4 שנים).
סמארט פשוט לא מעניין אותי, המסך יחובר לסטרימר גם ככה.
איכות תמונה נטו: X900F / P55 / M55 / Tcl R617
מכולן, הסוני היא היקרה ביותר וה M55 הזולה ביותר. לא בטוח שאוכל למצוא את ה P יותר.
ובנוסף, עד כמה אולד רגישות לצריבות? ביחס לפלאזמה מהדורות האחרונים? אני שואל כי אם אחליט ללכת על אולד, שוקל להוסיף אחריות מורחבת (250-300 דולר ל-4 שנים).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שה-TCL צריכה לבוא הרבה לפני ה-M65.
חוץ מזה, ה-TCL עם פלטפורמת הרוקו שלה היא מצויינת. ולדעתי עבור אפליקציות מובנות, כמו נטפליקס ואמזון, תהיה עדיפה בהרבה מכל סטרימר. במיוחד שגם VIZIO וגם TCL תומכות ב-Dolby Vision. עד כמה שאני יודע, רק אפל טיווי 4K וסטרימר חדש של אמזון תומכים ב-DV.
גם סוני תומכת ב-DV, ד"א, אבל המימוש שלהם שונה משל VIZIO ו-TCL, ומעט נחות יותר.
אני לא יודע איך פלסמה ו-OLED משתוות מבחינת צריבות.
אני חושב שלשימושים "רגילים", לא תהיה עם OLED שום בעיית צריבות. כדי לצרוב את המסכים האלה צריך להתאמץ, ובשילוב של common sense פשוט, אפשר להמנע מזה בקלות.
חוץ מזה, ה-TCL עם פלטפורמת הרוקו שלה היא מצויינת. ולדעתי עבור אפליקציות מובנות, כמו נטפליקס ואמזון, תהיה עדיפה בהרבה מכל סטרימר. במיוחד שגם VIZIO וגם TCL תומכות ב-Dolby Vision. עד כמה שאני יודע, רק אפל טיווי 4K וסטרימר חדש של אמזון תומכים ב-DV.
גם סוני תומכת ב-DV, ד"א, אבל המימוש שלהם שונה משל VIZIO ו-TCL, ומעט נחות יותר.
אני לא יודע איך פלסמה ו-OLED משתוות מבחינת צריבות.
אני חושב שלשימושים "רגילים", לא תהיה עם OLED שום בעיית צריבות. כדי לצרוב את המסכים האלה צריך להתאמץ, ובשילוב של common sense פשוט, אפשר להמנע מזה בקלות.