כמה קשה למצוא אוזניות סגורות סבירות ב200$?!?!?!?
-
BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
ברצינטת, מחפש זוג אוזניות סגורות, לנסיעות, עם דרישות הגברה סבירות, נוחות וסואנד סביר. למה זה כל כך קשה למצוא זוג ביניים. למצוא אחד ב700$ לא בעיה בכלל, ב40$, יש המון, אבל ב150-200 המלאי מוזר.
יש המלצות?
יש המלצות?
אני משתמש באלו
Sennheiser HD1 Headphones for Apple Devices - Black https://www.amazon.com/dp/B01MTB5180/re ... 8BbA6W93ZR
אוזניות סגורות עם סאונד סביר מאוד
אוזניות שהמטרה שלהם זאת ניידות.
מאוד נוחות לי.
והמחיר פחות מ 200$
לא הבנתי מה הכוונה שלך לגבי הגברה סבירה
היות והדגם הזה מיועד להיות גרסה ניידת
הן מאוד קלות לדחיפה וממש אין צורך בהגברה
Sennheiser HD1 Headphones for Apple Devices - Black https://www.amazon.com/dp/B01MTB5180/re ... 8BbA6W93ZR
אוזניות סגורות עם סאונד סביר מאוד
אוזניות שהמטרה שלהם זאת ניידות.
מאוד נוחות לי.
והמחיר פחות מ 200$
לא הבנתי מה הכוונה שלך לגבי הגברה סבירה
היות והדגם הזה מיועד להיות גרסה ניידת
הן מאוד קלות לדחיפה וממש אין צורך בהגברה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה חייב בידוד מקסימאלי אז קשה להתחרות ב Sennheiser HD 380 Pro, רק צריך להחליף להן את הכבל למשהו קצר וידידותי יותר לנסיעות ואתה מסודר ועדיין במסגרת 200$. הן גם נשמעות לא רע וללא צורך בהסתייגויות (אילו הייתי בן אדם רע הייתי מוסיף משהו בסגנון "נשמעות לא רע עבור אוזניות סגורות כי כולם יודעים שלא קונים אוזניות סגורות בגלל הצליל") . אם יש להן בעיה זה המראה כי הן ענקיות ולא ממש סטייליסטיות.
אני אישית מעדיף IEM לנסיעות אבל זה בגלל העדפות אישיות וחשיבה מוטעית שאיתן אני לא נראה כמו אידיוט.
אני אישית מעדיף IEM לנסיעות אבל זה בגלל העדפות אישיות וחשיבה מוטעית שאיתן אני לא נראה כמו אידיוט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
רגע, אני צריך להוסייף פרטים:
זה לא בשבילי, אני ברוך השם מסודר. זה לחבר. חשבתי שאני "בתחום" ואוכל להמליץ לו בקלות, מסתבר שזה לא פשוט.
הוא רוצה זוג לשמיע כללית, אבל אני מכיר אותו והוא הולך להשתמש בהם גם ברכבת ובכל מקום אחר ולא רק בבית ובמשרד.
צריך משהו איכותי, אין חובה לבידוד רעשים וכדומה. מגבר גם אפשרות, אם צריך.
אני עכשיו בארה"ב, אז אני יכול לקנות פה דברים במחירים ממש טובים לקרת החגים., חשבתי לנצל את ההזדמנות ולהפתיעה אותו.
זה לא בשבילי, אני ברוך השם מסודר. זה לחבר. חשבתי שאני "בתחום" ואוכל להמליץ לו בקלות, מסתבר שזה לא פשוט.
הוא רוצה זוג לשמיע כללית, אבל אני מכיר אותו והוא הולך להשתמש בהם גם ברכבת ובכל מקום אחר ולא רק בבית ובמשרד.
צריך משהו איכותי, אין חובה לבידוד רעשים וכדומה. מגבר גם אפשרות, אם צריך.
אני עכשיו בארה"ב, אז אני יכול לקנות פה דברים במחירים ממש טובים לקרת החגים., חשבתי לנצל את ההזדמנות ולהפתיעה אותו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נו, אז מראש היית צריך לכתוב בכותרת ההודעה "כמה קשה למצוא אוזניות סגורות סבירות ב200$ עבור חבר שלא מספר לי את כל האמת ?!?!?!? ".
אבל ברצינות עכשיו. ה HD 380 Pro הן (לדעתי כמובן) ללא מתחרות בכל הקשור לבידוד מרעשי סביבה ללא הקרבה של איכות הצליל. כלומר, ללא מעבר למה שכל אוזניה סגורה שהיא לא ה HD 820 מקריבה. הצרה איתן הוא המראה התעשייתי והכבל הנוראי (שאותו ניתן להחליף). למרות זאת כדאי לך לבדוק את האוזניות כי אחרת אותו חבר עלול עוד לרכוש ATH-M50x ואתה יודע מה כבר אמרו: כל המציל נפש אחת...
אבל ברצינות עכשיו. ה HD 380 Pro הן (לדעתי כמובן) ללא מתחרות בכל הקשור לבידוד מרעשי סביבה ללא הקרבה של איכות הצליל. כלומר, ללא מעבר למה שכל אוזניה סגורה שהיא לא ה HD 820 מקריבה. הצרה איתן הוא המראה התעשייתי והכבל הנוראי (שאותו ניתן להחליף). למרות זאת כדאי לך לבדוק את האוזניות כי אחרת אותו חבר עלול עוד לרכוש ATH-M50x ואתה יודע מה כבר אמרו: כל המציל נפש אחת...
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
https://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-Mast ... 1438.l2649
שווה בדיקה.. בדר"כ המחיר שלהם הרבה יותר גבוה.
יצא לי לשמוע אותם בחנות, עושות הכל טוב - מה שנקרא Balanced
אם אתה בארה"ב זה דיל מעולה!
שווה בדיקה.. בדר"כ המחיר שלהם הרבה יותר גבוה.
יצא לי לשמוע אותם בחנות, עושות הכל טוב - מה שנקרא Balanced
אם אתה בארה"ב זה דיל מעולה!