המלצה על טלביזיה 75+ לתושב חוזר
-
Comingback
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם, אני תושב חוזר שמגיע לארץ במרץ 2019, כחלק מהזכות של תושבים חוזרים אני יכול להביא טלביזיה ללא מיסים ומכס.
מחפש המלצה לטלביזיה 75+ איכותית שתתאים למשחקי סוני 4 קיי, צפייה בסטרימינג באיכות גבוהה עם איכות צפייה מרשימה ולא פחות. (לא יודע אם סוני שדלוק כל הזמן יכול לעשות צריבה של מסך)
4 דגשים:
חייבת להירכש בארה“ב ולכן חשוב שתעבוד גם על 220 בלי ממיר (אין לי איפה לשים אותו ומעדיף לחסוך במתאמים)
תקציב באזור $2000-3000
4K וסמרט טי וי איכותי חשוב מאוד
משהו איכותי על מנת למזער סיכונים מיותרים (מן הסתם לא תהיה לי אחריות ולא אוכל לשלוח את הטלביזיה לארה“ב לקבל שירות)
הטלביזיה תהיה ממוקמת בסלון ליד חלונות גדולים אם אור שמש ישיר רוב שעות היום - יש לנו וילון
תודה מראש לכל המומחים.
מחפש המלצה לטלביזיה 75+ איכותית שתתאים למשחקי סוני 4 קיי, צפייה בסטרימינג באיכות גבוהה עם איכות צפייה מרשימה ולא פחות. (לא יודע אם סוני שדלוק כל הזמן יכול לעשות צריבה של מסך)
4 דגשים:
חייבת להירכש בארה“ב ולכן חשוב שתעבוד גם על 220 בלי ממיר (אין לי איפה לשים אותו ומעדיף לחסוך במתאמים)
תקציב באזור $2000-3000
4K וסמרט טי וי איכותי חשוב מאוד
משהו איכותי על מנת למזער סיכונים מיותרים (מן הסתם לא תהיה לי אחריות ולא אוכל לשלוח את הטלביזיה לארה“ב לקבל שירות)
הטלביזיה תהיה ממוקמת בסלון ליד חלונות גדולים אם אור שמש ישיר רוב שעות היום - יש לנו וילון
תודה מראש לכל המומחים.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אומרים שבקוסטקו כדאי לקנות LG, המחירים טובים וככל שידוע לי כל הדגמים של LG עובדים על 220 וולט
רוצה איכותי, פשוט קח את הדגם הכי יקר שיש בגודל הזה
הרבה אנשים שחזרו מארה"ב הביאו LG וסה"כ ככל שידוע לי כולם מרוצים.
רוצה איכותי, פשוט קח את הדגם הכי יקר שיש בגודל הזה
הרבה אנשים שחזרו מארה"ב הביאו LG וסה"כ ככל שידוע לי כולם מרוצים.
-
Comingback
-
- חבר שרק התחיל

תודה, אשמח להמלצה על דגם ספציפי לקוסטקו יש אולי כמה בודדים וצריך מנוי בשביל לקנות אצלם דברים מסויימים
-
Comingback
-
- חבר שרק התחיל

תודה