פרטנר מבטיחים ועושים מה שרוצים....

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
winer-r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

שלום,
יש לי בעייה מעצבנת ומרגיזה באינטרנט הביתי של פרטנר. לפני מספר חודשים נגמרה לי השנה בתשלום של 85 ש"ח ( 100מגה). חידשתי חוזה בטלפון באותו מחיר לשנה נוספת. כמובן הם לא לוקחים את אותו מחיר......דיברתי איתם כ ארבעה פעמים כאשר אני רואה "טעויות" בחשבון החודשי, והם בסופו של דבר מצדיקים אותי, מתקנים, אבל בחשבונית הבאה שוב פעם מחיר גבוה...בחשבונית האחרונה החזירו לי לבנק 40 ש"ח, אבל שוב הגיעה חשבונית במחיר מופרז + איזו שירות חדש שלא הזמנתי בכלל.
כתבתי פנייה לנציב תלונות הציבור של פרטנר ( מתברר שיש דבר כזה ) וכמובן צריך להמתין 14 ימי עסקים ( למה? אין לי מושג !!! ).
האינטרנט הוא 012 שעבר לפרטנר.
כל השיחות איתם מוקלטות.

מה מציעים לעשות?

תודה

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
הצטרף: אוקטובר 2011
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #2 

לעבור תשתית ספק

אישית אם תשתית בזק וספק בזבל
תשתית בנפרד ספק בנפרד עובד יופי
אומנם מחיר טיפה יקר מאשר כל הקומבינות
אבל יש שקט נפשי

winer-r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
הצטרף: אפריל 2006
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

MrYair כתב:לעבור תשתית ספק

אישית אם תשתית בזק וספק בזבל
תשתית בנפרד ספק בנפרד עובד יופי
אומנם מחיר טיפה יקר מאשר כל הקומבינות
אבל יש שקט נפשי
...
אתה מתכוון להפריד בין תשתית לספק ?
הרי איחדו אותם כדי שיהיה פחות כאב ראש ( תקלה כל אחד שולח אותך לשני ) ולצמצם בעלויות....
לא?
·

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
הצטרף: פברואר 2012
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #4 

@winer-r
·

יש הטוענים שבזק (עדיין) מחבלים בלקוחות של השוק הסיטונאי.

אישית יש לי ניסיון טוב מהשוק הסיטונאי של בזב"ל ושל 018. יש עליהם גם הרבה המלצות כאן בפורום. תנסה לעבור לאחת מהם, הכי גרוע אם יהיו לך בעיות טכניות שהם מסרבים לטפל (כמו שקרה בזמנו ל-MrYair) תמיד תוכל להפריד תשתית ולא לקבל את השירות המגיע לך ישירות מבזק (כמו שקרה לי בזמנו).

אצל בזב"ל נדרשת קצת מסחרה בשביל להשיג מחיר טוב (פעם אחרונה שבדקתי אפשר היה בקלות לקבל 60 ש"ח ל-3 חודשים ראשונים ואז מתקשרים לחדש). אצל 018 המחיר 69 ש"ח קבוע לשנה שלמה (מופיע באתר שלהם), אבל אם אתה צריך כתובת מחוץ ל-NAT צריך עוד שיחה של 2 דקות לתמיכה הטכנית שיוציאו "זמנית" מה-NAT. אישית הייתי מנסה את 018 בשביל לחסוך מסחרה על המחיר כל 3 חודשים אצל בזב"ל.

עריכה: בהנחה שהקו שלך כרגע עובד טוב ויציב, דבר ראשון תנייד אותו לחברה החדשה ורק אז תוודא מול פרטנר שבאמת נותקת (בגדול הם צריכים לנתק אותך אוטומטית כשאתה מתנייד אבל כדאי לוודא).

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”