שלום לכולם
יש לי 2 צלחות לוויין שחוברו עד עכשיו לממיר לוויני ששבק חיים.
בטלוויזיה שלי סמסונג Q7F ישנו ממיר לווייני. חיברתי את הכבל למקום הנכון בקופסת החיבורים של הטלוויזיה אך לא הצלחתי לקלוט כלום.
מה שאני רוצה זה רק את עמוס- הערוצים של ישראל
אשמח לעזרה
בתודה מראש
ארז
כיצד לקלוט שידורים מצלחת לוויין בטלוויזיית סמסונג עם מקלט לוויני
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
2 אפשריות . אולי יש לך בTV ממיר עידן + וזה בטוח . קנה אנטנה פנימית . ותנסה ליקלוט אחרי סריקה . מכוון שיש לך 2 צלחות . אתה צריך להגדיק ת הדייסיק . איך הTV תדע לאיזה צלחת ליפנות ? בסריקה. וסריקה עשיתה ? לא פשוט למי שלא מבין ביכלל בעניינים כאלה
רק הטכנאי קרמר
תודה קרמרהטכנאיקרמר כתב:2 אפשריות . אולי יש לך בTV ממיר עידן + וזה בטוח . קנה אנטנה פנימית . ותנסה ליקלוט אחרי סריקה . מכוון שיש לך 2 צלחות . אתה צריך להגדיק ת הדייסיק . איך הTV תדע לאיזה צלחת ליפנות ? בסריקה. וסריקה עשיתה ? לא פשוט למי שלא מבין ביכלל בעניינים כאלה...
אני מעוניין לקלוט מהצלחות.
אשמח אם תסביר כיצד להגדיר את הדייסק וכו'
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
יותר פשוט . אם אתה מוותר על הצלחת השנניה . אז את הצלחת עמוס חבר ישירות את הקו. תוריד את הדייסיק . (מפצל) . שים ביצית מגשר. סרוק בFAT את הלוויין. מעט מורכב להסביר . מרחוק. כאשר אתה לא מכיר את המכשיר .
כי כול מכשיר כותב את הנתונים מעט שונה כמו . 1 2 3 4 כניסות. השני כותב A B C D שזה בעצם אותודבר
כי כול מכשיר כותב את הנתונים מעט שונה כמו . 1 2 3 4 כניסות. השני כותב A B C D שזה בעצם אותודבר
רק הטכנאי קרמר