סלקום טיוי והצליל בהבחנה גבוהה
אני לא חושב שאנחנו נראה זאת בחברות IPTV הישראליות בזמן הקרוב. אפילו בחברות יס והוט יש רק 2-3 ערוצים עם שמע Dolby digital.
החברות הישראליות יודעות טוב מאוד שזה לא ממש מעניין את הציבור הישראלי ואפילו לא ממש יודעים מה זה ולכן הן לא ישקיעו בזה.
מבחינת הציבור נישראלי זה- תן לי רק לצפות. לא מעניין אותם איכות תמונה ושמע.
אגב, לא הייתי אומר שבסלקום רואים טוב.
החברות הישראליות יודעות טוב מאוד שזה לא ממש מעניין את הציבור הישראלי ואפילו לא ממש יודעים מה זה ולכן הן לא ישקיעו בזה.
מבחינת הציבור נישראלי זה- תן לי רק לצפות. לא מעניין אותם איכות תמונה ושמע.
אגב, לא הייתי אומר שבסלקום רואים טוב.
אנחנו נוהגים להשוות בין חברות בינלאומיות (לדוגמא נטפליקס) לחברות ישראליות (לדוגמא סלקום). גם אני חוטא בזה.
צריך לזכור שאלו חברות ברמות אחרות לגמרי..רק כדי לסבר את האוזן, השווי הבורסאי של נטפליקס הוא באיזור ה-400-500 מיליארד שקל. סלקום מגרדת את ה-3 מיליארד (כל סלקום, לא רק סלקום TV). זו פשוט ליגה אחרת לחלוטין. יכולות שונות לחלוטין.
עם זאת, אני מסכים שבד"כ חברות ישראליות נותנות מינימום כל עוד זה לא פוגע בבסיס הלקוחות..
צריך לזכור שאלו חברות ברמות אחרות לגמרי..רק כדי לסבר את האוזן, השווי הבורסאי של נטפליקס הוא באיזור ה-400-500 מיליארד שקל. סלקום מגרדת את ה-3 מיליארד (כל סלקום, לא רק סלקום TV). זו פשוט ליגה אחרת לחלוטין. יכולות שונות לחלוטין.
עם זאת, אני מסכים שבד"כ חברות ישראליות נותנות מינימום כל עוד זה לא פוגע בבסיס הלקוחות..
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
@Gershon99
·לא יודע מה המצב בHOT , אבל ב yes כל עשרת ערוצי הסרטים והסדרות משדרים רב הזמן ב 5.1
·לא יודע מה המצב בHOT , אבל ב yes כל עשרת ערוצי הסרטים והסדרות משדרים רב הזמן ב 5.1