בעית בהגדרות סאונד harman kardon sb26 זקוק לעזרה דחופה בבקשה!!
-
jacob90210
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום חברים יקרים,
רכשתי לפני כשנה את הסאונדבר של הרמן קרדון SB26, ותחילה השתמשתי בו בחיבור אנלוגי למחשב, הצלילים והשמע היו טובים מאוד והייתי מרוצה.
לאחרונה רכשתי את המי בוקס של שיאומי וחיברתי את הסטרימר בכבכל HD לסאונדבר והסאונדבר מחובר לטלויזיה ביציאת HD out.
מכאן התחילו לקרות לי כל מיני דברים מוזרים, פופ אפ על המסך עם הכיתוב PCM והווליום מונמך אוטומטית, קטיעות בסאונד בזמן ניגון סרט ו/או סדרה.
בבקשה מכם מומחים ואלופים עזרו לי!!!! כי השלב הבא יהיה פשוט למכור את המוצר הזה ולקנות אחר.
רכשתי לפני כשנה את הסאונדבר של הרמן קרדון SB26, ותחילה השתמשתי בו בחיבור אנלוגי למחשב, הצלילים והשמע היו טובים מאוד והייתי מרוצה.
לאחרונה רכשתי את המי בוקס של שיאומי וחיברתי את הסטרימר בכבכל HD לסאונדבר והסאונדבר מחובר לטלויזיה ביציאת HD out.
מכאן התחילו לקרות לי כל מיני דברים מוזרים, פופ אפ על המסך עם הכיתוב PCM והווליום מונמך אוטומטית, קטיעות בסאונד בזמן ניגון סרט ו/או סדרה.
בבקשה מכם מומחים ואלופים עזרו לי!!!! כי השלב הבא יהיה פשוט למכור את המוצר הזה ולקנות אחר.
-
jacob90210
-
- חבר שרק התחיל

@adidas1
·ניסיתי החלפת כבלים זה לא קשור אליהם, העניין הוא הגדרת הסאונד הודעה PCM שהוא מזהה הורדה בקול או משהו
·ניסיתי החלפת כבלים זה לא קשור אליהם, העניין הוא הגדרת הסאונד הודעה PCM שהוא מזהה הורדה בקול או משהו
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הודעת ה PCM מוצגת כשאתה מאזין לפורמט סאונד מבית DTS ,נכון?jacob90210 כתב:@adidas1
·ניסיתי החלפת כבלים זה לא קשור אליהם, העניין הוא הגדרת הסאונד הודעה PCM שהוא מזהה הורדה בקול או משהו...
במידה וזה המצב זה בגלל שאין לו מעבד לפורמט הזה והוא ממיר את הסאונד ל PCM
בדרך כלל כולם מגיעים עם תמיכה ב DD אבל לא תמיד יש מעבד שתומך גם ב DTS.
כשחיברת אנלוגית למחשב אז כרטיס הקול אצלך במחשב עשה את ההמרה מ DD/DTS לאנלוג ,כשאתה מחבר דיגיטלית (עם HDMI) הסאונד בר צריך לבצע את ההמרה וכשאין מעבד שתומך ב DTS הוא ממיר ל PCM
לגבי הפופ אפ אין לי מושג אולי חוסר סנכרון טוב בין המחשב לסאונד בר.
-
jacob90210
-
- חבר שרק התחיל

@istarmini
·אבל אין פה מחשב מחובר, יש פה סטרימר לסאונד בר
·אבל אין פה מחשב מחובר, יש פה סטרימר לסאונד בר