מחפש המלצה לאוזניות לעבוד איתן ב open space
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אכן, הביטול רעשים הוא לרעש מתמשך, קבוע, כמו זמזמום מזגן, רעש מנועים. אתה לא מבין כמה רעש יש סביבינו כל היום.zooty כתב:מחפש ביטול רעשים והאזנה למוזיקה - שיהיה שקט בסביבה של דיבורים
בסביבות ה 400-500 ש"ח לא משנה אלחוטי או לא...
היחידה שכן מורידה קצת את הדיבור, אפילו די הרבה אם לא צועקים לך בפנים, זאת הסוני 1000MX3, אבל המחיר של הוא 350$.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ההצעה שלי היא שתנסה את ה Sennheiser HD 380 Pro. המחיר שלה הרבה יותר קרוב לתקציב שהצבת, היא הרבה יותר נוחה ללבישה ממושכת מהסוני והיכולות שלה בהפקת צליל היא ברמה אחת מעל.
אין לה ביטול רעשים אקטיבי כך שההצלחה תלויה מאוד בהתאמה לראש שלך ומדובר באוזניות חוטיות. הנסיון שלי איתם ועם ה MX3 היה שחד משמעית אין לסוני שום יתרון על פניה בבלימת רעשי סביבה של משרד פתוח עתיר קשקשת ודיבורים.
אין לה ביטול רעשים אקטיבי כך שההצלחה תלויה מאוד בהתאמה לראש שלך ומדובר באוזניות חוטיות. הנסיון שלי איתם ועם ה MX3 היה שחד משמעית אין לסוני שום יתרון על פניה בבלימת רעשי סביבה של משרד פתוח עתיר קשקשת ודיבורים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני עדיין לא מצאתי אוזניות שיש להן כיפות גדולות ומרווחות יותר מזו של ה HD 380 Pro. ה XM3 של סוני הרבה יותר קטנות (וגם נשמעות כמו ת*ת אבל זו דעה אישית שלי) וה 380 ממש ענקיות בהשוואה ומאוד נוחות ואת זה אני קובע כאחד שגם הוא התברך באוזניים גדולות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
יש סיבה לזה שהפדים של אוזניות ANC הן די צפופות.. והסיבה היא ע"מ לעטוף את האוזן בצורה
שתאפשר אטימות מירבית. זה גם עוזר למצב ביטול אקטיבי וגם במצב פסיבי שמוריד את רעשי
הרקע בכלליים.
פדים גדולים מאוד יכולים ליצור "כיסי אוויר" באיזור פינת הלסת, מאחורי האוזן וכ' מה שפוגע
מהותית באטימה של האוזניות.
יכול להיות מצב שאפשר להינות משני העולמות במידה ומחליפים את הפדים לכאלו שהם מאוד
מאוד עבים, ולא פחות חשוב מאוד רכים עם ספוג MEMMORY FOAM שמקבל את הצורה
של הראש בזמן שלובשים אותו.
שתאפשר אטימות מירבית. זה גם עוזר למצב ביטול אקטיבי וגם במצב פסיבי שמוריד את רעשי
הרקע בכלליים.
פדים גדולים מאוד יכולים ליצור "כיסי אוויר" באיזור פינת הלסת, מאחורי האוזן וכ' מה שפוגע
מהותית באטימה של האוזניות.
יכול להיות מצב שאפשר להינות משני העולמות במידה ומחליפים את הפדים לכאלו שהם מאוד
מאוד עבים, ולא פחות חשוב מאוד רכים עם ספוג MEMMORY FOAM שמקבל את הצורה
של הראש בזמן שלובשים אותו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@GreenBean
·כן. הצורה די דומה אבל ה 380 גדולה יותר בחלק הפנימי. לפי מדידה שלי המרחק המקסימלי הפנימי ב HD 6XX הוא 7.5 ס"מ. מה שמדדתי ב HD 380 Pro הוא 9 ס"מ.
·כן. הצורה די דומה אבל ה 380 גדולה יותר בחלק הפנימי. לפי מדידה שלי המרחק המקסימלי הפנימי ב HD 6XX הוא 7.5 ס"מ. מה שמדדתי ב HD 380 Pro הוא 9 ס"מ.