טלויזיית סמסונג מתחממת ונמסה
-
zivzivziv3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
ברשותי טלויזית סמסונג 50'', רכשתי אותה בשנת 2014 והיא משמשת אותי באופן יומיומי.
אתמול, אני ובני צפינו בטלויזיה פתאום שמנו לב לפסים לבנים על כל המסך וכתם שחור התחיל להופיע בפינה השמאלית התחתונה של המסך. מייד ניגשתי לטלויזיה וכל הפינה של הטלוזיה התחילה להתעוות, שנגעתי בה הפלסטיק נמעך לתוך המסך וזה היה רותח! מייד ניתקתי את הטלויזיה מהחשמל.
מבדיקה קצרה באינטרנט, מצאתי פוסט בפורום של סמסונג עם עשרות פניות בנושא לתמיכה ממשתמשים נוספים שזה קרה להם.
נראה שמשהו במסגרת של הטלויזיה החל להתחמם ובעקבות כך כל האזור נפגע.
דגם הטלויזיה: UA50F5000ARXSJ
היום אפנה ליבואן לדווח ולנסות להבין מה אפשר לעשות... אאעדכן בהמשך!
הפוסטים העוסקים בעניין:
https://us.community.samsung.com/t5/TVs/Screen-overheating-and-melting-corner-of-TV-6300-series-LED/td-p/5436
https://us.community.samsung.com/t5/TVs/Melting-TV-Screen-Samsung-50-quot-Class-UN50J6200AFXZA-safety/td-p/328917
ברשותי טלויזית סמסונג 50'', רכשתי אותה בשנת 2014 והיא משמשת אותי באופן יומיומי.
אתמול, אני ובני צפינו בטלויזיה פתאום שמנו לב לפסים לבנים על כל המסך וכתם שחור התחיל להופיע בפינה השמאלית התחתונה של המסך. מייד ניגשתי לטלויזיה וכל הפינה של הטלוזיה התחילה להתעוות, שנגעתי בה הפלסטיק נמעך לתוך המסך וזה היה רותח! מייד ניתקתי את הטלויזיה מהחשמל.
מבדיקה קצרה באינטרנט, מצאתי פוסט בפורום של סמסונג עם עשרות פניות בנושא לתמיכה ממשתמשים נוספים שזה קרה להם.
נראה שמשהו במסגרת של הטלויזיה החל להתחמם ובעקבות כך כל האזור נפגע.
דגם הטלויזיה: UA50F5000ARXSJ
היום אפנה ליבואן לדווח ולנסות להבין מה אפשר לעשות... אאעדכן בהמשך!
הפוסטים העוסקים בעניין:
https://us.community.samsung.com/t5/TVs/Screen-overheating-and-melting-corner-of-TV-6300-series-LED/td-p/5436
https://us.community.samsung.com/t5/TVs/Melting-TV-Screen-Samsung-50-quot-Class-UN50J6200AFXZA-safety/td-p/328917
נערך לאחרונה על ידי zivzivziv3 ב 18/11/2018 20:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- TsachiEiny
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שמעתי על התופעה ההזויה הזו גם ברשת. ברדיט אם אני לא טועה. לא מפתיע אותי, סמסונג זה פח. אני טוען כבר שנים. סוללות מתפוצצות בנוט 8, מסכים נמסים ונצרבים... בכללי טלויזיות גרועות. מיקרוגלים גרועים. סמארטפונים גרועים. אפילו מכונת כביסה שלהם שהיתה גם ניקתה גרוע וגם התקלקלה אחרי שנתיים בלבד. היה לי מכשירים של החברת פח הלא אמינה הזו בעבר. לא מתקרב אליה יותר גם אם תביאו לי בחינם . החברה הכי לא אמינה שיש. מקווה שיסתדר לך. האחריות עדיין בתוקף?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
·אתה מכליל ויוצא בהצהרות לא מדויקות.TsachiEiny כתב:שמעתי על התופעה ההזויה הזו גם ברשת. ברדיט אם אני לא טועה. לא מפתיע אותי, סמסונג זה פח. אני טוען כבר שנים. סוללות מתפוצצות בנוט 8, מסכים נמסים ונצרבים... בכללי טלויזיות גרועות. מיקרוגלים גרועים. סמארטפונים גרועים. אפילו מכונת כביסה שלהם שהיתה גם ניקתה גרוע וגם התקלקלה אחרי שנתיים בלבד. היה לי מכשירים של החברת פח הלא אמינה הזו בעבר. לא מתקרב אליה יותר גם אם תביאו לי בחינם . החברה הכי לא אמינה שיש. מקווה שיסתדר לך. האחריות עדיין בתוקף?...
הנוט 7 היה זה עם הסוללה שהתפוצצה, לאפל היה טלפון שבו טעות תכנון שגרמה לאבדן קליטה, הפיקסל 3 של גוגל מתחמם בטירוף, גם הם גרועים ?
טלוויזיות של סמסונג נחשבות בין הטובות בשוק, תקלות ייצור היו ויהיו. כותב לך את זה בתור אחד שעכשיו החליף מסך סמסונג בן 10 ל-LG, כי יש להם OLED (אני מודע לבעיות שיכולות להיות איתו).
המסך שלו נרכש ב-2014, לגופו של עניין - קח בחשבון שאלא אם קיבלת אחריות יצרן ל4 שנים ומעלה - אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה. שוב - לא כל מסכי סמסונג כאלו, באותה מידה שלא כל מסכי OLED נצרבים.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
·כל מילה בסלע.TsachiEiny כתב:שמעתי על התופעה ההזויה הזו גם ברשת. ברדיט אם אני לא טועה. לא מפתיע אותי, סמסונג זה פח. אני טוען כבר שנים. סוללות מתפוצצות בנוט 8, מסכים נמסים ונצרבים... בכללי טלויזיות גרועות. מיקרוגלים גרועים. סמארטפונים גרועים. אפילו מכונת כביסה שלהם שהיתה גם ניקתה גרוע וגם התקלקלה אחרי שנתיים בלבד. היה לי מכשירים של החברת פח הלא אמינה הזו בעבר. לא מתקרב אליה יותר גם אם תביאו לי בחינם . החברה הכי לא אמינה שיש. מקווה שיסתדר לך. האחריות עדיין בתוקף?...
פשוט מוצרים פח.