הגיעה הטלויזיה - לחכות למתקין או להתקין לבד?
-
TsachiEiny
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הגיעה לי הטלויזיה xf9005 55 אינג׳ מלאסט פרייס. עכשיו, אני קצת בהתלבטות. אחרי השרשור הלא מחמיא פה על האחריות של מתקיני אלקטרוניקס פרו, אני חושב שעדיף לי לקחת סיכון על האחריות ולהתקין לבד, מאשר להסתכן שאיזה חאפר מטעמם יעשה נזק לטלויזיה ברמה שלא תיראה לעין בזמן ההתקנה. כמו שריטות על המסך, השכבה של הטלויזיה על הגב וכו׳ .. למה, למה אני צריך בכלל את האחריות הזאת? המסכים של סוני די אמינים, הסיכוי שאצטרך להשתמש באחריות בשלוש שנים הקרובות מאוד נמוכה. ומה גם, תאריך היצור של המסך ממה שכתוב על גב הקרטון הוא אוקטובר 18. חדש דנדש בן פחות מחודש כך שלא יצא לו להעלות אבק יותר מדי במחסנים שונים בעולם. כך שנראה לי שווה להתקין לבד ולוותר על האחריות מהחברה הזו שעושה רושם של רעה חולה שעדיף לנתק ממנה מגע. לא יודע, מה אומרים?
-
TsachiEiny
-
- חבר שרק התחיל

כן אבל
@yonyz
הסיכוי לקבל מסך שבור בקרטון הוא מאוד נמוך. והסיכוי לקבל עוד אחד כזה ממסך שתאריך הייצור שלו הוא אוק' 18 הוא כמעט אפסי.
נראה לי שאפתח את זה לבד, אסריט את הפתיחה לכל מקרה ש.. ואני מאמין שבמידה וימצא מסך תקול בעזרת הסרטון יהייה עם מי לדבר בלאסט פרייס. אני לקוח שלהם שנים ואני מאמין שלא יזרקו אותי לכלבים, נכון אייל?
·
הסיכוי לקבל מסך שבור בקרטון הוא מאוד נמוך. והסיכוי לקבל עוד אחד כזה ממסך שתאריך הייצור שלו הוא אוק' 18 הוא כמעט אפסי.
נראה לי שאפתח את זה לבד, אסריט את הפתיחה לכל מקרה ש.. ואני מאמין שבמידה וימצא מסך תקול בעזרת הסרטון יהייה עם מי לדבר בלאסט פרייס. אני לקוח שלהם שנים ואני מאמין שלא יזרקו אותי לכלבים, נכון אייל?
·
הייתי ממליץ לחכות לטכנאי שלהם לצורך פתיחת הקרטון לפחות. אם את ההתקנה אתה רוצה לעשות לבד - אחלה (גם אני מתכנן לתלות לבד), אבל תן להם לפתוח. ככה במידה ומשהו לא בסדר עם המסך מראש (סיכוי נמוך אבל בהחלט תמיד קיים בכל מכשיר אלקטרוני) אתה מכוסה באחריות. אם פתחת לבד יהיה להם הרבה יותר קל להתנער ממך
-
TsachiEiny
-
- חבר שרק התחיל

@yuria
איזה מעבדה??
איזה מעבדה??
Re: כן אבל
·TsachiEiny כתב:@yonyz
·...
זה לא נכון, הסיכוי זהה ולא קשור לשנתון.
ידיד הזמין לפני כחודשיים מסך של סמסונג והחליט להתקינו לבד.
כשהדליק אותו בפעם הראשונה לאחר ההתקנה הזהירה - התגלה סדק קטן במסך.
סמסונג לא מוכנים לקחת אחריות מפני שהמסך לא הותקן ע"י מתקין שלהם.
לשיקולך.
-
TsachiEiny
-
- חבר שרק התחיל

-
TsachiEiny
-
- חבר שרק התחיל

טוב חברוס, בסוף פתחתי אותה לבד. לקחתי הימור מחושב. ו...היא פרפקט.