Switcher v2 with Google home

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

היי,
ראיתי שיצאה אינטגרציה עם הגוגל הום מישהו ניסה?

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6604
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ניסיתי, לא מצליח לקשר חשבונות בינתיים. מקבל הודעת שגיאה על סיסמה (למרות שהיא נכונה)

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אצלי דווקא תקין.
מדליק ומכבה יפה...
Plz turn on/off boiler
מעניין אם יש מעבר לזה.זמנים etc...

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6604
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

עובד גם אצלי. הבעייה הייתה שהיה רווח של תו אחרי הכתובת מייל (משהו שכל מתכנת דרג ז' היה צריך אוטומטית לבדוק)

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #5 

לא רואה היגיון בזה מבלי אפשרות לקבוע זמנים, כל המטרה בשקע חכם זה הכיבוי האוטומטי לפרק זמן מסויים, אם אני מדליק וצריך לזכור גם לכבות הרישכבר עדיף לי להפעיל מהאפליקציה

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

כן כל הקטע זה זמנים.
אני מאמין שזה יכנס בהמשך...

HarelM
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

puma1 כתב:לא רואה היגיון בזה מבלי אפשרות לקבוע זמנים, כל המטרה בשקע חכם זה הכיבוי האוטומטי לפרק זמן מסויים, אם אני מדליק וצריך לזכור גם לכבות הרישכבר עדיף לי להפעיל מהאפליקציה
...
·בכל מקרה מוגדר auto shutdown בswitcher עצמו, אז לא חייב לזכור לכבות.

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

מוגדר מינימום שעה.
זה לא תמיד אופטימאלי.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

לצערי לא נראה לי שזה יקרה בקרוב. הם מחכים שהתמיכה תבוא מגוגל הום. לקח להם שנה וחצי בכלל להגיע למצב הזה. הם כמובן לא צריכים לחכות לתמיכה מגוגל ויכולים לעשות את זה כבר היום בעזרת תרחישים. כל אחד יוכל לקבוע מספר זמנים באפליקציה בהם הוא מעוניין. ואז זה יופיע כתרחיש בגוגל הום. לדוגמה תרחיש שנקרא boiler for 30 minutes
ניתן להפעיל אותו ע"י turn on. והנה פתרתי להם את הבעיה שהם אומרים שבלתי אפשרי כרגע כי גוגל הום לא תומך בזמנים.

לגבי כיבוי אוטומטי. ההגדרה היא קבועה. אבל השימוש משתנה. היום אני צריך 20 דקות. מחר שעה. מחרתיים שעתיים. אז יש שתי אופציות. אני אגדיר כיבוי אוטומטי אחרי שעתיים וכל פעם שאני אצטרך פחות אני אבזבז חשמל מיותר. שזה לוקח את ההיגיון ממפסק חכם שאמור לחסוך חשמל ולא לבזבז אותו. או לחלופין. אני אגדיר חצי שעה, וכל פעם שאני אצטרך יותר, אפעיל אותו כמה פעמים ברציפות. שוב אין היגיון. שהרי כבר יותר קל יהיה להפעיל את האפליקציה לכן. לא מבין למה לא חשבו על זה בשנה וחצי שלקח להם מאז שהבטיחו ועד שיצא התמיכה בגוגל הום
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 18/11/2018 0:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

אשמח לדעת איך אתה מייצר תרחיש של 30.20ד בגוגל כולל הdevice name.

תודה

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

eladeb כתב:אשמח לדעת איך אתה מייצר תרחיש של 30.20ד בגוגל כולל הdevice name.

תודה
...
אני לא מייצר את זה לסוויצר, מייצר תרחיש דרך מערכת הבית החכם שלי, אני משתמש בOPENHAB אבל כל מערכת שתומכת בגוגל הום יכולה לעשות את זה

יש גם חברות שמאפשרות ליצור תרחיש דרך האפליקציות שלהם, בדיוק כמו שסוויצר היו אמורים לעשות, לדוגמה באפליקציה של ברודלינק אני יכול ליצור תרחיש שיופיע בגוגל הום, השם של התרחיש זה השם שתקבע באפליקציה של ברודלינק, גם אם אין לך מערכת בית חכם זה עובד

ניתן לעשות את זה עם עוד המון רכיבים שיש להם תמיכה בגוגל הום, בגלל שסוויצר לא מתחבר לבית החכם, אין אפשרות לעשות את זה בשבילו, אבל אם הוא היה מתחבר, לא הייתי צריך שהם יעשו את זה מתוך האפליקציה שלהם כמו שחברות אחרות עשו

פשוט כולם קפצו בפייסבוק שזה בלתי אפשרי, כולל החברה, ושגוגל לא מאפשרים לעשות דבר כזה, אבל זה אפשרי ועובד היום אצל רוב החברות האחרות, פשוט סוויצר צריכים לאפשר בניית תרחיש באפליקציה שלהם, וגוגל פשוט מייבא אליו את התרכישים, אי פשר לדעת אם בכלל ומתי גוגל יחליטו להוסיף אפשרות לזמנים, בדיוק בשביל זה יש אופציה של תרחישים

תרחיש ניתן להפעיל בשני דרגכים בגוגל הום
activate (ושם התרחיש)
או
turn on (ושם התרחיש)
ככה שיוצא שאם יצרתי תרחיש באפליקציה שלהם (מה שבלתי אפשרי כרגע) שקוראים לו boiler for 30 minutes אוכל להגיד

activate boiler for 30 minutes
או
turn on boiler for 30 minutes

כמובן שניתן ליצור כמה תרחישים שרוצים, וכל אחד יכין לו את הזמנים שהוא רוצה מראש, 15,30,45,60,90 דקות וכו
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 18/11/2018 0:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

אני לא יודע למה כוונתך בבית חכם שכן זה אוסף של מוצרים שמדברים ב api פתוח.
הבית החכם או טיפש שלי מורכב מכמה יחידות גוגל הום.מנורות חכמות.מתגי חשמל חכמים.ולוגיטק הרמוני האב.
למיטב ידיעתי אף אחד מהם לא מסוגל לסחוב על עצמו טיימר של device אחר.
כך שבפועל אין דרך מהקופסה או בעזרת רוטין לטיימר את הבוילר.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

הכוונה לבית חכם זה לבקר ששולט על כולם ויכול ליצור תרחישים

ואין קשר בין API פתוח לבית חכם, כל בית חכם גם במערכת סגורה ללא API נחשב בית חכם

כמו שאמרתי כבר אי אפשר לעשות את זה בשביל סוויצר, סוויצר צריכים להוציא תמיכה בתרחישים, נתתי דוגמה של ברודלינק שיכולים ליצור תרחיש מתוך האפליקציה של ברודלינק ולריץ אותו בגוגל הום, כמובן שזה תקף רק למוצרים שהברודלינק שולט עליהם, אני מניח שאותו דבר אתה יכול לעשות עם הרמוני האב, לא ניסיתי כי אין לי, אבל נניח שאתה רוצה להדליק את הטלוויזיה הרסיבר ויס ביחד, איך אתה עושה את זה? יוצר תרחיש באפליקציה של הרמוני האב, שאז מייבא לגוגל הום, ומריץ מגוגל הום

אם הסוויצר היה מתחבר לבקר של הבית החכם שלי, הייתי יכול ליצור תרחיש דרך הבקר, כמו שאמרתי, בגלל שהוא לא מתחבר, הדרך היחידה זה, שדרך האפליקציה של סוויצר יהיה תמיכה ליצירת תרחישים (לשליטה בסוויצר בלבד!) ולא לכל מוצרי הבית החכם, של להפעיל את הדוד לX זמן
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 18/11/2018 0:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

לסיכום.... סוויטשר יצאו פיתה (:

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

אפשר להגיד:lol:

גם Pyrogss הישראלי יודע לעשות תרחישים באפליקציה שלו, ולהפעיל אותם בגוגל הום, אמרתי למפתח שלו עכשיו בפייסבוק שיסביר לסוויצר כי נראה לי שהם קצת לא מעודכנים במה שניתן לעשות היום בגוגל הום, רק מקווה שלא יקח להם עוד שנה וחצי

HarelM
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #16 

בעקרון יש כמה פתרונות למי שיש כח לפתח קצת.
יש סקריפט של פיית'ון ששולט על הסוויצ'ר (https://github.com/NightRang3r/Switcher-V2-Python)
משם אפשר לפתח מה שרוצים - אפשר לכתוב בוט בDialogflow שיכבה וידליק לפי בקשות, אפשר לסנכרן מול SmartHome של גוגל.
דורש קצת עבודה אבל אפשרי.
אני שולט על הסוויצ'ר מהגוגל הום (רק הדלקה וכיבוי, אבל אפשר לעשות גם סצנות, והכל) כבר מזמן דרך המערכת שלי שמסונכרנת כSmartHome Device לגוגל אססיסטנט.

sinbad2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #17 

@ride
·אפשר לקבל בבקשה הסבר קצר איך לשייך את הסוויצר לגוגל הום?

eladeb פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

במסך הראשי של גוגל הום אפ
תלחץ על add
Set up device
Have something already set up
תעשה חיפוש על switcher boiler