מה קורה עם yes
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
בעבר yes היו מובילות בכל מה שקשור לטכנולוגיה וממירים.
כיום יש להם ממיר מיושן (אולטרה) ויקר ומלא בבאגים.
כיום בשוק יש ממירי 4K כבסיס, קאצ׳ אפ בכל הערוצים, שבועיים אחורה צפייה , נטפליקס ועוד
ורק yes נשארו עם האולטרה המיושן הזה.
כיום יש להם ממיר מיושן (אולטרה) ויקר ומלא בבאגים.
כיום בשוק יש ממירי 4K כבסיס, קאצ׳ אפ בכל הערוצים, שבועיים אחורה צפייה , נטפליקס ועוד
ורק yes נשארו עם האולטרה המיושן הזה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה באמת שואל מה קרה?
השוק נפתח לתחרות ועם עלייתן של מספר חברות חדשות, כמות הלקוחות של YES צונחת מיום ליום.
שדרוגי חומרה, פיצ'רים חדשים ותוכן מגוון זה משהו שמתרחק מ-YES ו-HOT בעוד אנחנו מתכתבים.
השוק נפתח לתחרות ועם עלייתן של מספר חברות חדשות, כמות הלקוחות של YES צונחת מיום ליום.
שדרוגי חומרה, פיצ'רים חדשים ותוכן מגוון זה משהו שמתרחק מ-YES ו-HOT בעוד אנחנו מתכתבים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
יס היתה חברה שהפסידה לא מעט כסף. מה שהיה אמור להחזיר אותה למשחק היה האיחוד עם בזק. אלא שהיתה בעיה - יס היא חברה פרטית ובזק חברה ציבורית ושניהם היו את אותם בעלי השליטה. העברה כזו כמוה כהעברת כסף ציבורי לידיים פרטיות. עם זאת, יש הגיון רב לאיחוד כזה לשני הצדדים.
עסקאות בעלי עניין, לפיכך, שזה דבר שבשגרה, נדרשים אנשים צד שלישי בכדי להחליט ולקבע את המחיר ולוודא שאין כאן מעשה נוכלות. ככל הנראה היה כאן הסתבכות לא קטנה וזה הבסיס לכל הבאלגן שיש כיום לשאול אלוביץ (הבעלים לשעבר), שכן ככל הנראה נקבע מחיר מוגזם לשווי העסקה.
כיום, גורלה של יס לא ברור. הם לא באמת חלק מבזק וללא השקעה חיצונית או מודל עסקי מחודש לא בדיוק ברור מה הצעד הבא עבור החברה.
להערכתי אם בזק לא יכולים לבלוע את יס, יש מצב או שהיא תסגר (לא מיידית) או שבזק ינסו למכור אותה לגוף חיצוני כלשהו.
כך או כך, המצב בשוק התקשורת בישראל (לא רק בזק/הוט) הולך להחמיר מאוד בשנה הקרובה.
עסקאות בעלי עניין, לפיכך, שזה דבר שבשגרה, נדרשים אנשים צד שלישי בכדי להחליט ולקבע את המחיר ולוודא שאין כאן מעשה נוכלות. ככל הנראה היה כאן הסתבכות לא קטנה וזה הבסיס לכל הבאלגן שיש כיום לשאול אלוביץ (הבעלים לשעבר), שכן ככל הנראה נקבע מחיר מוגזם לשווי העסקה.
כיום, גורלה של יס לא ברור. הם לא באמת חלק מבזק וללא השקעה חיצונית או מודל עסקי מחודש לא בדיוק ברור מה הצעד הבא עבור החברה.
להערכתי אם בזק לא יכולים לבלוע את יס, יש מצב או שהיא תסגר (לא מיידית) או שבזק ינסו למכור אותה לגוף חיצוני כלשהו.
כך או כך, המצב בשוק התקשורת בישראל (לא רק בזק/הוט) הולך להחמיר מאוד בשנה הקרובה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
למה להחמיר?
כל התחרות של סטינג,פרטנר,סלקום וכו' רק עשתה טוב, לא ככה?
כל התחרות של סטינג,פרטנר,סלקום וכו' רק עשתה טוב, לא ככה?
- vivi
- חבר מביא חבר

אתה משלם פחות וגם מקבל פחות.
ככה זה שהעוגה מתחלקת בין הרבה חברות.
ככה זה שהעוגה מתחלקת בין הרבה חברות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
מי שישמע, כי לפני זה היה כל כך משתלם....כאילו היית משלם הרבה ומקבל הרבה....מה כבר יש לקבל מהם? הרי בין 80 ל-90 אחוז מ-150 הערוצים (או יותר, כבר הפסקתי לספור) אף אחד מאיתנו לא רואה אצל יס והוט.vivi כתב:אתה משלם פחות וגם מקבל פחות.
ככה זה שהעוגה מתחלקת בין הרבה חברות....
חוץ משידורי ספורט בלייב, מה כבר יש לראות בטלוויזיה? סרטים, סדרות, חדשות, היום הכל רואים מוקלט, מי רואה בכלל ב-LIVE דברים. אולי הקשישים...המצב הזה ישתנה בעוד 10 שנים. ממזמן כבר אין את "21:00 בערב כולם מצטופפים על הספה ורואים פריים טיים", זמנים השתנו. בקרוב מאוד "דור ה-Z" יהפכו להיות הורים ולהקים משפחות ואז החברות הללו יהיו חייבים לעשות 'חשב מחדש' אחרת ישארו ללא ללקוחות והמדינה שלנו תהיה מלאה בסטרימרים ומנויי נטפליקס ועוד כל מיני פתרונות יצירתיים שיצוצו עם הזמן.
טוב מאוד שפרטנר וסלקום נכנסו לשוק בסערה ויצרו תחרות אחרי הדואופול הבלתי נסבל של יס והוט במשך שנים על גבי שנים
- vivi
- חבר מביא חבר

מסכים לחלוטין. שוק חופשי ותחרות מוכיחים את עצמם בהרבה מאוד תחומים וזה אחד מהם.
השינוי הזה בארץ היה נדרש
השינוי הזה בארץ היה נדרש
ליס יש טכנולוגיה של דינוזאורים. שידור דרך הלווין הוא חד כיווני, ועולה הרבה כסף. תנסו לשכור רוחב פס על הלווין.
יס נתקעה עם הטכנולוגיה הזו. בלונג ראם הם יצטרכו להעביר את שיווי המשקל ל OTT.
טכנולוגית הם יכולים, כבר היום, לאפשר catch up לכל מי שיש חיבור ל VOD. אין לי מושכ למה הם לא עושים את זה, אולי בגלל שזה מייתר את הממירים המקליטים.
אני עזבתי את יס לפני 8 חודשים בערך, לפרטנר.
הייתי רוצה לעבור לסטינג, שהוא שרות עשיר ואיכותי יותר, אבל סטינג לא מספקים מתאמי MOCA שאני זקוק להם. יס כן מספקים, וגם פרטנר, שמתעקשים בצדק על חיבור קווי. לך תבין.
יס נתקעה עם הטכנולוגיה הזו. בלונג ראם הם יצטרכו להעביר את שיווי המשקל ל OTT.
טכנולוגית הם יכולים, כבר היום, לאפשר catch up לכל מי שיש חיבור ל VOD. אין לי מושכ למה הם לא עושים את זה, אולי בגלל שזה מייתר את הממירים המקליטים.
אני עזבתי את יס לפני 8 חודשים בערך, לפרטנר.
הייתי רוצה לעבור לסטינג, שהוא שרות עשיר ואיכותי יותר, אבל סטינג לא מספקים מתאמי MOCA שאני זקוק להם. יס כן מספקים, וגם פרטנר, שמתעקשים בצדק על חיבור קווי. לך תבין.
·vivi כתב:אתה משלם פחות וגם מקבל פחות.
ככה זה שהעוגה מתחלקת בין הרבה חברות....
משלם הרבה פחות ומקבל בדיוק מה שאני רוצה, במקרה שלי 50 שקלים לחודש לספורט5 ו 5+, ולערוצי מדע וטבע.
לא משלם שום כסף מיותר על עשרות ערוצי ילדים, מוזיקה, סרטים, סדרות, רוסית, טורקית, איטלקית, גרמנית ועוד שלל קשקושים אחרים שמעולם לא העברתי אליהם.