היי,
אז מסתבר שאמאזון שולחים ps4 slim לארץ ($100 על משלוח ומיסים) ואם יהיה איזה מבצע שווה בבלאק פריידי אני כנראה ארצה לקנות.רציתי לדעת אם יש שיקולים כלשהם בקניית מכשיר מארהב? או שזה לא משנה מאיפה המכשיר?
הדגם האמריקאי עובד מצוין בארץ.
צריך רק לקנות adapter כך שהחיבור יתאים לתקע הישראלי.
בנוסף, הייתי בודק מתי ההחלטה האחרונה של משרד התקשורת תכנס לתוקף, לדעתי אין מיסים על סוני 4 יותר, רק לוודא שאתה לא מזמיו לפני שזה נכנס לתוקף
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
vivi כתב:הדגם האמריקאי עובד מצוין בארץ.
צריך רק לקנות adapter כך שהחיבור יתאים לתקע הישראלי.
בנוסף, הייתי בודק מתי ההחלטה האחרונה של משרד התקשורת תכנס לתוקף, לדעתי אין מיסים על סוני 4 יותר, רק לוודא שאתה לא מזמיו לפני שזה נכנס לתוקף
...
רק תיקון, לא צריך שום מתאם או adapter.
פשוט מחליפים ב 10 שקלים את הכבל שמיניה שמגיע עם המכשיר.
הכבל הזה: https://ksp.co.il/?uin=22730
יהיה מע"מ על העסקה, אמזון כבר מכניסים אותו לחישוב שלהם, לגבי ההזמנה, סוני פרסמו מבצעים שיהיו בבלאק פריידיי.
יוצע באנדל של PS4 סלים עם המשחק ספיידרמן ב 200 $.
לצערי לא פרסמו כלום על ה PS4 PRO שדווקא בו אני מעוניין.
מדהים, כשהמכשיר (PROׂ) רק יצא, ממש בהשקה, הזמנתי אותו מאמזון גרמניה בעלות של 1700 ש"ח אחרי כל ה"מסביב".
שנים אחרי, ביום שישי השחור - לך תמצא אותו ובמחיר שפוי.
אכן, גם לפני חודש היה פרו עם משחק ב-1750 באמזון.. המבצעים האלה חוזרים כמה פעמים בשנה, ממליץ לא לקנות בארץ במחירים האלה אם יכולים להמתין קצת. אולי בקריסמס יהיו הנחות דומות.
עריכה: וכעת עם USHOPS יוצא מחיר דומה לבאנדל עם פיפא מגרמניה.. מעצבן שצריך חברת שילוח, אבל עדיף מכלום (ובטח על לשלם 500+ ש"ח אקסטרה בארץ בשביל אותו מוצר בלי אחריות אמזון).
IASDA כתב:אכן, גם לפני חודש היה פרו עם משחק ב-1750 באמזון.. המבצעים האלה חוזרים כמה פעמים בשנה, ממליץ לא לקנות בארץ במחירים האלה אם יכולים להמתין קצת. אולי בקריסמס יהיו הנחות דומות.
עריכה: וכעת עם USHOPS יוצא מחיר דומה לבאנדל עם פיפא מגרמניה.. מעצבן שצריך חברת שילוח, אבל עדיף מכלום (ובטח על לשלם 500+ ש"ח אקסטרה בארץ בשביל אותו מוצר בלי אחריות אמזון).
...
·יש להם מחיר פיקס ל-PS או שזה מחושב לפי גודל/משקל?
בכל מקרה, כמה יוצא המשלוח דרכם?