תיסכול גדול לגבי סמסונג 65 אינץ
הייתה לי mu7000 55 אינץ שהילדים שברו לי.
עכשיו אני רוצה לקנות את 65 אינץ MU7000 השאלה אם יש טעם לקנות יבואן רשמי או מקביל מה ההבדל חוץ מהאחריות?
בנוסף האם כדאי כבר להשקיע לכיון דגם ה 7400 או 8000 כמובן השאלה שוב לגבי יבואן רשמי וגם מקבילי.
מה הקטע של י שלום יש טעם לקנות ממנו?
כמובן שאני מקבל מחירי עלות מ סם ליין וגם מ י שלום אבל עדין רוצה לחסוך ולדעת אם שווה לחסוך בשביל יבוא רשמי או לא?
אודה לכם על עזרתכם.
עכשיו אני רוצה לקנות את 65 אינץ MU7000 השאלה אם יש טעם לקנות יבואן רשמי או מקביל מה ההבדל חוץ מהאחריות?
בנוסף האם כדאי כבר להשקיע לכיון דגם ה 7400 או 8000 כמובן השאלה שוב לגבי יבואן רשמי וגם מקבילי.
מה הקטע של י שלום יש טעם לקנות ממנו?
כמובן שאני מקבל מחירי עלות מ סם ליין וגם מ י שלום אבל עדין רוצה לחסוך ולדעת אם שווה לחסוך בשביל יבוא רשמי או לא?
אודה לכם על עזרתכם.
אני לא יודע כמה זה קריטי
@yanking
·
וכמה זה חשוב העניין של יבואן רשמי או מקבילי, הן בעניין האחריות והשני אם יש משהו במערכת הפעלה על זה
·
וכמה זה חשוב העניין של יבואן רשמי או מקבילי, הן בעניין האחריות והשני אם יש משהו במערכת הפעלה על זה
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
איך מקבלים מחיר עלות? (:
מה קשה להבין את השאלה?
אני שואל מה ההבדל בין שירות של י שלום ושל סמליין,
ב י שלום יש עוד תת דגם לכל דגם שהם מוכרים באתר שלהם עוד אות כלשהי. ואז אין על זה פרטים לפי גוגל.
האם יש עיברית בצורה תקינה אם זה לא יבואן רשמי.
האם הכל עובד תקין .
האם קיים עדכונים?
האם עדכונים זה בכלל קריטי כי זה כולה טלוויזיה?
האם השירות תיקונים אותו הדבר?
ב י שלום יש עוד תת דגם לכל דגם שהם מוכרים באתר שלהם עוד אות כלשהי. ואז אין על זה פרטים לפי גוגל.
האם הכל עובד תקין .
האם קיים עדכונים?
האם השירות תיקונים אותו הדבר?
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@pearljam50000
מחירי עלות מקבלים רק אנשים תמימים במיוחד. כל השאר מבינים שגם היבואן וגם המשווק לא יתנו לאף אחד מכשיר במחירי עלות ומתמקחים כדי להשיג את המחיר הטוב ביותר שהם יכולים בהבנה ברורה שכל השרשרת אמורה להרוויח.
אגב, "מחירי עלות ללקוח סופי" הם דודנים מקרבה ראשונה של "לי זה עולה יותר".
מחירי עלות מקבלים רק אנשים תמימים במיוחד. כל השאר מבינים שגם היבואן וגם המשווק לא יתנו לאף אחד מכשיר במחירי עלות ומתמקחים כדי להשיג את המחיר הטוב ביותר שהם יכולים בהבנה ברורה שכל השרשרת אמורה להרוויח.
אגב, "מחירי עלות ללקוח סופי" הם דודנים מקרבה ראשונה של "לי זה עולה יותר".
·trance4 כתב:מה קשה להבין את השאלה?
האם הכל עובד תקין .
האם קיים עדכונים?
האם השירות תיקונים אותו הדבר?...
1. לא ידוע. צריך למצוא מישהו שהתנסה עם השירות של שתיהן (פעמים רבות) ולשאול אותו.
2. אם אבא שלך עובד מולם, שיברר מה משמעות האות הנוספת
3. אלא אם כן, זה דגם אחר. אז כן.
4. כן.
5. כן. זה שזה יבוא אחר או דגם אחר,לא אומר שזה ייצור פיראטי. זאת אותה חברת יצור עם אתה מערכת הפעלה. יכולים להיות הבדלים בעדכונים בין טלויזיות שמיועדות לשווקים שונים.
6. כן, טלויזיה היום היא מחשב לכל דבר. יש לה מערכת הפעלה, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, וכו'. כמו טלפון סלולרי למשל.
7. אותה תשובה כמו 1.