אני כבר הרבה זמן נכנס לכאן כאורח ומציץ על ההמלצות שיש כאן.
אז עכשיו אני רושם כממליץ על 3 דברים
1. טלויזיה סמסונג un8000
2. 82 אינטש. עד לפני שבועיים היה לי דגם מוצלח של שארפ 70 אינטש וכמובן אחרי שיש לך 70 אינטש המטרה היא לגדול ו75 אינטש לדעתי זאת לא קפיצה גדולה אז אחרי התלבטות קשה החלטתי ללכת בענק על 82׳ תקחו בחשבון שהמרחק בסלון שלי מקיר לקיר הוא 4.1 מטר (ומהעין למסך כ3.7) אז ככה נטפליקס רואים מצויין ברמה הכי גבוה שיש ממש חוויה ענקית - סטרימר רואים מצויין צבעים יפים ואיכות תמונה מצויינת ביותר . לגבי הוט רואים טוב 2. מרחק צפיה - אז זאת שאלת המליון דולר שכולם רוצים לדעת האם 3.7 מטר זה לא קרוב מדי, אז ככה אחרי שהיה לי 70׳ ואחרי שבוע הרגשתי שזה קטן ואת אותה תחושה יש לי עכשיו שבועיים אחרי, אחרי שמתרגלים למסך 82׳ זה ממש לא גדול והייתי אפילו אומר מרגיש סביר ( כמעט ורשמתי קטן) לגודל המסך יש חשיבות ענקית בסרטים בנטפליקס ובמשחקי ספורט הרגשה מושלמת של קולנוע ביתי , אפשר להגיד שרק בהוט יכול להיות שאם היה עוד חצי מטר הייתי רואה יותר טוב אבל לשאר הדברים המרחק מצויין, בקיצור חברים תקנו כמה שיותר גדוללללללל
3. די וי די סנטר - אני מאמין שכמעט כולם שמעו על dvd center ועל הבעלים רונן- מרונן קניתי מסך לפני כשש שנים שארפ בגודל 70׳ קבלתי בזמנו מחיר מצויין שנמוך בעשרות אחוזים מיבוא רשמי וגם הפעם בחרתי להשתדרג בטלויזיה חדשה והבחירה שלי היתה שוב די וי די סנטר , רונן הביא לי מחיר נמוך משמעותית מהחברות המובילות שהיו במבצע למסך 82׳ , ההפרש היה כ5500 שח , האספקה היתה מהירה ביותר והמסך היה אצלי יום וחצי מרגע ההזמנה , רונן עצמו בא להתקין . רונן מתייחס למסכים כמו אל נשים , באהבה רבה ושהוא מתקין את המסך חשוב לו להתקין הכי טוב שאפשר, הוא סבלני ומקצועי (לא יודע איך השירות שלו במקרה של תקלה אבל מאמין שהשירות שלו יהיה מצויין) בקיצור ממליץ ביותר על קניה בדי וי די סנטר. לכל מי שיש שאלה בנוגע למה שרשמתי אשמח לענות [email protected]
המלצה על סמסונג 82׳ un8000 + מרחק צפיה + די וי די סנטר
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9027
- נתן תודות: 1579 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
ותמונות ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.