LG SK7900

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
danielee פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים
שרשור ראשון שלי כאן :)

קניתי לפני שבוע את LG 55 SK7900, זה גרסא שפותחה במיוחד לקראת המונדיאל.
יש לי סלקום טי וי, כרגע צופה דרך הממיר, כבל HDMI
למישהו יש את הטלוייזיה ויכול להגיד לי מה ההגדרות המומלצות?
יש כאן המון הגדרות: מצב FOTTBAL, מצב HDR, מצב EXPERT, עם מריחת תמונה? בלי? ובקיצור מה צריך לעשות כדי לראות הרבה יותר חד והרבה יותר טוב ולנצל כמה שיותר מהטלויזייה החדשה
ובכללי, האם ממליצים לשחק עם ההגדרות? או להשאיר כמו שהיא? יש פה כ"כ הרבה דברים שאני פחות מבין בהם כמו
Backlight', Contrast, Sharpness, tint וכדומה..

תודה לעוזרים!!
דניאל

NaorBenHamo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

danielee כתב:היי חברים
שרשור ראשון שלי כאן :)

קניתי לפני שבוע את LG 55 SK7900, זה גרסא שפותחה במיוחד לקראת המונדיאל.
יש לי סלקום טי וי, כרגע צופה דרך הממיר, כבל HDMI
למישהו יש את הטלוייזיה ויכול להגיד לי מה ההגדרות המומלצות?
יש כאן המון הגדרות: מצב FOTTBAL, מצב HDR, מצב EXPERT, עם מריחת תמונה? בלי? ובקיצור מה צריך לעשות כדי לראות הרבה יותר חד והרבה יותר טוב ולנצל כמה שיותר מהטלויזייה החדשה
ובכללי, האם ממליצים לשחק עם ההגדרות? או להשאיר כמו שהיא? יש פה כ"כ הרבה דברים שאני פחות מבין בהם כמו
Backlight', Contrast, Sharpness, tint וכדומה..

תודה לעוזרים!!
דניאל
...
·אהלן חבר, קודם כל תתחדש, אני גם קניתי אותה לפני חודש לחדר שינה שלי ואני מאוד מבסוט ממנה.
פאק אחד שיש לה מבחינתי זה הLOCAL DIMMING שלפעמים משגע לי את העיניים אבל ידוע ששחור הנקודת תורפה של LG, אבל בכל שאר הפרמטרים לדעתי היא מצטיינת, אז לדעתי הבעיה הזאתי היא קטנה וזה עניין של הרגל.
קודם כל אם יש לך סלקום TV יש אפליקציה שלהם להורדה בתוך הטלוויזיה, זה אמור לתמוך ב4K לטענתם.
אני אישית שיחקתי קצת עם ההגדרות ומצאתי שהצבעים חיים הכי טוב לעיניים שלי, בתוך ההגדרה הזאת שיחקתי קצת עם הLOCAL DIMMING לפי העין, ואת הTRUEMotion כיביתי לגמרי בכבלים כי זה בלתי נסבל לדעתי, ולא בגלל הטלוויזיה זה רק בגלל השידורים פח של הארץ כי בגיימינג (PS4 PRO) ונטפליקס השארתי את זה.
כשרואה כדורגל מעביר למצב כדורגל גם בתמונה וגם בסאונד, זה מוציא את הבסט שאפשר לראות בעלק 1080 של הוט...

danielee פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה :)

אני גם אבחר במצב של "צבעים חיים" גם לפי דעתי היא הכי טובה.

גיליתי שאם אתה הופך את השפה ל:אנגלית
מתווספות לך עוד אופציות...בגלל זה מלכתחילה העלתי את השרשור
הורדתי גם את הTRUEMOTION.

לגבי הLOCAL DIMMING יכול להסביר מה זה?

NaorBenHamo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

@danielee
לא ידעתי שיש יותר אופציות באנגלית האמת, אנסה אןלי אגיע לאיכות טןבה יותר.
אסביר ככה על רגל אחת ממה שאני הבנתי מקצת קריאה בגוגל, אם תרצה מורחב יש גוגל😅
בפאנל ips שlg משתמשת בו השחור אף פעם לא היה הצד החזק, תמיד הוא נראה יותר אפור משחור, local dimming בא כביכול לכפר על הבעיה הזאת , באיזורים מסוימים במסך שאתה צריך לראות שחור מוחלט הוא מכבה את האור באיזור הזה, ככל שהתכונה תהיה במוד יותר גבוה יהיו יותר גוונים של שחור לטשטוש המעבר והמסך יחולק ליותר חלקים. בתכלס זה מדמה את היתרון של oled שכל קבוצת לדים במסך עצמאית מבחינת הבהירות, כי led רגיל מורכב מפלטה שנותנת אור ומלפניה פלטה של הלדים שמקרינים צבע.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”