קניית מסך מ B&H - איזה חברת שילוח?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
UHD פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אני מעוניין לקנות מסך מחשב 27 אינטש שבישראל עולה כ 3000 שקל ובארה״ב עולה פחות מ $400. B&H מציעים 2 אופציות שילוח, אחת DHL והשניה FedEx. השני עולה כ $30 יותר.
השאלה היא האם שירות אחד עדיף יותר מהשני מבחינת זמן, טיפול, והסיכויים שזה יתפס במכס.
נערך לאחרונה על ידי UHD ב 12/11/2018 7:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

UHD כתב:שלום,
אני מעוניין לקנות מסך מחשב 27 אינטש שבישראל עולה כ 3000 שקל ובארה״ב עולה פחות מ $400. B&H מציעים 2 אופציות שילוח, אחת DHL והשניה FedEx. השני עולה כ $30 יותר.
השאלה היא האם שירות אחד עדיף יותר מהשני מבחינת זמן, טיפול, והסיכויים שזה יתקע במכס.
...
·מסך לא נתקע במסך אין סיבה, כי הוא לא כולל תדרי אלחוט אסורים.

אני הייתי בוחר במשלוח הזול יותר.

UHD פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

@istarmini
·כנראה שלא הייתי ברור, התכוונתי לשאול לגבי ההיתכנות שהחבילה לא תיבדק במכס - קראתי שיש חברות שילוח שונות בהן אחוז ניכר מהחבילות לא מתחייב במכס.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #4 

הסיכוי שמשלוח בגודל כזה לא יעבור במכס, בכל חברה, הוא אפסי.
אלעד

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #5 

גם DHL וגם FEDEX מעבירות את כל המוצרים במכס

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #6 

UHD כתב:@istarmini
·כנראה שלא הייתי ברור, התכוונתי לשאול לגבי ההיתכנות שהחבילה לא תיבדק במכס - קראתי שיש חברות שילוח שונות בהן אחוז ניכר מהחבילות לא מתחייב במכס.
...
·רק חברות דואר לאומי, כמו דואר ישראל לא מעבירות את כל החבילות במכס, אלה מדגמית. חברות שילוח צד שלישי, כמו פדקס, מעבירות את כל החבילות, הכל, בכוח דרך המכס כי זה המודל העסקי שלהם.

amired13
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 645
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #7 

אני מבסוט מ- DHL, המוצרים מגיעים לתחנות חלוקה לבחירתך (תקבל SMS לבחירה כשזה משוחרר מהמכס) שרובן פתוחות 24/7 - תחנות דלק וכאלה.. מאוד נוח להגיע ולאסוף. עוד לא יצא לי עם FEDEX
צא מנקודת הנחה שבשתיהן זה יעבור במכס ותצטרך מעבר ל17% לשלם בנוסף גם עמלות טיפול/אחסון/שחרור, כל חברה והשטויות שלה.

אתה יכול לבדוק בחברות המחסנים הישראליות (USHOPS, IDGU, DEALTAS וכו') כמה זה יעלה הם יכולים לתת לך מחיר סופי מראש ולא תצטרך לחכות שזה יגיע כדי לחטוף את העמלות המעצבנות של חברות השילוח. מצד שני אני לא יודע אם יש יתרון לשלוח ישירות מB&H אליך מבחינת אחריות והחזרי עלויות שילוח במידה ומשהו מתקלקל, צריך לבדוק

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”