מחבר VGA TO DVI
חברים אני הופך את האינטרנט כמה ימים וגיליתי לאחרונה כי יש חנויות שמוכרות מתאם של VGA שייכנס למתאם DVI ואז יש ל HDMI עושה רושם שזה פותר את הבעיות למי שאין יציאת HDMI עם LCD שיש לה HD האם יש מישהו שניסה את הנושא הזה כי על פי הביקורות זה פותר את נושא האנולגי לדיגיטאלי .....
אודה רבות לעוזרים
אודה רבות לעוזרים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מתאם מ DVI ל VGA עולה כמה גרושים אבל דורש שיציאת ה DVI תהייה מסוג DVI-I. אין במקרה זה שום המרה של אות, רק העברה של אות אנלוגי מתצורת מחבר אחת לשניה.
מתאם מ VGA ל DVI גם קיים. עולה כמה מאות דולרים ולא נותן לך כלום. אתה רק מסיט את ההמרה מאנלוג לדיגיטל מהמסך לממיר.
מתאם מ VGA ל DVI גם קיים. עולה כמה מאות דולרים ולא נותן לך כלום. אתה רק מסיט את ההמרה מאנלוג לדיגיטל מהמסך לממיר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא כל כך הבנתי , אץה אומר שצריך חיבור של DVI I , איפה בדיוק ? בטלוויזיה שלי יש יציאת נקבה של VGA אני מתכוון לחבר אותו עם מתאם של DVI ( ע"פ ההסבר של החנות הינ ו "הדרך הקלה והנוחה לחיבור כבלים ורכיבים דיגיטליים ואלקטרוניים.
המתאם מעניק חיבור מלא של DVI ל-HDMI כיחידה אחת ונותן אינטגרציה מלאה ביניהם ללא הפרעות או תקלות.
עיצוב חדשני ואיכותי של 24k ומחברים מוזהבים מצופי נחושת, הממקסמים את המולכיות החשמלית ושומרים עליה למשך שנים רבות! "
ואז בעצם זה יהיה ככה -------- מהטלוויזיה ייצא חיבור של VGA שייכנס למתאם הזה ומשם כבל ישר לDVI ומה DVI ישר לכבל HDMI וישר ל DVD , האם זה אפשרי
?
המתאם מעניק חיבור מלא של DVI ל-HDMI כיחידה אחת ונותן אינטגרציה מלאה ביניהם ללא הפרעות או תקלות.
עיצוב חדשני ואיכותי של 24k ומחברים מוזהבים מצופי נחושת, הממקסמים את המולכיות החשמלית ושומרים עליה למשך שנים רבות! "
ואז בעצם זה יהיה ככה -------- מהטלוויזיה ייצא חיבור של VGA שייכנס למתאם הזה ומשם כבל ישר לDVI ומה DVI ישר לכבל HDMI וישר ל DVD , האם זה אפשרי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קח דף נייר ותעשה לך שרטוט של שרשרת החיבור ולמען הפשטות קבל שהשקע בציוד שמשדר נקרא יציאה והשקע בציוד שקולט נקרא כניסה. כמו כן גש ל http://en.wikipedia.org/wiki/DVI#Connector: ותשווה ליציאת ה DVI שיש לך. אם ליציאה שלך אין את הפינים המשמשים לשידור ווידאו אנלוגי אז יש לך DVI-D . אם יש את הפינים אז יש לך DVI-I ההסבר על השוני בין הסוגים מוסבר באותו הדף.
1. יציאת DVI -> ממיר ל VGA ->כבל VGA -> כניסת VGA בטלוויזיה. המתאם מעביר רק אנלוגי. לא ממיר מדיגיטלי ולכן כל הקשקשוש של העברת HDMI נשאר קשקוש.
2. יציאת DVI ->ממיר HDMI ->כבל HDMI -> כניסת HDMI בטלוויזיה. הממיר מעביר רק את האות הדיגיטלי ואי אפשר להמיר אותו ל VGA אנלוגי.
בשני המקרים הממירים הם רק מחברים פשוטים שלא מבצעים שום פעולת המרה. הם מסתמכים על כך שיציאת ה DVI משדרת בו זמנית גם אנלוגי וגם דיגיטלי. אבל אתה לא יכול לערבב ביניהם. שרשרת חיבור אנלוגית תשאר אנלוגית ושרשרת חיבור דיגיטלית תשאר דיגיטלית.
1. יציאת DVI -> ממיר ל VGA ->כבל VGA -> כניסת VGA בטלוויזיה. המתאם מעביר רק אנלוגי. לא ממיר מדיגיטלי ולכן כל הקשקשוש של העברת HDMI נשאר קשקוש.
2. יציאת DVI ->ממיר HDMI ->כבל HDMI -> כניסת HDMI בטלוויזיה. הממיר מעביר רק את האות הדיגיטלי ואי אפשר להמיר אותו ל VGA אנלוגי.
בשני המקרים הממירים הם רק מחברים פשוטים שלא מבצעים שום פעולת המרה. הם מסתמכים על כך שיציאת ה DVI משדרת בו זמנית גם אנלוגי וגם דיגיטלי. אבל אתה לא יכול לערבב ביניהם. שרשרת חיבור אנלוגית תשאר אנלוגית ושרשרת חיבור דיגיטלית תשאר דיגיטלית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני מבין אבל אני אנסה להסביר שוב כי אני לא יורד לסוף דעתך , מהLCD שלי יוצא VGA נקבה אני מתכוון להכניס לנקבה יציאה שמצד אחד זכר אשר יילך ישר ך LCD ומהצד השני יהיה חיבור של DVI , עכשיו אני רוצה להבין מה שיש לי בכבל DVI TO HDMI זה לא יספיק??
שאלה נוספת , מצאתי מתאם של DVI-I לVGA האם זה יספק פתרון ..?
אני מזכיר שהמטרה הסופית שלי זה ליצור חווית שידור מקסימלית של HD דרך הUPSCALING
אני מזכיר שהמטרה הסופית שלי זה ליצור חווית שידור מקסימלית של HD דרך הUPSCALING
הסטאפ הזה סתם יבזבז לך כסף. האיכות שתקבל תהיה זהה לחלוטין לנוכחית, כפי שהוסבר לך (כנראה שלא כ"כ הבנת את הפרטים).big27 כתב:אני מבין אבל אני אנסה להסביר שוב כי אני לא יורד לסוף דעתך , מהLCD שלי יוצא VGA נקבה אני מתכוון להכניס לנקבה יציאה שמצד אחד זכר אשר יילך ישר ך LCD ומהצד השני יהיה חיבור של DVI , עכשיו אני רוצה להבין מה שיש לי בכבל DVI TO HDMI זה לא יספיק??
אני מזכיר שהמטרה הסופית שלי זה ליצור חווית שידור מקסימלית של HD דרך הUPSCALING...
אם אתה רוצה לשפר איכות תצטרך TV עם כניסת HDMI או DVI, וכמובן PC עם יציאה זהה וכבל מתאים (HDMI-DVI, וכו').