שאלה למחוברי פרטנר סיבים אופטיים (פייבר) ובעיקר לאלה שעם DHCP וגיימר
חוברתי לפרטנר לפני כשבועיים ואני במצב של DHCP.
התקשרתי לשירות וביקשתי גיימר בלי לציין את אופן החיבור שלי , הנציגה אמרה שעדכנה ואכן אחרי כמה זמן השתנה לי האי פי אבל אני ש לב שזה אותו POOL ורק 2 האוקטטות האחרונות שונו כלומר אני עדיין על 176.230 וזה השתנה לי לי 176.230.1.X מ176.230.73.XX
האם זה תקין? ירד לי הקצב מ VODAFONE UK ה SPEEDTEST ממש.. לא עובר את ה 100 אבל נגיד לצרפת קיבלתי 720 מגה ביט והולנד קרוב ל500 והפינג שופר ממקומות מסויימים מ62MS ל56MS אז כן מורגש שיפור.. אני פשוטנ בגיימר תחת הספק פרטנר ולא 012 אולי.. למרות שפרטנר הPOOL שלהם גם עובר תחת 012 .
VODAFONE NL מגיע ל424 מגה ביט הורדה
Orance Marseille FRANCE מגיע ל700+
PicundaNET Pitsunda Russia מקבל 400-500 מגה ביט.. הזייה
NEW YORY CITY SPEEDTEST.NET מגיע ל220 מגה ביט
בכל הבדיקות יוצא אפלוד 100 ומעלה.
חברה עם גיימר פרטנר DHCP וללא DHCP מה הקבצים שלכם לשרתים האלה?
גם חברה שמחוברים לפרטנר בDHCP ללא חייגן
וגם חברה עם גיימר וחייגן.
תודה!
התקשרתי לשירות וביקשתי גיימר בלי לציין את אופן החיבור שלי , הנציגה אמרה שעדכנה ואכן אחרי כמה זמן השתנה לי האי פי אבל אני ש לב שזה אותו POOL ורק 2 האוקטטות האחרונות שונו כלומר אני עדיין על 176.230 וזה השתנה לי לי 176.230.1.X מ176.230.73.XX
האם זה תקין? ירד לי הקצב מ VODAFONE UK ה SPEEDTEST ממש.. לא עובר את ה 100 אבל נגיד לצרפת קיבלתי 720 מגה ביט והולנד קרוב ל500 והפינג שופר ממקומות מסויימים מ62MS ל56MS אז כן מורגש שיפור.. אני פשוטנ בגיימר תחת הספק פרטנר ולא 012 אולי.. למרות שפרטנר הPOOL שלהם גם עובר תחת 012 .
VODAFONE NL מגיע ל424 מגה ביט הורדה
Orance Marseille FRANCE מגיע ל700+
PicundaNET Pitsunda Russia מקבל 400-500 מגה ביט.. הזייה
NEW YORY CITY SPEEDTEST.NET מגיע ל220 מגה ביט
בכל הבדיקות יוצא אפלוד 100 ומעלה.
חברה עם גיימר פרטנר DHCP וללא DHCP מה הקבצים שלכם לשרתים האלה?
גם חברה שמחוברים לפרטנר בDHCP ללא חייגן
וגם חברה עם גיימר וחייגן.
תודה!
NEW YORY CITY SPEEDTEST.NET
580.74 / 77.14 פינג 142
VODAFONE NL
420.63 / 104.80 פינג 70
חיגן עם גימר אבל בצעתי מספר בדיקות וכול פעם תוצאה שונה למשל לVODAFONE NL בבדיקה שניה היה 650/63
הבדיקה שלך בבוקר ושלי בערב
580.74 / 77.14 פינג 142
VODAFONE NL
420.63 / 104.80 פינג 70
חיגן עם גימר אבל בצעתי מספר בדיקות וכול פעם תוצאה שונה למשל לVODAFONE NL בבדיקה שניה היה 650/63
הבדיקה שלך בבוקר ושלי בערב
אני לא רואה סיבה לשלם 10 שח בחודש
בישביל הבדל פינג מ 62 ל 56 אני היתי משחק
בשרתים אם פינג של 170+ ולא היתה שום בעיה
לא לאגים ולא כלום.
חוץ מזה שפרטנר רכשו את 012 ואת כל הזבל שבא איתם
ככה שלא היתי מצפה מהם לניתוב להיט לחול לא משנה אם גיימר
או לא.
בישביל הבדל פינג מ 62 ל 56 אני היתי משחק
בשרתים אם פינג של 170+ ולא היתה שום בעיה
לא לאגים ולא כלום.
חוץ מזה שפרטנר רכשו את 012 ואת כל הזבל שבא איתם
ככה שלא היתי מצפה מהם לניתוב להיט לחול לא משנה אם גיימר
או לא.
@fighter
·
תוצאות יפות. תודה!
טוב אני עם גיימר DHCP דיי קרוב אליך וב NEW YORK עכשיו קיבלתי 569.91 על 96.08 יש מקרים שבאותה שעה יוצא לי ממש מהר בשרתים האלו ואחרים. יש שרתים איטיים קצת יותר מ100 אבל לרוב טיל.
תודה שוב.
·
תוצאות יפות. תודה!
טוב אני עם גיימר DHCP דיי קרוב אליך וב NEW YORK עכשיו קיבלתי 569.91 על 96.08 יש מקרים שבאותה שעה יוצא לי ממש מהר בשרתים האלו ואחרים. יש שרתים איטיים קצת יותר מ100 אבל לרוב טיל.
תודה שוב.
@fighter
·
כן הוא מתחלף אבל רק האוקטטה האחרונה .. השלישית תמיד על 1 כלומר 176.230.1 לא משתנה כלל.. בחיבור DHCP ללא גיימר שני האוקטטות האחרונות היו משתנות ואני רואה שיש הבדלים בפינגים ובמהירות מול חיבור רגיל DHCP אבל עדיין חושב שגיימר חייגן יותר טוב ומקבל תוצאות טובות יותר.. עדיין זה 012 וזה פרטנר בספק.. ניתובים שונים ו012 ידוע שיותר טובה בניתוב שלה.
·
כן הוא מתחלף אבל רק האוקטטה האחרונה .. השלישית תמיד על 1 כלומר 176.230.1 לא משתנה כלל.. בחיבור DHCP ללא גיימר שני האוקטטות האחרונות היו משתנות ואני רואה שיש הבדלים בפינגים ובמהירות מול חיבור רגיל DHCP אבל עדיין חושב שגיימר חייגן יותר טוב ומקבל תוצאות טובות יותר.. עדיין זה 012 וזה פרטנר בספק.. ניתובים שונים ו012 ידוע שיותר טובה בניתוב שלה.
@er557
·
זה גיימר אמיתי אבל פשוט תחת ניתוב אחר של פרטנר ולא 012..
אני רואה שיש הבדלים בפינגים ובמהירות מול חיבור רגיל DHCP אבל עדיין חושב שגיימר חייגן יותר טוב ומקבל תוצאות טובות יותר.. עדיין זה 012 וזה פרטנר בספק.. ניתובים שונים ו012 ידוע שיותר טובה בניתוב שלה.
·
זה גיימר אמיתי אבל פשוט תחת ניתוב אחר של פרטנר ולא 012..
אני רואה שיש הבדלים בפינגים ובמהירות מול חיבור רגיל DHCP אבל עדיין חושב שגיימר חייגן יותר טוב ומקבל תוצאות טובות יותר.. עדיין זה 012 וזה פרטנר בספק.. ניתובים שונים ו012 ידוע שיותר טובה בניתוב שלה.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
·אני יודע שזה ישן, אבל אתה עדיין מחובר לגיימר ופרטנר?booras כתב:טוב, אז עבדרתי מDHCP לחייגן וגיימר מוגדר מקבל אי פי של 012 SMILE אותם פינגים כמו בDHCP גיימר אבל שיפור בקצב לחו"ל בשעות עומס וכנראה גם לא בשעות העמוסות לא בדקתי עוד....
התחברתי אכשיו דרך האתר בלי להתקשר, במסמך PDF רשום שזה עובד רק דרך חייגן, אבל גם בלי חייגן ה IP החדש בכלל לא קשור למה שהיה מקודם, היה מתחיל ב 172 ואכשיו 83
האם אני צריך להתקשר ולבטל חיבור ישיר ולתחבר דרך PPOE או שזה באמת עובד בחיבור ישיר אכשיו?