איך אני יכול לנצל יותר טוב את המערכת שיש לי
הי חברים יש לי 4 רמקולים ישנים של PEERLESS עם RECIVER עתיק.
מחוברת כרגע בכבל אופטי למחשב ונשמעת סבבה.
אני מתכוון לקנות טלוויזיה חדשה _NU8000
ואני מנסה להבין איך אני יכול לחבר אותה למערכת שיש לי כדי להפיק ממנה את המירב.
האם צריך RECIVER חדש? או רק חיבורים? או גם וגם? כמה עולה משהו יחסית פשוט?
האם יש המלצה מה לקרוא כדי להבין טוב יותר?
מחוברת כרגע בכבל אופטי למחשב ונשמעת סבבה.
אני מתכוון לקנות טלוויזיה חדשה _NU8000
ואני מנסה להבין איך אני יכול לחבר אותה למערכת שיש לי כדי להפיק ממנה את המירב.
האם צריך RECIVER חדש? או רק חיבורים? או גם וגם? כמה עולה משהו יחסית פשוט?
האם יש המלצה מה לקרוא כדי להבין טוב יותר?
נערך לאחרונה על ידי woot ב 07/11/2018 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9040
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
איזה קטע... היו לי פעם רמקולים כאלה.
ובמקרה יש לי את הסנטר שלהם שמוצע למכירה, שמור כמו חדש - לא בשימוש כבר כמה שנים טובות.
https://www.hometheater.co.il/vt293840.html
מגניב...
ובמקרה יש לי את הסנטר שלהם שמוצע למכירה, שמור כמו חדש - לא בשימוש כבר כמה שנים טובות.
https://www.hometheater.co.il/vt293840.html
מגניב...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אף אחד לא כתב את זה במילים ברורות, אז אנסה. המערכת שלך לא הייתה אחת הטובות גם כשנקנתה. הסאונד היוצא ממנה טוב יותר מזה של הטלוויזיה, וזה הדבר הטוב היחיד שניתן לומר עליה. הרסיבר הזה לא מסוגל לפענח פרוטוקולים בני דורינו, ולכן הוא מוציא רק את הפיענוח המתקבל מהטלוויזיה.
אם מה שאתה שומע טוב לך, תמשיך בכיף. אם אתה מחפש משהו מעבר, אז תחפש מערכת (רסיבר + רמקולים) חדשה.
אם מה שאתה שומע טוב לך, תמשיך בכיף. אם אתה מחפש משהו מעבר, אז תחפש מערכת (רסיבר + רמקולים) חדשה.
..
המגבר שלך "לא נראה טוב" וככול הנראה גם לא נשמע טוב.
בשלב ראשון הייתי מחליף את המגבר למשהו סביר.
בשלב ראשון הייתי מחליף את המגבר למשהו סביר.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@sunnyryz
החוליה החלשה המשמעותית ביותר היא הרמקולים.
כל עוד לא עולים ברמת הרמקולים, לא יהיה שום יתרון בהחלפת רסיבר (מבחינת האודיו המתקבל).
אם לטענת פותח השרשור "הרמקולים נשמעים סבבה", אין מה לרוץ ולהחליף, אם אין תקציב פנוי, וחשק להחליף משהו.
החוליה החלשה המשמעותית ביותר היא הרמקולים.
כל עוד לא עולים ברמת הרמקולים, לא יהיה שום יתרון בהחלפת רסיבר (מבחינת האודיו המתקבל).
אם לטענת פותח השרשור "הרמקולים נשמעים סבבה", אין מה לרוץ ולהחליף, אם אין תקציב פנוי, וחשק להחליף משהו.
כמובן אני מודע שהרמקולים לא הכי מוצלחים. אך בחירת רמקולים from scratch זה מסע ארוך ומתיש ויכול להיות מלווה בטעויות והוצאות לא צפויות.
לבחור מגבר זה הרבה יותר פשוט. מי שרוצה לטפל באוזניים שלו צריך להתחיל מהתחלה ולא מהסוף.
לבחור מגבר זה הרבה יותר פשוט. מי שרוצה לטפל באוזניים שלו צריך להתחיל מהתחלה ולא מהסוף.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אז אתה אומר שבגלל שלדעתך יותר פשוט לבחור רסיבר, כדאי להחליף קודם את הרסיבר, ולא את הרמקולים, למרות שזה לא ייתן שום דבר אם נשארים עם אותם רמקולים?sunnyryz כתב:כמובן אני מודע שהרמקולים לא הכי מוצלחים. אך בחירת רמקולים from scratch זה מסע ארוך ומתיש ויכול להיות מלווה בטעויות והוצאות לא צפויות.
לבחור מגבר זה הרבה יותר פשוט. מי שרוצה לטפל באוזניים שלו צריך להתחיל מהתחלה ולא מהסוף....
מה ההיגיון?
אם אתה מדבר על התחלה וסוף - ההתחלה זה הרמקולים.
רמקולים הם גם רוב התקציב במערכת ק"ב.
אם אתה מציע להחליף דווקא מגבר, אתה אומר להתחיל מהסוף, ולא מההתחלה.