PS4 איזורים
מניח שהשאלה הזאה עלתה פה הרבה, אבל אשמח להבהרה בכל זאת.
הזמנתי פיפא 19 מאמזון com (כלומר דיסק אמריקאי) והמשתמש שלי הוא בריטי.
מה המשמעויות מבחינתי?
אפשר לשחק על המשתמש הבריטי או שעדיף לפתוח משצמש אמריקאי ולהתקין בו את המשחק?
תודה
הזמנתי פיפא 19 מאמזון com (כלומר דיסק אמריקאי) והמשתמש שלי הוא בריטי.
מה המשמעויות מבחינתי?
אפשר לשחק על המשתמש הבריטי או שעדיף לפתוח משצמש אמריקאי ולהתקין בו את המשחק?
תודה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שום בעיה לשחק משחקים מאזורים שונים על משתמשים שונים מאזורים אחרים לחלוטין.
איפה זה כן משנה - כאשר רוכשים הרחבות למשחקים (או בכללי DLC). אם הדיסק נניח מאזור אמריקאי והמשתמש מאנגליה רוכש מה- PSN האנגלי הרחבה למשחק - ההרחבה לא תעבוד עם המשחק.
איפה זה כן משנה - כאשר רוכשים הרחבות למשחקים (או בכללי DLC). אם הדיסק נניח מאזור אמריקאי והמשתמש מאנגליה רוכש מה- PSN האנגלי הרחבה למשחק - ההרחבה לא תעבוד עם המשחק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@jacko-il
·
תודה. אתה יודע אם זה רלוומטי למשחק כמו פיפא? או שעדיף מראש לא להסתבך ופשוט לפתוח חשבון אמריקאי ולהתקין עליו את המשחק.
·
תודה. אתה יודע אם זה רלוומטי למשחק כמו פיפא? או שעדיף מראש לא להסתבך ופשוט לפתוח חשבון אמריקאי ולהתקין עליו את המשחק.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@ds123
·
לא אני לא ממש יודע לגביו, אבל זה גם לא ממש משנה. אתה יכול בכל מקרה להתקין את המשחק על איזה יוזר שאתה רוצה כמה פעמים שמתחשק לך. במידה ותהיה לו הרחבה בעתיד (יש דבר כזה בכלל לפיפא?) תוכל תמיד ליצור משתמש תואם לאזור הרלוונטי, ולרכוש את ההרחבה מהאזור הנכון.
·
לא אני לא ממש יודע לגביו, אבל זה גם לא ממש משנה. אתה יכול בכל מקרה להתקין את המשחק על איזה יוזר שאתה רוצה כמה פעמים שמתחשק לך. במידה ותהיה לו הרחבה בעתיד (יש דבר כזה בכלל לפיפא?) תוכל תמיד ליצור משתמש תואם לאזור הרלוונטי, ולרכוש את ההרחבה מהאזור הנכון.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·זה נכון, רק חריג במקרה הספציפי של הפיפא, בגלל שהפיפא POINTS חייבים להיות לא רק על היוזר האמריקאי, אלא גם בשימוש דרך היוזר האמריקאי בלבד.jacko-il כתב:@ds123
·
לא אני לא ממש יודע לגביו, אבל זה גם לא ממש משנה. אתה יכול בכל מקרה להתקין את המשחק על איזה יוזר שאתה רוצה כמה פעמים שמתחשק לך. במידה ותהיה לו הרחבה בעתיד (יש דבר כזה בכלל לפיפא?) תוכל תמיד ליצור משתמש תואם לאזור הרלוונטי, ולרכוש את ההרחבה מהאזור הנכון....
כלומר זה לא מספיק לעשות PRIMARY כמו בכל משחק או DLC אחר.
אבל שוב, זה מקרה חריג ואם ל ds אין כוונה לעשות בזה שימוש, אז הדרך הרגילה תספק.