יבואן רשמי או מקביל?
-
slipknot94
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
אני מחפש לקנות פלאפון והתעניינתי במיוחד בXIAMOI Pocophone f1
ראיתי שברוב החנויות המכשיר שמוצע הוא יבואן מקביל ולא רשמי ובחלקן ניתן לקבל יבואן רשמי בתוספת תשלום לא קטנה בכלל.
חנות אחת שיצרתי איתה קשר אמרה שבמערכת הפעלה חסרים כל מיני דברים כאשר קונים ביבואן מקביל ושהאחריות היא רק מבחינת תוכנה.
אחר כך חיפשתי פלאפונים נוספים וראיתי שהמון עם אותו סיפור שהוא נמכר ביבואן מקביל בלי מטען מקורי.
מישהו יכול להסביר לי בבקשה את הסיפור הזה?
תודה
אני מחפש לקנות פלאפון והתעניינתי במיוחד בXIAMOI Pocophone f1
ראיתי שברוב החנויות המכשיר שמוצע הוא יבואן מקביל ולא רשמי ובחלקן ניתן לקבל יבואן רשמי בתוספת תשלום לא קטנה בכלל.
חנות אחת שיצרתי איתה קשר אמרה שבמערכת הפעלה חסרים כל מיני דברים כאשר קונים ביבואן מקביל ושהאחריות היא רק מבחינת תוכנה.
אחר כך חיפשתי פלאפונים נוספים וראיתי שהמון עם אותו סיפור שהוא נמכר ביבואן מקביל בלי מטען מקורי.
מישהו יכול להסביר לי בבקשה את הסיפור הזה?
תודה
אותו המוצר ואותה התוכנה
ההבדל היחידי בין המטען המקורי או התחליפי (לא שזה משנה הרבה במכשיר שכזה)
ובגדול אפשרות שבאמת תהיה תקלה נדירה שיבואן רשמי יחליף ויבואן מקביל לא יחליף (לא מצליח לחשוב על משהו שכזה, אשמח אם מישהו אחר יעדכן אחרת)
קיצר, תקנה איפה שזול יותר, ותהנה מהמכשיר
רמי
ובגדול אפשרות שבאמת תהיה תקלה נדירה שיבואן רשמי יחליף ויבואן מקביל לא יחליף (לא מצליח לחשוב על משהו שכזה, אשמח אם מישהו אחר יעדכן אחרת)
רמי
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
זה כן משנה הרבה, המטען של הF1 תומך בטעינת QC3.0 של קוואלקום... אבל אפשר לקנות מאיביי/אליאקספרס מקורי של Mi6/Mi Max 2/F1 בנפרד וזה עדיין יוצא יותר זול...
-
slipknot94
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
·אז כל מיני שטויות כמו "בגרסא הזאת אין GOOGLE PLAY" ודברים כאלה הם פשוט שקר?gmb כתב:אותו המוצר ואותה התוכנה
רמי...