היי חברים,
אני משתמש חדש כאן אבל עוקב אחרי הפורום מזה כמספר חודשים.
החלטתי לשאול כאן שאלה אחרי שלא הצלחתי להבין בעצם איזו טלוויזיה אני רוצה... אני בודק את הנושא כבר זמן מה והייתי במספר חנויות והתרשמתי (מאוד) מחלק מהטלוויזיות שראיתי.
התקציב שלי עומד על 10k.
הגודל שאני רוצה זה 65 אינצ'.
מבחינת שימוש זה בעיקר צפייה בסרטים.
כן מאוד חשוב לי שגווני השחור יהיו טובים.
טלוויזיות שמאוד הרשימו אותי עם הפלייבקים ששמו להם בחנות היו דגמי ה-oled וה-qled. לאחרונה שמתי ברשימה גם את ה-x900f.
הייתי כנראה הולך על b7 oled או מקווה שהמחירים ירדו עכשיו עם כל המבצעים ולוקח b8/c8 אבל הקטע של הצריבות זה קצת דאגה, לא הייתי רוצה שטלוויזיה שעולה כל כך הרבה תצא משימוש אחרי שנתיים.
תודה לכל העוזרים
המלצה לגבי טלוויזיה 65 אינצ'
@Shai_
·
הכל תלוי בהרגלי הצפיה שלך.
בבדיקה שעשו בrtings, בטלוויזיות שדולקות 20 שעות ביממה על אותו ערוץ, הצריבות התחילו אחרי 4 שבועות. כלומר אחרי 560 שעות צפיה באותו ערוץ.
https://www.rtings.com/tv/learn/real-li ... rn-in-test
אז אם יש לך הרגלי צפיה מגוונים, ואתה צופה בסרטים, סדרות וערוצים שונים - אין לך מה לדאוג.
מצד שני, אם אתה רואה ערוץ 2 במשך 10 שעות ביום, אז אחרי כמה חודשים כבר יתחילו להופיע סימני צריבה.
·
הכל תלוי בהרגלי הצפיה שלך.
בבדיקה שעשו בrtings, בטלוויזיות שדולקות 20 שעות ביממה על אותו ערוץ, הצריבות התחילו אחרי 4 שבועות. כלומר אחרי 560 שעות צפיה באותו ערוץ.
https://www.rtings.com/tv/learn/real-li ... rn-in-test
אז אם יש לך הרגלי צפיה מגוונים, ואתה צופה בסרטים, סדרות וערוצים שונים - אין לך מה לדאוג.
מצד שני, אם אתה רואה ערוץ 2 במשך 10 שעות ביום, אז אחרי כמה חודשים כבר יתחילו להופיע סימני צריבה.
@Shai_
·
א. אל תאמין שההצעות תקפות רק היום. תאמין לי שהחנות מרוויחה עליך גם במחיר הזה.
אני מבטיח לך שגם מחר יתנו לך את אותו מחיר, ועוד שבועיים אולי מחיר יותר נמוך. (כי יתחילו מבצעי בלאק פרידיי)
ואתה תמיד יכול ללכת לכל חנות אחרת, להגיד בחנות X הציעו לי מחיר Y, ויציעו לך את אותו מחיר בדיוק. מניסיון.
ב. אני אישית הייתי הולך על ה-OLED
·
א. אל תאמין שההצעות תקפות רק היום. תאמין לי שהחנות מרוויחה עליך גם במחיר הזה.
אני מבטיח לך שגם מחר יתנו לך את אותו מחיר, ועוד שבועיים אולי מחיר יותר נמוך. (כי יתחילו מבצעי בלאק פרידיי)
ואתה תמיד יכול ללכת לכל חנות אחרת, להגיד בחנות X הציעו לי מחיר Y, ויציעו לך את אותו מחיר בדיוק. מניסיון.
ב. אני אישית הייתי הולך על ה-OLED