היי חברים,
מעדכן שכל בעל מנוי PLUS יכול כעת להוריד את המשחק BULLETSTORM.
לטעמי, משחק אקשן בין הטובים שהיו בדור הקודם.
יש במשחק עלילה הזויה לגמרי, הרבה הומור שחור, דמויות מאצ'ו אמריקאיות טיפוסיות והרבה מאוד אקשן!
במשחק יש מערכת ניקוד מתגמלת על הריגות יצירתיות, ביניהן לשפד, לרסק, לפוצץ, לשרוף, לחשמל וכל מה שרק ניתן להעלות על הדעת עם הכלים שקיבלתם, והמאפיינים של הסביבה.
אם רוצים משחק אקשן שבו אפשר לכבות את המוח כי העלילה זניחה לגמרי, ולצאת קומנדו על כל העולם, זה משחק עבורכם.
תהנו.
סרטון ביקורת קצר של IGN להנאתכם:
המלצה על משחק ששוחרר כעת למנויי PS PLUS - המשחק BULLETSTORM
אחרי לא מעט חודשים של משחקי פח שגרמו לי לשקול מחדש אם להמשיך להיות מנוי PS+, מקווה מאוד שזה יהיה מעניין ומרענן.
כמובן יש את Yakuza Kiwami עכשיו שהוא משחק טוב מאחת הסידרות שאני הכי אוהב, אבל כבר רכשתי וסיימתי אותו, אז מקווה שזה לא יאכזב.
כמובן יש את Yakuza Kiwami עכשיו שהוא משחק טוב מאחת הסידרות שאני הכי אוהב, אבל כבר רכשתי וסיימתי אותו, אז מקווה שזה לא יאכזב.
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@serg90
אצלי זה לא שיקול אם להיות מנוי פלוס או לא.
כל המבצעים שיש בחנות הדיגיטלית למנויי הפלוס מבחינתי מחזירים גם את ההשקעה, וגם תמיד זמין לי לשחק ברשת משחקים כמו BF4 וכו'.
תוסיף לזה משחקים לא רעים במהלך השנה למנוי הפלוס, זה בסדר גמור בשביל ה 180 שקלים לשנה.
אצלי זה לא שיקול אם להיות מנוי פלוס או לא.
כל המבצעים שיש בחנות הדיגיטלית למנויי הפלוס מבחינתי מחזירים גם את ההשקעה, וגם תמיד זמין לי לשחק ברשת משחקים כמו BF4 וכו'.
תוסיף לזה משחקים לא רעים במהלך השנה למנוי הפלוס, זה בסדר גמור בשביל ה 180 שקלים לשנה.