האם מישהו כאן משתמש ב- NEXT TV ומוכן לחלוק חוויות מהתופת? ;) שוקלת להצטרף

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
biss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

היי חברים .
אני שוקלת לעבור להוט (תשתית + ספק) וראיתי מבצע הכולל את NEXT TV.
אשמח לשמוע חוויות של מי מכם שמשתמש בזה
1. איך התכנים - בעיקר התכנים הזרים שלהם. האם יש שם משהו שווה?
2. איך האפליקציות? הבנתי שניתן לצפות בהם עד 5 מכשירים ועד 2 בו זמנית. באתר שלהם כתוב שזה מיועד לסמארטפונים ולכרום.
3. מהאתר שלהם נראה שכעת אינו כולל אנדרואיד TV? האם מישהו הצליח להוריד את אפליקציית האנדרואיד הכללית שלהם לאיזה סטרימר (איזה) או לצפות דרך כרום מהסטרימר ואם כן איך זה עובד?
4. אשמח לכל מידע נוסף.

תודה (f)
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

nir-vaknin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #2 

biss כתב:היי חברים .
אני שוקלת לעבור להוט (תשתית + ספק) וראיתי מבצע הכולל את NEXT TV.
אשמח לשמוע חוויות של מי מכם שמשתמש בזה
1. איך התכנים - בעיקר התכנים הזרים שלהם. האם יש שם משהו שווה?
2. איך האפליקציות? הבנתי שניתן לצפות בהם עד 5 מכשירים ועד 2 בו זמנית. באתר שלהם כתוב שזה מיועד לסמארטפונים ולכרום.
3. מהאתר שלהם נראה שכעת אינו כולל אנדרואיד TV? האם מישהו הצליח להוריד את אפליקציית האנדרואיד הכללית שלהם לאיזה סטרימר (איזה) או לצפות דרך כרום מהסטרימר ואם כן איך זה עובד?
4. אשמח לכל מידע נוסף.

תודה (f)

...
1 - התכנים זהים לתכנים שיש בהוט . אם את אוהבת את התוכן המקורי של הוט את תהני מכל רגע. עכשיו יש סידרה חדשה בשם מלכות נחמדה מאוד .
2 - האפלקציה שלהם נוחה מאוד , מבאס נכון לעכשיו שאין תמיכה באנדרואיד TV . אפשר לצפות ב 2 במקביל ו 5 חיבורים סה"כ.
3 - אם יש לך חוש טכני ניתן להוריד APK לסטרימר אנדרואיד TV ולהשתמש בעכבר. משום מה באפלקציה שלהם יש באג שבכל ניתוק של האפליקציה צריך להתקין מחדש . מה שכן אפשר להשתמש בכרום קאסט ישירות מהמחשב להעביר הזרמה לסטרימר רואים באיכות גבוהה מאוד אך מעצבן כל פעם לקום למחשב כדי להעביר תוכן. אם זה לא הולך להיות בשימוש קבוע ומשהו כמו "סרט שבא לי" אז זה נחמד וסבבה לגמרי. אני מאמין שברגע שתהייה תמיכה באנדרואיד TV יהיה הרבה יותר נוח וזה יתן מענה לכל מי שרוצה להנות מתוכן מקורי של הוט ומצד שני להיות לקוח של סלקום / סטינג TV. וסביר להניח שגם המחיר ישתנה בהתאם.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”