שלום
רוב ההודעות כאן אמנם מתארות תלונות על שירות רע, אבל צריך גם לתת כרדית על שירות טוב, ולמרבה הצער אין הרבה מזה בארץ שלנו. אז ללא ספק הופתעתי לטובה משירות ניופאן. לפני חודש רכשתי בלנדר מדגם סמוראי והשבוע הוא פשוט נשרף (יצא עשן וריח מהמנוע בזמן הפעלה). התקשרתי לשירות ניופאן ושהעביר אותי לשלוחה שלהם שמטפלת רק בסמוראי הזה. לאחר לקיחת פרטים חזרו אלי עם תיאום שליח שיגיע עם בלנדר חדש במקום זה שנשרף (הוא אוסף את הישן ומביא חדש).
ללא ספק, פרט לשירות DELL לא נתקלתי עדיין בכזה שירות בישראל. מעניין אם זה רק עבור הבלנדר הספציפי הזה או גם עבור מוצרים אחרים של ניופאן. למרבה הצער כבר לא נותרו מוצרי אלקטרוניקה בידורית תחת שירות ניופאן. פעם הם היו יבואני דנון ועכשיו זה עבר לחברה אחרת שאני פחות מחבב בגלל נסיון רע עם מוצרי פיוניר, אבל אין לדעת. משהו יודע מדוע ניופאן צמצמו את הליין שלהם משעותית בשנים האחרונות? הטלויזיות היחידות שהם מיבאים זה הייר שני לא אכניס הביתה גם הם הן יחולקו בחינם... ומוצרי האודיו היחידים שיש להם זה בוז, עוד חברה שאני לא סובל... חבל.
ציון לטובה של שירות ניופאן
טוב, הבלנדר הוחלף בחדש, אבל למרבה הצער אחרי שבוע עבודה גם החדש התחיל לעשן... מעניין מה יגידו עכשיו? שוב החלפה? האם יש סיכוי לביטול עסקה? (החנות לא מוכנה והפנתה אותי ליבואן נותן השירות). מנוע עצמתי של 1000 וואט עלק... נשרף מבננה, תפוח, וסלרי ברוטב חלב אורז...