1. היום בלילה היו ברקים והייתה הפסקת חשמל, המחשב היה במצב שינה ועכשיו כשהדלקתי אותו כל התוכנות היו פתוחות והמחשב עובד כרגיל, אבל האם בכל זאת המחשב עלול להינזק כאשר הוא נמצא במצב שינה?
2. אני מעוניין לרכוש מחשב NUC עם מעבד Intel Celeron J4005 ורציתי לשאול האם הוא מספיק חזק לעבודה משרדית שכוללת פתיחת הרבה כרטיסיות בדפדפן, מעט פוטושופ ואופיס?
למחשב שלי היום יש מעבד i3-6100 ואחוז הניצול עומד רוב הזמן על 3% בעיקר בגלל דפדפן גוגל כרום, לעתים שאני פותח הרבה כרטיסיות בדפדפן והפוטושופ פועל במקביל אחוז הניצול מגיע לכ-15%.
צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא ללא ספק הזיכרון (8GB) שמגיע לפעמים לאחוז ניצול של 90%, ובנוסף יש לי SSD מאוד פשוט וזול, אבל עם זאת המחשב עובד בצורה נפלאה.
השאלה שלי אם אני ארכוש NUC עם מעבד Intel Celeron J4005 ואוסיף לו SSD מאוד מהיר ו-16GB זיכרון, האם זה יספיק או שאני צריך מעבד יותר חזק?
תודה.
2 שאלות - הפסקת חשמל + Intel NUC
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כמובן עדיין יכול להיות נזק, למרות שהסיכוי פחות גבוה מאחר ורוב הרכיבים כבויים.
עדיף ללכת על i3 מאשר סלרון\פנטיום עבור גלישה.
עדיף ללכת על i3 מאשר סלרון\פנטיום עבור גלישה.
עדיף לך להגדיר ב- BIOS של המחשב
After Power Failure: Power Off
כך תקטין סיכון לתקלות עקב הפסקות חשמל, כאשר החשמל חוזר אחרי ההפסקה יכולות להיות קפיצות מתח או זרם.
לגבי המעבד מציע לקחת I3 דור 8. יש לו 4 ליבות ומחיר סביר.
RAM אף פעם לא מפריע, דיסקים M.2 NVMe יקרים מאוד. אתה יכול לקחת דיסק כזה 128 גיגה למערכת הפעלה ודיסק SSD נוסף פשוט לאחסון.
After Power Failure: Power Off
כך תקטין סיכון לתקלות עקב הפסקות חשמל, כאשר החשמל חוזר אחרי ההפסקה יכולות להיות קפיצות מתח או זרם.
לגבי המעבד מציע לקחת I3 דור 8. יש לו 4 ליבות ומחיר סביר.
RAM אף פעם לא מפריע, דיסקים M.2 NVMe יקרים מאוד. אתה יכול לקחת דיסק כזה 128 גיגה למערכת הפעלה ודיסק SSD נוסף פשוט לאחסון.