יממה עם אקספון 018
התחברתי אתמול כספק אינטרנט בלבד במטרה לחסוך מעט שקלים בחודש.
לקח לי פחות מיממה להבין שהלכתי הרבה אחורה (מהירות גלישה מאד נמוכה יחסית למה שהיה אצלי קודם ושרות לקחות ושרות טכני הרבה פחות עניינים וזמינים).
תוך יממה חזרתי לספק קודם.
לקח לי פחות מיממה להבין שהלכתי הרבה אחורה (מהירות גלישה מאד נמוכה יחסית למה שהיה אצלי קודם ושרות לקחות ושרות טכני הרבה פחות עניינים וזמינים).
תוך יממה חזרתי לספק קודם.
@yaviny
·
תודה על השיתוף אבל אם יש לך מטרה מעבר להוצאת קיטור (שהיא גם מטרה לגיטימית לגמרי) אולי תוכל לספק עוד פרטים:
איזה תשתית?
באיזה בעיות בדיוק נתקלת אצל אקספון? הייתי אצל אקספון מעל תשתית בזק זמן רב ולא נתקלתי בשום "מהירות גלישה מאד נמוכה יחסית" בהשוואה לספקים אחרים כולל בהשוואה להוטנט; מספר קרובים/מכרים שלי עדיין אצל אקספון ואשמח לדעת אם יש סיבות טובות להמליץ להם לעזוב את אקספון ומה בדיוק הסיבות?
במה בדיוק השירות לקוחות והשירות של אקספון היו לא עניינים? מהניסיון שלי, במיוחד לעומת ספקים אחרים ובמיוחד מול הוטנט שהשירות שלהם די מזעזע (לדוגמא זה שאי אפשר לבקש מהם להוציא מ-NAT - דבר שלוקח 2 שניות אצל אקספון), השירות של אקספון לא כזה נורא (לצערי זה המקסימום שאפשר להשיג בארץ מחברת תקשורת).
·
תודה על השיתוף אבל אם יש לך מטרה מעבר להוצאת קיטור (שהיא גם מטרה לגיטימית לגמרי) אולי תוכל לספק עוד פרטים:
איזה תשתית?
באיזה בעיות בדיוק נתקלת אצל אקספון? הייתי אצל אקספון מעל תשתית בזק זמן רב ולא נתקלתי בשום "מהירות גלישה מאד נמוכה יחסית" בהשוואה לספקים אחרים כולל בהשוואה להוטנט; מספר קרובים/מכרים שלי עדיין אצל אקספון ואשמח לדעת אם יש סיבות טובות להמליץ להם לעזוב את אקספון ומה בדיוק הסיבות?
במה בדיוק השירות לקוחות והשירות של אקספון היו לא עניינים? מהניסיון שלי, במיוחד לעומת ספקים אחרים ובמיוחד מול הוטנט שהשירות שלהם די מזעזע (לדוגמא זה שאי אפשר לבקש מהם להוציא מ-NAT - דבר שלוקח 2 שניות אצל אקספון), השירות של אקספון לא כזה נורא (לצערי זה המקסימום שאפשר להשיג בארץ מחברת תקשורת).
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
לפני כמה חודשים עברתי מהוטנט לאקספון 018
לצערי, מעבר לההתלהבות הראשונית, "זה לא בדיוק זה".
א. כבר פעמיים נדרשתי לשירות מהם, במענה הקולי: "עומס, נחזור אליך" - נאדה. פעמיים !
בסופו של דבר בשני המקרים פתרתי את הבעיה לבד, כך שלא המשכתי לרדוף אחריהם, אבל פעמיים רצופות?
(נורה אדומה נדלקה אצלי)
ב. זה זמן מה שמתי לב שפונקציות אינטרנטיות מגיבות לי לאט אבל לא ייחסתי לזה משמעות.
כעת ניגשתי לבדוק מהירות ונחרדתי.. 11Mbs שהלך אמנם והשתפר מבדיקה לבדיקה (13..16.. 19..)
אבל איפה זה ואיפה ה-100Mbs המובטחים?
שלחתי להם מייל עם צילום המסך המצורף ובקשה שיחזרו אלי בעניין זה ביום ראשון (מחר) "על הבוקר".
אז מחר אני אמור "על הבוקר" לקבל מהם טלפון + פיתרון הבעיה.
אחזור לדווח,
ג'יימס
א. כבר פעמיים נדרשתי לשירות מהם, במענה הקולי: "עומס, נחזור אליך" - נאדה. פעמיים !
בסופו של דבר בשני המקרים פתרתי את הבעיה לבד, כך שלא המשכתי לרדוף אחריהם, אבל פעמיים רצופות?
(נורה אדומה נדלקה אצלי)
ב. זה זמן מה שמתי לב שפונקציות אינטרנטיות מגיבות לי לאט אבל לא ייחסתי לזה משמעות.
כעת ניגשתי לבדוק מהירות ונחרדתי.. 11Mbs שהלך אמנם והשתפר מבדיקה לבדיקה (13..16.. 19..)
שלחתי להם מייל עם צילום המסך המצורף ובקשה שיחזרו אלי בעניין זה ביום ראשון (מחר) "על הבוקר".
אחזור לדווח,
ג'יימס
נערך לאחרונה על ידי JamesStone ב 04/11/2018 0:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: לפני כמה חודשים עברתי מהוטנט לאקספון 018
גם אני נתקלתי במשהו דומה. במשך שנים דווקא קיבלתי מהם שירות טוב, אבל באמת לאחרונה רציתי לתת להם צאנס מעל תשתית unlimited והייתי צריך משהו מהשירות הטכני. דווקא הצלחתי להשיג נציג "רגיל" בלי בעיה אבל הוא לא הצליח לעזור לי וטען שנציג יותר בכיר יחזור אלי תוך X זמן (משהו כמו שעתיים או למחר בבוקר או משהו כזה). כמובן שלא חזרו ולא נעליים, התקשרתי פעם שניה אותו סיפור ועוד פעם לא חזרו.JamesStone כתב: א. כבר פעמיים נדרשתי לשירות מהם, במענה הקולי: "עומס, נחזור אליך" - נאדה פעמיים !
(נורה אדומה נדלקה אצלי)...
בסוף שלחתי מייל ודווקא כן חזרו אבל זה לקח מספר בודד של ימי עסקים ובינתיים כבר עברתי חזרה ל-015....
לצערי נתקלתי בדברים כאלה גם בחברות תקשורת אחרות. עדיין אין ספק שזה עצוב שאקספון מיישרת קו עם השירות הגרוע בחברות האחרות.
לגבי ב', זה באמת נראה כמו תקלה. זו תשתית הוט או בזק? כי בשילוב של אקספון מעל תשתית בזק לא נתקלתי בדבר כזה. יתכן שזו בכלל בעיה בתשתית (בין אם זו תשתית הוט או בזק). מעל תשתית הוט יתכן וזו הבעיה הזו:
https://www.hometheater.co.il/vt311174.html
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני איתם שנתיים עם תשתית בזק. מאוד מרוצה וממליץ.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- JamesStone
- חבר ותיק

·eran405 כתב: לגבי ב', זה באמת נראה כמו תקלה. זו תשתית הוט או בזק? כי בשילוב של אקספון מעל תשתית בזק לא נתקלתי בדבר כזה. יתכן שזו בכלל בעיה בתשתית (בין אם זו תשתית הוט או בזק). מעל תשתית הוט יתכן וזו הבעיה הזו:
https://www.hometheater.co.il/vt311174.html...
אני עם תשתית הוט. בזק לא מגיעים בכלל למהירויות download מעל ל-40Mbps (לפחות לא באיזור שלי)
אגב, לגבי הקישור שצירפת. אני בבית פרטי ועם הוטנט מעולם לא היו ירידות כאלה במהירות.
נחכה למחר ונראה.
ג'יימס
כשאתה עושה בדיקת מהירות במחשב איך המחשב מחובר אלחוטי או קווי?JamesStone כתב:לצערי, מעבר לההתלהבות הראשונית, "זה לא בדיוק זה".
(נורה אדומה נדלקה אצלי)
אחזור לדווח,
ג'יימס...
וגם למיטב זכרוני ב 018 אין חיבור DHCP על תשתית הוט אלה חיבור בחייגן,אני מניח שיש לך תשתית הוט
חיבור בחייגן על תשתית הוט המקסימום שתוציא אם ציוד סטנדרטי זה סביב 60 מגה בלחץ.
- JamesStone
- חבר ותיק

·MrYair כתב:
כשאתה עושה בדיקת מהירות במחשב איך המחשב מחובר אלחוטי או קווי?
וגם למיטב זכרוני ב 018 אין חיבור DHCP על תשתית הוט אלה חיבור בחייגן,אני מניח שיש לך תשתית הוט
חיבור בחייגן על תשתית הוט המקסימום שתוציא אם ציוד סטנדרטי זה סביב 60 מגה בלחץ....
בבוקר ובמהלך היום הקצב תקין ~100Mbps ובשעות מסויימות (ערב) הוא צולל.
אני עם לינוקס וכעת מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר (אין שום חייגן).
מצ"ב תמונת המידע של החיבוריות.
ג'יימס
כשאני מתכוון מחובר אם חייגן אני מתכוון שמוגדר חייגן בראוטר לכיוון הספק שלךJamesStone כתב:·......
בבוקר ובמהלך היום הקצב תקין ~100Mbps ובשעות מסויימות (ערב) הוא צולל.
אני עם לינוקס וכעת מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר (אין שום חייגן).
מצ"ב תמונת המידע של החיבוריות.
ג'יימס...
תנסה לעבור להוטנט עולה איזה 20 שח לחודש ואז תראה מה קורה
חוץ מזה גם יכול להיות שיש לך בעיה בתשתית או בעיה איזורית בהוט ידוע שיש איזורים
גרועים פחות טובים או מעולים,אצלי לדוגמה בבאר שבע איפה שאני גר גם אם אני שם 200 מגה
מד מהירות בכל השעות היום דופק סביב 200 בלי בעיה לעומת זאת בערים אחרות המצב הפוך
זה כמו אם בזק שיש איזורים שיש להם תשתית יציבה ויש להם איזורים שהתשתית בקושי 5 מגה יכולה לספק.
אממ תשמע, אני איתם על תשתית אנלימיטד. יש עומסים שפוגעים במהירות .
וגם לי מרגיש לפעמים שאצל ההורים (שיש להם הוט) דפים עולים מעט יותר מהר.
אם זאת אני לא מסכים שהנציגים לא מקצועיים או שהתמורה לא טובה, אני כן איתם כבר שלוש שנים, אבל לעיתים נתקלתי בתופעה שאתה מציין
וגם לי מרגיש לפעמים שאצל ההורים (שיש להם הוט) דפים עולים מעט יותר מהר.
אם זאת אני לא מסכים שהנציגים לא מקצועיים או שהתמורה לא טובה, אני כן איתם כבר שלוש שנים, אבל לעיתים נתקלתי בתופעה שאתה מציין