קניתי את המסך לפני 3 ימים ועדיין יש לי 14 יום לביטול עסקה ואני מתלבט אם לעשות זאת. הוא עדיין לא הגיע ובטח שלא נפתח אז לא תהייה בעיה לבטל.
מצד אחד הביקורות על המסך הזה ברחבי הרשת מאוד מאוד חיוביות. כמו הביקורת המאוד מקצועית ומפורטת עד לפרטים הקטנים של הערוץ הזה ביוטיוב:
אבל מצד שני, אני מתלבט האם המחיר המאוד גבוה שלו מצדיק את הרכישה. גם המחיר שלו כאן בארץ גבוה באופן שערירותי ממחירו מאתרים בחו"ל ב2000 שקל.
לשם השוואה המסך הוקדם שהיה לי היה גם של סוני KD43XE7096BAEP. הוא עלה לי הרבה פחות - 2800 ש"ח. האם ההבדל הטכנולוגי בין המסך הזה למסך שקניתי עכשיו מצדיק את הפער במחיר?
מעבר לעניין המחיר, אני מתלבט האם זה לא גדול מידי. המסך הוא 55 אינג' ומיועד לחדר שינה קטן. שהמרחק בין הטלויזיה לבין כרית הראש במיטה הוא 2.6 מטר. האם זה לא גדול מידי? היה לי מסך 43 אינג מאותו מרחק וזה הרגיש לי די ויותר. אבל בכל מקום שאני קורא באינטרנט כולל כאן אני ממשיך לשמוע שזה גודל בסדר למרחק הזה וש - bigger the better" אני פשוט חושש שהעיניים שלי לא יקלטו את כל המסך מהמרחק הזה וירצדו מצד לצד.
מעבר לעיל יש עוד עניין: ישפאר מפחידה אותי. לצד ביקורות מפרגנות גם יש לא מעט ביקורת שליליות מאוד עליהם ברשת על כך שהם מתנערים מאחריות במקרה של תקלות ומשחקים איתם חתול ועכבר. במחיר כזה יקר למסך אני רוצה לדעת שהחברה שנותנת אחריות לא תתנער ממני במקרה שאצטרך אותה. מעבר לכך, מישהו יכול לומר לי מה אורך החיים הממוצע של טלויזה כזו? אני לא רוצה להוציא עוד פעם סכום כזה עוד שנתיים. רוצה לפחות 5 שנים של שקט עם הרכישה.
אשמח לשמוע דעתכם המקצועית!