דיל בארה״ב: 55 E8 ב $1497
@Pentos
·אכן זה לא כולל מקלט עידן+, והחשמל תומך רק במתח של 110v, אך ניתן להשתמש בשנאי. אמנם יש חברי פורום שדיווחו כי הם חיברו טלויזיות LG OLED מארה״ב לחשמל ישראלי ללא שנאי, אבל אני לא חושב שזה דבר אחראי לעשות.
אתה יכול לחבר כל מקלט או ממיר דיגיטלי ולצפות בשידורים מישראל.
·אכן זה לא כולל מקלט עידן+, והחשמל תומך רק במתח של 110v, אך ניתן להשתמש בשנאי. אמנם יש חברי פורום שדיווחו כי הם חיברו טלויזיות LG OLED מארה״ב לחשמל ישראלי ללא שנאי, אבל אני לא חושב שזה דבר אחראי לעשות.
אתה יכול לחבר כל מקלט או ממיר דיגיטלי ולצפות בשידורים מישראל.
@BUGY
·מיותר? זה חצי מהמחיר של הטלוויזיה בישראל. אני לא ארד לרמה המילולית שלך, אבל אתה צריך לרענן ידע בקשר לאיביי. האמרה שלך נובעת מבורות. מדובר ברשת חשמל ענקית בארה״ב שמוכרת גם בפלטפורמה של איביי, כמו ש Sony, BestBuy, ועוד הרבה חברות ענק מוכרות באיביי.
יש אנשים שזכאים לפטור ממס על טלויזיות מחו״ל ועבורם הדיל הזה מאד שווה. אם זה לא רלוונטי בשבילך, אל תכנס לשרשור. אף אחד לא ביקש לשמוע את דעתך.
·מיותר? זה חצי מהמחיר של הטלוויזיה בישראל. אני לא ארד לרמה המילולית שלך, אבל אתה צריך לרענן ידע בקשר לאיביי. האמרה שלך נובעת מבורות. מדובר ברשת חשמל ענקית בארה״ב שמוכרת גם בפלטפורמה של איביי, כמו ש Sony, BestBuy, ועוד הרבה חברות ענק מוכרות באיביי.
יש אנשים שזכאים לפטור ממס על טלויזיות מחו״ל ועבורם הדיל הזה מאד שווה. אם זה לא רלוונטי בשבילך, אל תכנס לשרשור. אף אחד לא ביקש לשמוע את דעתך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אולי המבצע כבר נגמר, אבל אני לא רואה מאיפה הבאת את ה-$1500.
אני רואה שיש "הנחה" של $1500, המחיר של המסך הוא $2500. וסביר להניח שהם לא שולחים לארץ.
אני רואה שיש "הנחה" של $1500, המחיר של המסך הוא $2500. וסביר להניח שהם לא שולחים לארץ.
@TheCoolest
·אכן נראה שהמבצע הסתיים. אמנם באתר כתוב שהמבצע מסתיים עוד 21 שעות אבל כנראה שזה לא מעודכן. נכון לשעת פרסום הפוסט המקורי בדקתי והמבצע היה פעיל- כשהוספתי לעגלה המחיר בעגלה היה 1496.99 דולר.
המוכר לא שולח טלויזיות לישראל, אבל בשביל זה יש חברות שילוח.
·אכן נראה שהמבצע הסתיים. אמנם באתר כתוב שהמבצע מסתיים עוד 21 שעות אבל כנראה שזה לא מעודכן. נכון לשעת פרסום הפוסט המקורי בדקתי והמבצע היה פעיל- כשהוספתי לעגלה המחיר בעגלה היה 1496.99 דולר.
המוכר לא שולח טלויזיות לישראל, אבל בשביל זה יש חברות שילוח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@UHD
·
כמובן כל אחד וההחלטות שלו, אישית לא הייתי מזמין טלוויזיה מחו"ל כאשר המשלוח לא מתבצע ישירות דרך החנות ממנה אני רוכש.
·
כמובן כל אחד וההחלטות שלו, אישית לא הייתי מזמין טלוויזיה מחו"ל כאשר המשלוח לא מתבצע ישירות דרך החנות ממנה אני רוכש.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אני נכנס לשרושר כשאני רואה מקום שבוא אנשים יכולים ליפול חזק, זה המקום. לקנות מסך מאיבאי, לקבל אותו שבר בחלקים ואז מה? כלום, הלך הכסף לפח. אז תרגיע עם התגוננות שלך ותחשוב מה אתה עושה.UHD כתב:@BUGY
יש אנשים שזכאים לפטור ממס על טלויזיות מחו״ל ועבורם הדיל הזה מאד שווה. אם זה לא רלוונטי בשבילך, אל תכנס לשרשור. אף אחד לא ביקש לשמוע את דעתך....