חוות דעה שניה על ה Audeze Mobius
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@BUGY
·אבל עכשיו בא לי לדבר על ספות. אחרי שהתייאשתי מאזניות החלטתי לטפל בבעיה אחרת. הבמה בסלון הרבה פחות טובה מזו בפינת העבודה. כל הערב הזזתי והטיתי את הרמקולים ואני עדיין לא מרוצה. הבעיה היא שהספה גדולה מידי ומונעת ממני את האפשרות להשיג יחס Cardas מושלם. בשביל זה אני צריך לקרב את הספה בעוד מטר.
נו ממילא חשבתי להחליף את הסלון כבר הרבה זמן. הכל שם גדול ומסיבי מידי וכבר לא מתאים לי. אפשרות אחרת זה כמובן להעביר כמה מהאוזניות מפינת העבודה לסלון. אבל אז לא ישאר לי יותר שום דבר שעליו אוכל להתמרמר.
·אבל עכשיו בא לי לדבר על ספות. אחרי שהתייאשתי מאזניות החלטתי לטפל בבעיה אחרת. הבמה בסלון הרבה פחות טובה מזו בפינת העבודה. כל הערב הזזתי והטיתי את הרמקולים ואני עדיין לא מרוצה. הבעיה היא שהספה גדולה מידי ומונעת ממני את האפשרות להשיג יחס Cardas מושלם. בשביל זה אני צריך לקרב את הספה בעוד מטר.
נו ממילא חשבתי להחליף את הסלון כבר הרבה זמן. הכל שם גדול ומסיבי מידי וכבר לא מתאים לי. אפשרות אחרת זה כמובן להעביר כמה מהאוזניות מפינת העבודה לסלון. אבל אז לא ישאר לי יותר שום דבר שעליו אוכל להתמרמר.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לרוב הקירבה לקיר היא הבעיה הגדולה, צריך להרחיק אותה משם, אבל גם לא מומלץ להגיע למרכז החדר, תאבד בס.Catskinner כתב:@BUGY
נו ממילא חשבתי להחליף את הסלון כבר הרבה זמן. הכל שם גדול ומסיבי מידי וכבר לא מתאים לי. אפשרות אחרת זה כמובן להעביר כמה מהאוזניות מפינת העבודה לסלון. אבל אז לא ישאר לי יותר שום דבר שעליו אוכל להתמרמר....
- david-hifi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@roymor
·בקשר לaudeze mobius מה הנייד שלך? תשלח לי SMS או דבר איתי 0544306620 דוד
·בקשר לaudeze mobius מה הנייד שלך? תשלח לי SMS או דבר איתי 0544306620 דוד