חוות דעה שניה על ה Audeze Mobius

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #1 

יש לי אותם כבר כמה שבועות ובחוות הדעה הראשונה שלי לא ממש התרשמתי מטיבן והייתה לי ביקורת על הבקרים המסובכים שלה. אחרי שאני כבר "מריץ" אותם הגיע הזמן לעשות חושבים ולהלן המסקנות:

[imgur]U3zwoWI[/imgur]

אלו האוזניות הסגורות עם הבמה הרחבה ביותר שיש
הביקורת הנפוצה ביותר שיש על אוזניות סגורות זו תחושת הצפיפות של האודיו ושהבמה נשמעת דחוסה. זה לא המצב עם ה Mobius והן לא רק שנותנות תחושה של במה רחבה, אלה גם שם של במה הסובבת אותך. לשלילה אציין שזה יותר תחושה של טבעת סביב הראש ושתחושת המרחק משתנה מאוד בהתאם לשיקולים שלא תמיד ברורים.

אלו האוזניות המתוסבכות ביותר להפעלה שיש
ואני אומר את זה בתור אחד שמעדיף לנהוג ברכב עם גיר ידני, להתגלח עם סכין DD ולנבור בכל פרמטר אפשרי שיש ב JRiver Media Center. אבל ב Mobius זה כבר מוגזם. לכל כפתור יש כמה תפקידים, אפשר לחבר את האוזניות בכמה דרכים ובכל פעם חלק מהפקדים או שמשנים תפקיד או שהופכים ללא פעילים. בסופו של דבר התיישרתי על חיבור USB ומצב של surround. אגב, כדאי לרכוש כבל USB C חליפי כי זה שמגיע באריזה הוא באורך סטנדרטי ולכן קצר מידי וגם נראה כמו ת*ת.

הטכנולוגיה עובדת
הטכנולוגיה של יצירת אודיו תלת מימד ומעקב אחר תנועות הראש עובדת, נקודה. הייתי צריך להתרגל בהתחלה לשמיעת צלילים מאחורי או לכך שמקור האודיו נשאר קבוע למרות שהזזתי את הראש.

התוצאה היא שאלו אוזניות מעולות למשחקים וגם להקשבה לפסי קול רב ערוציים של סרטים. בסרטים החוויה מתקרבת אפילו לזו שמתקבלת עם רמקולים, זה עדיין לא מגיע לזה גם בגלל שהבאס לא ברמה למה שיתקבל מסאב טוב וגם בגלל העניין עם תחושת המרחק. אבל צליל היקפי בהחלט יש.

הן לא בדיוק High End
וזה בלשון ההמעטה. קודם כל, הן הרבה יותר קטנות ממה שניתן לחשוב. קוטר הכריות למשל הן אולי 75% מאלו של ה HD600 וכל הכיפה יכולה ללכת לאיבוד בתוך זו של ה Focal Elex. אפשר להתרגל אבל לא תשכחו שהן על הראש.

הבניה היא 100% פלסטיק. זה לכשעצמו לא רע, הרי סנהייזר בונה אוזניות מפלסטיק כבר כמה עשורים, רק שב Mobius הפלסטיק מתיימר להיות משהו אחר וזה נראה מצועצע מידי.

הן לא אוהבות חיבור ישיר. זאת אומרת שהן מעדיפות לעבוד במסלול Direct Sound ולא אוהבות בכלל כשמנסים להזרים להן מוזיקה דרך WASAPI. למעשה לא מצאתי דרך לשמוע ב ASIO או WASAPI עם JRiver וזה כולל גם מוזיקה דו ערוצית 44.1/16. כך שאף אחד לא צריך לפנות עבורן את ה STAX או ה HD820s שהם רצו להיפטר מהם.

הן לא ממש מתאימות למוזיקה
למרות תחושת הבמה הטובה. למרות שאופי הצליל שלהם מאוד נעים ושאין ליקויים חדים בשחזור האודיו בתחומי המיד-באס, מיד וגבוהים.

קודם כל גם Audeze בכלל לא מזכירים מוזיקה דו ערוצית בפרסומים שלהם, כך שלי ברור שהם לא כיוונו למטרה זו. שנית יש את הבעיה עם יחידת ה DAC/DSP והדרייברים לאודיו של Windows. השילוב הזה לא מאפשר להשתמש בכלל ב WASAPI (לפחות לא עם JRiver).

הבעיה המרכזית היא שהצליל נשמע לי קצת מלאכותי וה EQ שלהן תמיד אי שם ברקע. אני חושב שכאן אסביר טיפה למה אני מקשיב כשאני בוחן אוזניות חדשות. למי שלא מכיר, ללהקת Zero 7 יש אלבום נהדר בשם Simple Things. באותו אלבום יש שיר הנקרא Out of Town ובו אפשר לשמוע צליל קלוש של 3 נקישות מכלי הקשה ב 2 שניות, 15 ו 27 שניות מתחילת השיר. עם רמקולים טובים המסוגלים לשחזר במה ועומק הצלילים יישמעו ברקע מאחור מצד שמאל. אותן 30 שניות הן אלו שקובעות עבורי אם האוזניות טובות או לא.

אוזניות גרועות (למשל ה Sony MX3) בקושי מצליחות להשמיע את הנקישות. האוזניות הטובות ביותר שאיתן בחנתי את הנושא הן ה Focal Elex וגם הן נכשלות בהצבת הנקישות ברקע מאחור. עם ה Mobius הבעיה בדיוק הפוכה. הנקישות נשמעות חזק מידי. יכול להיות שמעבר ל EQ אחר או מוד שונה היה משפר את המצב אבל כאמור זה כל כך מסובך לבצע זאת שאני בספק שמישהו ינסה.

לסיכום פרק המוזיקה. אפשר להנות איתן אבל הן בהחלט לא מתאימות להקשבה ביקורתית למוזיקה.

סיכום כללי
אני מאוד אוהב אותן עבור מה שהן תוכננו לו וזה משחקים וסרטים כשלא רוצים להפריע לאף אחד בסביבה. הן בהחלט נשארות אצלי בבית.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

אז מה הההבל בין לשחק עם אוזניות איכותיות, כמו הפוקל, מול אוזניות כאלה?

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

אתה מתכוון ל Focal Elex שיש לי? זה כמו לשאול מה ההבדל בין מרסדס סדרה S לבין ג'פ רנגלר רוביקון. כל אחת טובה יותר מהשניה בתחום שלה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

Catskinner כתב:אתה מתכוון ל Focal Elex שיש לי? זה כמו לשאול מה ההבדל בין מרסדס סדרה S לבין ג'פ רנגלר רוביקון. כל אחת טובה יותר מהשניה בתחום שלה.
...
·ועדיין אתה רואה אנשים נוהגים איתם לספור, אז זה כן רלוונטי לשאול, איך היא בדרך לסופר, איך הנוחות על הכביש, איך לחנות איתם, מה הצריכת דלק...?

אני שואל כי אני משחק עם הפוקל שלי, וניתן לזהות מאיפה מגיות היריות בצורה מאוד מאוד בדוייק ללא שום סרונד או אפק מיוחד.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #5 

כדאי שתקרא קצת על המוביוס... להסביר אותן על רגל אחת זו משימה לא פשוטה.
בדגש על טכנולוגיית ה- HEAD TRACKING ומצבי הסאונד השונים שלהן.

בתכלס אפשר לומר שזו אוזניית ה"גיימינג" הראשונה שהיא באמת אוזניית גיימינג, ולא אוזניית גיימינג בגלל שיש לה RGB ומיקרופון.

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

@BUGY
·אני משתדל להתרחק מאותם אנשים כי הם תמיד ניסו לדחוף אותי לדרכים ללא מוצא.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

Roy.T כתב:כדאי שתקרא קצת על המוביוס... להסביר אותן על רגל אחת זו משימה לא פשוטה.
בדגש על טכנולוגיית ה- HEAD TRACKING ומצבי הסאונד השונים שלהן.

בתכלס אפשר לומר שזו אוזניית ה"גיימינג" הראשונה שהיא באמת אוזניית גיימינג, ולא אוזניית גיימינג בגלל שיש לה RGB ומיקרופון.
...
·לכן אני שואל, מה ההבדל, בתחלס, בין אוזניה רגילה ואיכותי אשר יכולה לספק רמת פירוט מאוד גבוה, במה טובה והפרדה מעולה מה שיוצר תחושת מרחבה טובה, ויכולת לאתר מקור סאונד בתוך המשחק בצורה מאוד מאוד מדוייק, מול אוזניה מרובת דריבירים?

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

זו השוואה שלא במקומה כי ל Mobius אין ריבוי דרייברים בכלל. זו אוזניה פלאנרית ואת האפקטים שלה היא מייצרת עם DSP וטכנולוגיה שנשאלה מ NX. בהשוואה לאוזניות גיימינג טיפוסיות מוצאים שהיא לא הקריבה איכות והיא מרגישה מאוד "פתוחה".

עכשיו בקשר לנושא של משחק עם אוזניה אודיופילית וטוב שביקשת השוואה עם ה Focal Elex כי זו אוזניה שאני מאוד אוהב. ה Elex רומסת את ה Mobius בכל הקשור להשמעת מוזיקה בלי להתאמץ או להתנשף. שחזור הצלילים שלה טבעי יותר, הבמה המוזיקלית טובה יותר והיא יושבת הרבה יותר טוב על הראש. מה שה Elex לא יודעת לעשות זה לשחזר תחושה שמישהו עומד מאחורי הכתף או מתקרב בצעדים חרישיים מצד שמאל. כאן הטכנולוגיה של HRTF ו 3D Audio מנצחת ובגדול. כשאני משחק אני יותר משקיע בניצול רמזים קוליים כדי להתמצא טוב יותר במרחב המשחק מלהתפעל מאיכות שחזור האודיו וזו הסיבה שלדעתי ה Mobius טובה יותר למטרה זו וגם מדוע אין טעם להשוות בין שתי האוזניות.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

@Catskinner
·אוקי, תודה.

אז עכשיו אני צריך לקנות את המוביאוס? :lol:

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

@BUGY
·ברור!

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #11 

נשמע שנמצאת את האזניות האלחוטיות הכי טובות מכל מה שניסיתי...
אבל זה נשמע שגם מהן אתה לא מרוצה :D

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

אני לא משתמש בהן אלחוטית. אני חושב שיש להן חיבור BT אבל לא ניסיתי כי זה לא ממש מעניין אותי והאמת שאני אעבור לאוזניות אלחוטיות כשחזירים ילמדו לעוף.

רכשתי אותן מתוך סקרנות. אף אחד לא המליץ לי עליהן, בטח לא עבור מוזיקה וגם אני לא התכוונתי להשתמש בהן למטרה זו. כך שאין אכזבה, נהפוך הוא אני מופתע שזה אחד המקרים הבודדים בהם נתקלתי שההצהרה מה מסוגלת לעשות אוזניה מתבררת כפחות או יותר נכונה.

אגב, בשני המקרים שהמליצו לי על אוזניות אכלתי אותה בגדול. בשני המקרים מדובר באוזניות ממש מחורבנות וההמלצה רק מדגימה עד כמה תרבות העדר מסוגלת להוריד כל אחד מהפסים.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

^אוזניות ANC לא קונים בשביל הסאונד, זה דבר ידוע.. מי שמצפה לקבל איכות סאונד מעבר
לכזו שסבירה + צפוי להתאכזב.

לא חסרות אוזניות סגורות עם אטימה טובה שנשמעות טוב פי כמה מכל אוזנייה מבטלת רעשים של
בוס או סוני. וכנראה שחלק מהן יהיו גם זולות יותר.

מנגד שום דבר בעולם לא יחליף את היתרון שלהן בסביבה רועשת כמו טיסה ארוכה או נסיעה ברכבת.
ההבדל עם או בלי ANC בסביבה הזו הוא הבדל של שמיים וארץ. היכולת שלהן להשמיע מוזיקה זה רק בונוס.

גם המוביוס לא נבנתה בשביל מוזיקה כיעודה העיקרי, אלא גיימינג וסרטים זהו היעוד העיקרי
שלה, לכן למרות שאפשר, אין ממש טעם להשוות אותן לשום דבר אחר. כמו שאין טעם להשוות
כל אוזנייה שמיועדת בעיקר למוזיקה כנגדן, כי זה כנראה לא יהיה אפשרי.

למרות שבתור אוזניית BT, אני די בטוח שהיא מהטובות ששמעתי.

הנה סרטון על המוביוס, שדי מכסה את כל הפיצ'רים שלהן:

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #14 

@Roy.T
·אני חולק על דעתך בנוגע ל ANC כי לדעתי זה כמו לטעון שלא קונים קומקום כדי להרתיח מים. אוזניות קונים כדי להקשיב איתן ואם יש להם ביטול רעשים אז זה בונוס. Audeze היו הוגנים ולא פרסמו את ה Mobius כאוזניה להאזנה למוזיקה ואני מכבד את הגישה הזו. מנגד, להצדקה "שלא קונים אוזניות ANC בשביל הסאונד" אין מקום כאשר חברה המייצרת אוזניה גרועה ושאני לא רוצה להגיד את שמה, רק שקוראים לה SONY, לא מתביישת לפרסם ולהדר את איכות הצליל שלה שנשמע באוזני כמו זוג פחיות שימורים המחוברות בחוט ניילון.

אם הן נכשלות במבחן ההאזנה אז אותה חברה יכולה רק להאשים את עצמה שהיא נכנסה לפינה הזו ולטעון שבעצם הקונה היה צריך להבין משהו אחר זה כמו ההצטדקויות שהוא גם לא מחזיק ביד את הטלפון שלו בצורה נכונה ובגלל זה הקליטה נקטעת.

איפה שאני כן יכול לבוא אליך בטענות זה שלדעתי הגישה הסלחנית שלך ושל אחרים רק מובילה לעידוד המשך הבינוניות. לא שיש לי אשליות שהשמעת הדעה שלי תגרום לכך שאותה חברה שאני לא רוצה להזכיר את שמה, מלבד ששמה מתחיל באות SONY, תשתפר ושה MX4 העתידית תהייה ראויה למאכל אדם. בשביל זה צריך מאסה של אנשים שיתבטאו בדרך דומה וכאן לצערי אפקט העדר עובד טוב מידי ויוצר מונינטין שאותו מוצר אינו ראוי לו.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

:)

אתה מביט בדברים בצורה מאוד שטוחה ופשטנית. אם תנסה קצת להבין את הדברים מאחורי הקלעים
יהיה לך יותר קל להבין למה ANC הן כמו שהן.

ראשית כל עוד אתה מצפה לקבל ANC יעיל במיוחד, אז אתה צריך לקחת בחשבון שיש לא מעט מגבלות טכניות
שדורשות פשרה בדברים אחרים, שלא נדרשות באוזניות סגורות רגילות.

1.אוזניות רגילות פחות מוגבלות בגודל הדרייבר, וכן מבחינת המבנה האקוסטי שלהן יש הרבה יותר מקום
למשחק מה שמשפיע על הסאונד מהותית, אוזניית ANC מוגבלת בהרבה מהבחינה הזו, ולא רק שהיא
מכילה בתוכה גם דאק, גם מגבר, וגם את שבב ה-ANC ע"ג לוח וחיווט רב לתפעול כל הכפתורים שיש לה,
היא גם צריכה לעשות זאת בשמירה על מימדים סבירים ע"מ שתוכל ללכת איתן ברחוב בלי להיראות כמו טרול.

2.לאוזניות רגילות קל יותר להתאים רפידות שישמעו טוב ככל שניתן שגם פה ישנה לעיתים חשיבות מכרעת בסאונד,
בניגוד ל-ANC שחייבות רפידות אטומות מאוד וצפופות מאוד סביב האוזן ע"מ שביטול הרעשים יעבוד כמו שצריך.

3.ANC עושה פעולה שמשפיעה על השמיעה, וכתוצאה מכך על הסאונד. ולא לטובה.

4. יש דבר שנקרא fatiguing; שזה אומר תשישות לאחר האזנה ממושכת, שזה הדבר האחרון שאתה
רוצה בטיסה של 12 שעות או יותר. לכן, למרות שאני בטוח שהמהנדסים בבוס וסוני יכולו לכייל את האוזניות
שלהם להיות יותר אגרסיביות, עם סאונד U יותר פאנצ'י ומהנה, הן בצדק מכוונים לסאונד יותר נייטרלי ורגוע
שמעגל פינות חדות ע"ג התדרים ומרכך הקלטות גרועות, בשביל להימנע מאותה התשישות שקשורה להאזנה
עם אוזניות יותר אגרסיביות בחתימת הסאונד שלהן.

מה גם, שמי שטס הרבה או נוסע באופן יומי ברכבת, מרבה בנוסף להאזנת מוזיקה גם לראות סרטים, או לשמוע
AUDIO BOOKS, וכ', וגם פה אוזניית עם פירוט רב בגבוהים שיכול לדקור את האוזניים באותיות מסויימות, או
באס מודגש שירעיד את האוזן בסצנת פיצוצים זה גם כנראה משהו שתעדיף להימנע ממנו.

שוב - אתה לא הולך לקולנוע בשביל לחוות את החוייה ה"עוצמתית" הזו, וגם לא ניגש לפינת
ההאזנה הבייתית שלך בשביל האזנה קריטית, כאתה נמצא על מטוס בטיסה ארוכה ומייגעת
אתה מחפש את הרוגע והשקט.

כל הנאמר מחזיר אותנו בדיוק למה שאמרתי תחילה - אוזניות ANC לא קונים בשביל האזנה קריטית, וגם לא
בשביל מוזיקה כמטרה עיקרית. בשביל איכות סאונד מירבית, אפשר לקנות אוזניות סגורות איכותיות אפילו בצירוף קומבו
נייד קטנטן נוסח SMSL IDEA או AK XB10 או רוצים אופציה ללא חוט בין הסלולר למגבר, והסאונד יהיה טוב
פי כמה מכל אוזניית BT או BT ANC.

מה שדי מצחיק זה שגם אוזניות סגורות רגילות ברמת סאונד מאוד גבוהה זה משהו שקשה למצוא כמעט בכל דרגת מחיר,
לכן על כמה וכמה מה כבר אפשר לצפות מאוזניות ANC שעוד אמורות בנוסף להתמודד עם כל הנאמר לעיל.

אז הגישה שלי היא לא "סלחנית", הגישה שלי היא מציאותית.

roymor
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #16 

למי שמעוניין לרכוש כזה, יש לי זוג שקיבלתי ואני לא ממש מוצא זמן להאזין בהם.
יכולים לפנות אלי בפרטי.

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

@Roy.T
·שטחי, פשטני...במילים אחרות לו היית רופא והייתי בא אליך לקבל דיאגנוזה וחוות דעת שניה היית אומר לי שאני גם מכוער. :D

אין לי בעיה שאוזניות מסויימות נשמעות רע, אף אחד גם לא הכריח אותי לרכוש אותן. יש לי בעיה כאשר אוזניות שנשמעות רע משווקות על ידי היצרן שלה בתור אוזניות שנשמעות טוב (מה זה טוב - ההתגלות השניה של ישו לא מגיעה לרמה הזו. רק תשים אותם על הראש וה rapture כבר בדרך אליך) ללא שום הסתייגות של "בתור אוזניות ANC". על זה יש לי בטן מלאה על סוני, לא על כך שהאוזניות לא ממש טובות או שאם אני אנסה להשתמש בהם בתור מטריה הם גם לא ממש יעבדו טוב.

אגב, במשך כל השנים שהייתי טס לדרא"פ, ארה"ב ואירופה, תמיד השתמשתי ב IEM של סנהייזר (כן, בדיוק - אלו שעולות ים של כסף) . איטום ובידוד הרעש שלהם היה ללא רבב ועל איכות הצליל אין מה לדבר בכלל.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

טוב בשביל זה לא צריך להיות רופא..
תעלה תמונה ואומר לך בשנייה.. :)

כנראה שגם העניין הזה הוא סובייקטיבי.. מכוןן שרוב האנשים לא היו מסוגלים לסבול אוזניות in ear תקועות באוזן במשך 12 שעות רצוף..

בלי שום קשר לכלום ההתרשמות שלך מהסאונד של הסוני היא מאוד קיצונית..
מרבית האנשים מאוד מרוצים מהן. כן, מרביתם הם לא אודיופילים עם 10 זוגות של אוזניות, אבל כמו שציינתי לפני כן, הציפייה מהן צריכה להיות ברורה מראש.

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #19 

Catskinner כתב:אני לא משתמש בהן אלחוטית. אני חושב שיש להן חיבור BT אבל לא ניסיתי כי זה לא ממש מעניין אותי והאמת שאני אעבור לאוזניות אלחוטיות כשחזירים ילמדו לעוף.

רכשתי אותן מתוך סקרנות. אף אחד לא המליץ לי עליהן, בטח לא עבור מוזיקה וגם אני לא התכוונתי להשתמש בהן למטרה זו. כך שאין אכזבה, נהפוך הוא אני מופתע שזה אחד המקרים הבודדים בהם נתקלתי שההצהרה מה מסוגלת לעשות אוזניה מתבררת כפחות או יותר נכונה.

אגב, בשני המקרים שהמליצו לי על אוזניות אכלתי אותה בגדול. בשני המקרים מדובר באוזניות ממש מחורבנות וההמלצה רק מדגימה עד כמה תרבות העדר מסוגלת להוריד כל אחד מהפסים.
...
·אולי זאת הסיבה שאתה לא שומע טוב בסוני שלך ? נדמה לי שבאחד מהreviews שראיתי רשמו שהן לא נשמעות טוב בחיבור עם כבל

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #20 

JDx כתב:
...
...
·אולי זאת הסיבה שאתה לא שומע טוב בסוני שלך ? נדמה לי שבאחד מהreviews שראיתי רשמו שהן לא נשמעות טוב בחיבור עם כבל
...
·הלוואי וזו הייתה הסיבה כי דווקא איתן שמעתי אלחוטי. מה שמעניין פה בהתנהגות חברי האתר זה שברגע שאני מזכיר את שמה של אותה אוזניה שאסור לציין שהיא נקראת MX3, הדיון ישר יורד מהפסים כאילו שלחצתי על כפתור של השמעת דעה פוליטית חריגה. מעניין מה יקרה אם אפרט פה מה אני באמת חושב על עוד אייקון של האודיו באוזניות הנקרא ATH-M50x.

אגב, כשאני מחווה דעה זה תמיד על מוצרים שנרכשו על ידי ונמצאים ברשותי, כך שלפחות תדעו שאני אחד מאלה שתמיד משלם על הטעויות שלו ולא מספר סיפורים על מוצרים שהוא שמע אצל אחרים או בתערוכה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”