האם יש בעלי סוני pearl באתר?
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
מכובדי,
סוף סוף אני מתקרב לאפשרות טובה לתלות מקרן עם מעבר דירה שיבוא עלינו לטובה בחודש הבא.
מבחינות המקרנים בהם השתתפתי עד היום איכשהו הפנינה תמיד נראה לי בחירה מתאימה בין ביצועים למחיר.
האם יש באתר לפחות בעלים אחד לרפואה של המקרן הנ"ל שיכול לשפוך אור על חויית הבעלות דה-פקטו?
האם מישהו משווק את ה- JVC בסוף?
סוף סוף אני מתקרב לאפשרות טובה לתלות מקרן עם מעבר דירה שיבוא עלינו לטובה בחודש הבא.
מבחינות המקרנים בהם השתתפתי עד היום איכשהו הפנינה תמיד נראה לי בחירה מתאימה בין ביצועים למחיר.
האם יש באתר לפחות בעלים אחד לרפואה של המקרן הנ"ל שיכול לשפוך אור על חויית הבעלות דה-פקטו?
האם מישהו משווק את ה- JVC בסוף?
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4964
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אלוני, יש את CLONES RS-1 , בעצם אותו מקרן עם שם אחר.
אני חושב שהוא נקרא DREAMVISION, היה בסקירה בתפוז ויש לו יבואן.
אני חושב שהוא נקרא DREAMVISION, היה בסקירה בתפוז ויש לו יבואן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
niko,
יש כמה CLONES כאלה, אבל הם כולם יקרים מה-JVC.
לפי השמועות JVC סוף סוף מתארגנת עם יבואן (אני חושב שסקאל, מה שלא בהכרח מהווה חדשות טובות לחובבי המקרנים בתחום, כי סקאל בד"כ לא מתעסקים עם דברים כאלה).
לגבי ה-SONY. יש כמה וכמה מכשירים כאלה בארץ, אבל לא מכיר כאלה מהאתר.
ממה ששמעתי, החוויות הם טובות, כלומר, גם אחרי זמן מה לא שמעתי על תלונות מיוחדות מהם.
יש כמה CLONES כאלה, אבל הם כולם יקרים מה-JVC.
לפי השמועות JVC סוף סוף מתארגנת עם יבואן (אני חושב שסקאל, מה שלא בהכרח מהווה חדשות טובות לחובבי המקרנים בתחום, כי סקאל בד"כ לא מתעסקים עם דברים כאלה).
לגבי ה-SONY. יש כמה וכמה מכשירים כאלה בארץ, אבל לא מכיר כאלה מהאתר.
ממה ששמעתי, החוויות הם טובות, כלומר, גם אחרי זמן מה לא שמעתי על תלונות מיוחדות מהם.
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
niko, מי היבואן?
מה יש לכם להגיד על החברה הזאת (dreamvision), אם היא מרשה לעצמה לקחת פרמיה גבוהה על המוצר אני מניח שהיא חברה בעלת שם בתחום.
עופר, אז לדעתך גם אם הם יהיו היבואנים הם לא ימכרו בכלל את המוצר? או שיהיה קשה לסמוך על שירות מתאים?
יש אגב גם את הברקו, אבל אני בטוח שהוא עולה הרבה יותר מה- JVC.
אם זיכרוני אינו מטעה אותי בתחום ה- 1080P יש לנו באתר שני שארפים ואופטומה אחד נכון? (בטח יש עוד שלא משתפים)
מה יש לכם להגיד על החברה הזאת (dreamvision), אם היא מרשה לעצמה לקחת פרמיה גבוהה על המוצר אני מניח שהיא חברה בעלת שם בתחום.
עופר, אז לדעתך גם אם הם יהיו היבואנים הם לא ימכרו בכלל את המוצר? או שיהיה קשה לסמוך על שירות מתאים?
יש אגב גם את הברקו, אבל אני בטוח שהוא עולה הרבה יותר מה- JVC.
אם זיכרוני אינו מטעה אותי בתחום ה- 1080P יש לנו באתר שני שארפים ואופטומה אחד נכון? (בטח יש עוד שלא משתפים)
HiFiMusic IL
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אלוני אני מרוצה מהשארפ 21K עד הגג. אם אתה יכול להשיג אותו במחיר טוב - תענוג לעיניים ולנשמה.
אתה מוזמן לסיבוב בחינה אצלי בכיף.
אתה מוזמן לסיבוב בחינה אצלי בכיף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
דווקא את ה barco ניתן היה להשיג בזמנו במחיר אטרקטיבי מאוד יחסית לארץ (35K ש"ח אם אינני טועה). היו בזמנו פרטים בפורום של תפוז למי שמעוניין. אם אינני טועה הבארקו הם "cherry-picked" RS1 ובנוסף עוברים ISF calibration, כך שמדובר במציאה, יחסית.oferlaor כתב:niko, יש כמה CLONES כאלה, אבל הם כולם יקרים מה-JVC....
מסתבר שזיכרוני מטעני, מדובר ב- 40K. עדיין מחיר לא רע, לפחות ככה הצליחו לשכנע אותי
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=95308747
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=95308747
קניתי בחו"ל. התקנתי לפני שבועיים אבל בגלל שהיו לי עוד הרבה דברים בחדר ק"ב שרק עכשיו הם לקראת סיום אין לי עליו הרבה שעות צפיה ועדיין לא ראיתי אפילו סרט שלם.
ממשחק בPS3 וצפיה בטריילרים וקצת קטעים בHTPC אני מאוד מרוצה מהקניה.
לא השוותי לכלום, קניתי על עיוור לפי ביקורות.
ממשחק בPS3 וצפיה בטריילרים וקצת קטעים בHTPC אני מאוד מרוצה מהקניה.
לא השוותי לכלום, קניתי על עיוור לפי ביקורות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: