התלבטות
הי לכולם ,מעוניינת לרכוש טלוויזה 55 אינץ' בתקציב עד 4 K.
חשבתי על סמסונג MU9000 או NU8000 ,
אך חוששת כי הרבה אנשים כותבים פה באתר על תופעות / תקלות
כמו פלסטיקה מרעישה או פיקסלים שרופים .
לא הייתי רוצה להתעסק בשרות תיקונים ,
רוצה לקחת טלוויזיה ,להנות ממנה ולא לפנות לשום שרות תיקונים .
תוכלו להציע לי דגם שנחשב אמין ? רצוי סמסונג.
תודה מראש על העזרה .
חשבתי על סמסונג MU9000 או NU8000 ,
אך חוששת כי הרבה אנשים כותבים פה באתר על תופעות / תקלות
כמו פלסטיקה מרעישה או פיקסלים שרופים .
לא הייתי רוצה להתעסק בשרות תיקונים ,
רוצה לקחת טלוויזיה ,להנות ממנה ולא לפנות לשום שרות תיקונים .
תוכלו להציע לי דגם שנחשב אמין ? רצוי סמסונג.
תודה מראש על העזרה .
האמת שזה די מצחיק אותי שכולם מדברים על טכנולוגית ה oled על הרגישות לצריבות וכמה לא שווה לקנות את המסכים האלה, אבל כל יום שומעים על תקלות במסכי לד , שזה מעניין. לקנות טכנולוגיה רגישה או טכנולוגיה מוכחת אבל בגלל בניה לקויה לסבול מתקלות ושירות גרוע
@lokilook
·
אחוז התקלות יכול להיות הרבה יותר נמוך, אבל בגלל שהרבה יותר אנשים קונים אותו, זה נראה כאילו מספרית יש בהן יותר תקלות מב-OLED.
וכמעט אף אחד לא קונה OLED, אז אף אחד גם לא מתלונן על תקלות.
סיבה אחרת יכולה להיות, שאלה טלוויזיות הרבה יותר יקרות, לכן הן מראש מקבלות חומרה יותר איכותית, לכן הסיכוי שמשהו ישתבש בהן יותר נמוך.
·
אחוז התקלות יכול להיות הרבה יותר נמוך, אבל בגלל שהרבה יותר אנשים קונים אותו, זה נראה כאילו מספרית יש בהן יותר תקלות מב-OLED.
וכמעט אף אחד לא קונה OLED, אז אף אחד גם לא מתלונן על תקלות.
סיבה אחרת יכולה להיות, שאלה טלוויזיות הרבה יותר יקרות, לכן הן מראש מקבלות חומרה יותר איכותית, לכן הסיכוי שמשהו ישתבש בהן יותר נמוך.
@אולגה123
·
אלה דגמים מאוד אמינים, בגלל שהם מאוד פופולריים אז גם אם אחוז התקלות מאוד נמוך, זה נראה (בפורום קטן כמו פה) שיש הרבה תקלות.
לי יש NU8000 ולא היתה לי שום תקלה איתה - אבל אני לא אתחיל לפרסם פוסטים על זה, נכון?
·
אלה דגמים מאוד אמינים, בגלל שהם מאוד פופולריים אז גם אם אחוז התקלות מאוד נמוך, זה נראה (בפורום קטן כמו פה) שיש הרבה תקלות.
לי יש NU8000 ולא היתה לי שום תקלה איתה - אבל אני לא אתחיל לפרסם פוסטים על זה, נכון?