ICONS ב TVIX - אפשר גם מדיסק USB או ממחשב ברשת?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אותם קבצים עובדים לך בכונן הפנימי וכאשר אתה מעתיק אותם לכונן החיצוני זה לא עובד?
אז כנראה שענית לעצמך על השאלה.
אז כנראה שענית לעצמך על השאלה.
-
eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
עדכון - הבעיה נפתרה - רואים על הבאפלו כמו בדיסק הפנימי.
- יצרתי תיקיה (לא קובץ טקסט כמו בהסברים שהיו) ששמו icon.tvix ושמתי אותו בתיקיית VIDEO.
חשוב - זה case sensitive - שם התיקיה צריך להיות icon.txt ולא ICON.txt.
- שמתי את הסרטים בתיקיות ובתוכן תמונה בשם folder.jpg בגודל 100 על 125.
אין צורך ששם התיקיה יהיה כמו שם הסרט.
זיו, הסרטים עובדים, רק עניין ההצגה כ ICON..
- יצרתי תיקיה (לא קובץ טקסט כמו בהסברים שהיו) ששמו icon.tvix ושמתי אותו בתיקיית VIDEO.
חשוב - זה case sensitive - שם התיקיה צריך להיות icon.txt ולא ICON.txt.
- שמתי את הסרטים בתיקיות ובתוכן תמונה בשם folder.jpg בגודל 100 על 125.
אין צורך ששם התיקיה יהיה כמו שם הסרט.
זיו, הסרטים עובדים, רק עניין ההצגה כ ICON..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן ששאלתי לגבי קבצי ה ICON כי זאת היתה הבעיה שלך.
אגב, בהוראות להכנת האייקונים שפרסמתי כאן פעם, רשום בפירוש שיש רגישות ל case.
כל הכבוד על הסבלנות שיש לך בהכנת הקבצים
אגב, בהוראות להכנת האייקונים שפרסמתי כאן פעם, רשום בפירוש שיש רגישות ל case.
כל הכבוד על הסבלנות שיש לך בהכנת הקבצים
ראיתי את הפי'יר הזה אצל כמה חברים וזה באמת נראה מרשים שבמקום סתם תיקים על המסך תופיע תיקיה שבה תמונת פוסטר\עטיפת הסרט .
בכל מקרה זה נראה לי יותר מדיי עבודת הכנה . לאחר שאני ממיר סרט MKV ל-MPEG2 במשך 3-4 שעות + חיפוש הורדת כתוביות + המרה ל-SUB/IDX , לא נישארת לי הרבה סבלנות להתעסק עם זה .
בכל מקרה , לדיסקים קשיחים יש נטיה להתמלא בחומר מאוד מהר ( חסרון ענק של הדיסקים הקשיחים -
) . אצלי כל תוכן שנמצא בדיסק הקשיח של ה-TVIX שהוא בנפח של 320 גיגה מוגדר כ"תוכן זמני" כי בשלב מסויים צריך להחליט מה לעשות איתו לאחר שאני צופה בו כדי לפנות מקום לתכנים אחרים - לשמור ולצרוב על DVD או למחוק . זו עוד סיבה שבגללה לא רוצה להקדיש זמן לנושא האייקונים - כי התכנים האלה לא ישארו על הדיסק הקשיח באופן קבוע .
בכל מקרה זה נראה לי יותר מדיי עבודת הכנה . לאחר שאני ממיר סרט MKV ל-MPEG2 במשך 3-4 שעות + חיפוש הורדת כתוביות + המרה ל-SUB/IDX , לא נישארת לי הרבה סבלנות להתעסק עם זה .
בכל מקרה , לדיסקים קשיחים יש נטיה להתמלא בחומר מאוד מהר ( חסרון ענק של הדיסקים הקשיחים -
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
-
eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
תודה על "התפעלותכם" מהמאמצים אבל זה כלכך פשוט!
בד"כ יש את התמונה בסמוך לתרגום.
אם לא, אז בזמן שאני ממיר תרגום (10 שניות?) אני מחפש את שם הסרט בגוגל תמונות, ואני מעביר לתיקיה באותו הנף עכבר חד עם הכתוביות. בהמרות אני לא מתעסק בכלל., אז אני חוסך זמן..
מצד אחד, מאד חשוב לי שגם הילדים יוכלו לעבוד עם המכשיר בקלות, ומצד שני אין לי המון חומר, כך שבנתיים אני ממשיך עם זה
בד"כ יש את התמונה בסמוך לתרגום.
אם לא, אז בזמן שאני ממיר תרגום (10 שניות?) אני מחפש את שם הסרט בגוגל תמונות, ואני מעביר לתיקיה באותו הנף עכבר חד עם הכתוביות. בהמרות אני לא מתעסק בכלל., אז אני חוסך זמן..
מצד אחד, מאד חשוב לי שגם הילדים יוכלו לעבוד עם המכשיר בקלות, ומצד שני אין לי המון חומר, כך שבנתיים אני ממשיך עם זה
עופר, אני מסכים, אבל יש להם כמה פיצ'רים יותר דחופים (GO TO, SMB, תמיכה ב SRT, בפורמטים חדשים, ......) כדי שיגיע למה שאני מצפה מכל DVD פשוט. לא?אני עדיין לא מבין מדוע הם לא מושכים את המידע ישר מ-IMDB וכו'......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78869
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אני מהמר שזה רק עניין של זמן - או שהם יעשו את זה אוטומטית (ממש מגניב) או שתהיה תוכנה שתבנה את זה אוטומטית...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag