תחביב חליפי .... :roll:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
עכשו ברצינות,מגיל 12 האודיופליה זה תחביבי ועוד משהו שלא ניתן לדבר עליו כאן
אבל שאני לא בהאזנה או בנגינה אני חולם שאני איש מכובד רציני ועשיר ומדמיין כל מיני סיטואציות
כמה משעממם
אבל שאני לא בהאזנה או בנגינה אני חולם שאני איש מכובד רציני ועשיר ומדמיין כל מיני סיטואציות
כמה משעממם
אמן מייסר
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
שאלה טובה מרטין,
האמת תוך כדי האודיופיליה התוועדתי לעוד תחומים שמאוד נהניתי לעסוק בהם(במסגרת ה DIY),למשל נגרות ...
מאוד מספק ויש המון מה ללמוד.
יש לי צורך עז ללמוד גם טכנאות אלקטרוניקה ברמה שאוכל להבין יותר דברים לעומק ואף לבנות לבד ציוד כמו הגברה מנורתית,אני מחפש ספרות בנושא בסגנון "מדריך לטכנאי הצעיר " אך טרם מצאתי אם יש למישהו רעיון אני כאן לשמוע(גם קורסים בשעות הערב).
האמת תוך כדי האודיופיליה התוועדתי לעוד תחומים שמאוד נהניתי לעסוק בהם(במסגרת ה DIY),למשל נגרות ...
מאוד מספק ויש המון מה ללמוד.
יש לי צורך עז ללמוד גם טכנאות אלקטרוניקה ברמה שאוכל להבין יותר דברים לעומק ואף לבנות לבד ציוד כמו הגברה מנורתית,אני מחפש ספרות בנושא בסגנון "מדריך לטכנאי הצעיר " אך טרם מצאתי אם יש למישהו רעיון אני כאן לשמוע(גם קורסים בשעות הערב).
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אף אחד לא עושה צחוק...MartinHSabag כתב:שאני אבין, אתה אומר שאתה סורג צעיפים להנאתך ?
לא שיש לי משהו נגד זה, אבל אני מנסה לראות אם יש מכנה משותף נוסף בין חברי האתר, ומשום מה, נראה לי שאתם עושים צחוק מהשאלה שלי וזה לא מוצא חן בעיני....
אני מוכן לתת לך מתנה צעיף שסרגתי.
אם היה לי מספיק סבלנות וזמן הייתי סורג לך צעיף עם כיתוב
HOMETHEATER.CO.IL.
לא היית רוצה דבר כזה?
עוד תחביב שאני מעוניין לחזור אליו זה לנגן על תופים , אבל זה המון כסף! ויותר גרוע צריך מקום לנגן בו בת"א.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כבר יש לך הזמנה 1..אם היה לי מספיק סבלנות וזמן הייתי סורג לך צעיף עם כיתוב
HOMETHEATER.CO.IL....
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
זהו ניזכרתי במשהו שאני חי אותו אז לא יודע אם להגדיר אותו כתחביב וזהו כל עניני מזג אוויר
אמנם לא הגעתי לרמה של חבר שגר במרומי הר כנען ויש לו את כל הציוד הדרוש-ברומטר-מכלי מדידת כמויות גשמים
מדי חום שונים אבל לעיתים במיוחד בחורף אני מתקשר אליו לדעת כמה גשם ירד, מתי יהיה שלג וכו
ובכלל כל מה שקשור בתופעות טבע קיצוניות בארץ ובכל העולם-אתם יודעים שבמאדים יש הר בגובה 25 ק'מ?
יש למישהו פרטים במקרה?
אמנם לא הגעתי לרמה של חבר שגר במרומי הר כנען ויש לו את כל הציוד הדרוש-ברומטר-מכלי מדידת כמויות גשמים
מדי חום שונים אבל לעיתים במיוחד בחורף אני מתקשר אליו לדעת כמה גשם ירד, מתי יהיה שלג וכו
ובכלל כל מה שקשור בתופעות טבע קיצוניות בארץ ובכל העולם-אתם יודעים שבמאדים יש הר בגובה 25 ק'מ?
יש למישהו פרטים במקרה?
אמן מייסר
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
היו לי (מקווה שהם עדיין קיימים איפה בתוכי ) הרבה תחביבים לפני תחביב האודיו
זה התחיל ב- 95 בטרקטורון (כדי לטייל בארץ ולא כדי לרמוס את הברחש המצויץ באזור משכנו)
זה המשיך בשנת 2000 באופנוע ים (וג'יפ בשביל לגרור אותו וכפועל יוצא מזה עוד טיולים בארץ) ובירי מעשי .
אבל ב-2002 התחתנתי ובהמשך נולדו הקטנות וכתוצאה מכך גם הטרקטורון וגם האופנוע עומדים כבר כ-4 שנים ללא תזוזה במחסן אצל הורי .
תחביב האודיו בצורה רצינית התחיל לפני כמה שנים עם הכרותי עם האתר .
קצת קשה לי להאמין שבשנים הקרובות תחביבי יצאו מתחום הבית (עד שהבנות יגדלו קצת)
רציתי לקנות יאכטה כשאצא לפנסיה (עוד הרבה שנים) אבל עקב נסיון מר עם הכלי הנ"ל ( בחילות והקאות על יאכטה של קרוב משפחה )הרעיון ירד כרגע מהפרק ,אולי בעתיד נוסף על האודיו יהיה לי תחביבים נוספים .
זה התחיל ב- 95 בטרקטורון (כדי לטייל בארץ ולא כדי לרמוס את הברחש המצויץ באזור משכנו)
זה המשיך בשנת 2000 באופנוע ים (וג'יפ בשביל לגרור אותו וכפועל יוצא מזה עוד טיולים בארץ) ובירי מעשי .
אבל ב-2002 התחתנתי ובהמשך נולדו הקטנות וכתוצאה מכך גם הטרקטורון וגם האופנוע עומדים כבר כ-4 שנים ללא תזוזה במחסן אצל הורי .
תחביב האודיו בצורה רצינית התחיל לפני כמה שנים עם הכרותי עם האתר .
קצת קשה לי להאמין שבשנים הקרובות תחביבי יצאו מתחום הבית (עד שהבנות יגדלו קצת)
רציתי לקנות יאכטה כשאצא לפנסיה (עוד הרבה שנים) אבל עקב נסיון מר עם הכלי הנ"ל ( בחילות והקאות על יאכטה של קרוב משפחה )הרעיון ירד כרגע מהפרק ,אולי בעתיד נוסף על האודיו יהיה לי תחביבים נוספים .
נערך לאחרונה על ידי dudib ב 18/05/2007 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
מרטין, רכבי ספורט
,שנים הייתי קורא מגזינים מחול ומהארץ, רק שהייתה לי MX5 נרגעתי
מכרתי אותה מזמן ומאז קצת נרגעתי, אבל כשאני רואה פורש על הכביש.........
זו מכונית החלומות 911 " רגילה"
מכרתי אותה מזמן ומאז קצת נרגעתי, אבל כשאני רואה פורש על הכביש.........
זו מכונית החלומות 911 " רגילה"