xiaomi mi box 4k read pgs subtitles?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1457
שם מלא: ליאור אהרון

שליחה

שלום אני מוריד הרבה סרטי 4k/hdr והרוב מגיעים עם כתוביות בתוך הקובץ של ה mkv והכתוביות הן מסוג pgs ולא srt והטלויזייה של סמסונג שקניתי לא קוראת את הסוג הזה ואני צריך לעשות המהרה דרך subtitile edit וזה לוקח 20 דקות לסרט השאלה שלי אם יש סטרימר שכן יודע לקרוא כתוביות מסוג pgs? והאם mi box 4k יכול?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

@Lior98
·
עד כמה שידוע לי, יש למיבוקס בעיות עם ניגון של תכני 4K. אבל כל דבר שיודע להריץ קודי, ידע להתמודד עם הכתוביות האלה.

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@TheCoolest
·

טלויזיות סטנדרטיות יודעות לקרוא את הסוג הזה? מסקרן אותי אם זה נטו הדגם שלי nu7400 או שזה כמעט כל הטלויזיות לא קוראות תסוג הזה

ולא הבנתי את התשובה שלך זה אומר ש mi box 4k קןרא בוודאות את ה pgs?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

לא יודע מה זה טלוויזיות סטנדרטיות. ה-B7 שלי יודעת.
וגם קודי יודע, למכשיר עצמו אין חשיבות בעניין הכתוביות.

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@TheCoolest
·

אתה מבלבל אותי.. מה שמפריע לי זה שאין קריאה של כתוביות pgs עזוב קודי אני לא מתעסק עם קודי אני מחבר כונן חיצוני ומנגן ככה סרטים השאלה שלי אם נניח הסטרימר mi box יידע לקרוא את הכתוביות האלו בסרט שיתנגן דרך כונן חיצוני המחובר לסטרימר ישירות (בנגן המובנה של הסטרימר) באתר שלהם לא ראיתי תמיכה בסוגי כתוביות אז לא הבנתי אם זה כן קורא או לא.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

הסטרימר מריץ אנדרויד, זאת מערכת הפעלה. בשביל לראות דרכו משהו אתה צריך להתקין עליו תוכנה שיודעת לנגן את התוכן. קודי נגן עם תמיכה בערך בכל פורמט אפשרי, ולכן דווקא אותו הזכרתי. כי איתו יש לי ניסיון. ואין לו שום בעיה עם כתוביות PGS או SRT או מה שלא תרצה.

Elad1409
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298

שליחה

Lior98

ממה שאני מכיר יש בעיה בניגון סרטים עם תרגום בטלויזיות של סמסונג (אני חוויתי את אותה בעיה עם Ks8500).
אתה יכול לקרוא על זה פה.
כמו ש-TheCoolest רשם - אין קשר לחומרה פה. כל סטרימר סיני של 50$ (שמותקן עליו קודי, פלקס, VLC) ידע להתמודד עם כל קובץ כתוביות.

ואם אתה מעוניין לנגן קבצי 4k כדאי שתימנע משיאומי. מציע לך לבדוק את השרשור הזה

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@TheCoolest
·

עכשיו הבנתי זה היה יותר ברור (אין לי ניסיון בקודי בגלל זה לא הבנתי את מה שרשמת בהתחלה)

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ואיזה סטרימר אתם ממליצים שיכול לנגן 4k hdr בלי תקיעות כי שניכם התלוננתם שהוא לא מריץ טוב מחפש משהו הכי זול ופשוט כי בפועל אשתמש בו נטו בשביל ניגון סרטים דרך usb

Elad1409
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תציץ בשרשור הזה שבו דנים בנושא דומה.

בקצרה, אם לא בא לך להשקיע 700 שקל ואתה לא חושש ממעט התעסקות, אז הכי טוב לקנות סטרימר זול (50-60 דולר) ולהתקין עליו LE או CE, להתקין על זה קודי וזהו. ארתור יכול להרחיב. אני לא התנסיתי אבל יש מספר אנשים שמעידים שזה מנגן כל סוג קובץ בלי בעיות.

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@Elad1409
·

בפועל מאמין שזה כמו שיש לי עכשיו.

סרטי 4k hdr "סטנדרטים" שאני מוריד הם 15-20gb רצים בסדר הסרטים הכבדים יותר 50gb רצים לא טוב (לפי נגן מובנה של סמסונג) מאמין ש mi box עובד אותו עיקרון תסרטים של 15-20 יצליח אבל הכבדים יותר הוא יקרטע תאמת רוב הסרטים שלי הם מהסוג של 20 אני לא מוריד את האלה של 50 כי זה בזבוז והמתנה יותר ארוכה...

השיקול אצלי זה או אפל tv ב700 שקל או מי בוקס שמאמין שיעשה תעבודה בסרטים "סטנדרטים"

Elad1409
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לי היה מיבוקס ורכשתי לאחרונה את האפל טיוי באילת (680 שקל).
זו ליגה אחרת לחלוטין.
מעבר לזה שהאפל ינגן כל קובץ בכל גודל, גם איכות התמונה שהוא יציג עדיפה משמעותית (גם בסרטי 1080p). הנטפליקס ייראה הרבה יותר טוב מאשר במיבוקס. הוא גם מכשיר הרבה יותר יציב (מאז שיש לי אותו, לא נאלצתי לעשות ריסטרט אחד. במיבוקס, זה היה עניין יומי). אם יש לך אייפון, אז בכלל זה מעולה, תוכל לצפות בתמונות על המסך, להציג את מסך האייפון על הטלויזיה, להשתמש באייפון כשלט וכו
כמו כל מוצר של אפל - הוא עושה את מה שהוא מותאם לעשות הכי טוב והוא יקר להחריד (לעומת המתחרים).

אם אתה לא רוצה אפל טיוי, אני הייתי קונה סטרימר סיני זול עם חיבור רשת 1 ג'יגה (אני מניח שאתה מחובר קווית, אם לא, זו בעיה) ומנסה להזרים באמצעותו דרך אנדרואיד עם קודי.

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@Elad1409
·

כמו שאמרתי אני משתמש בחיבור usb בשביל ניגון סרטים ב אפל tv אין חיבור usb ככה זה לא עונה לדרישה שלי איזה המלצות יש אחרות חוץ מ mi box?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

לא חושב שיש סטרימר זול כרגע בשוק שיתן לך תמורה יותר טובה מהשיאומי. אפל TV מאוד מוגבל לעומתו.
אם אתה רוצה להשקיע יותר ולקבל מוצר פרימיום זה רק נבידיה שילד.

Elad1409
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@Lior98

בלי שום קשר למה שתחליט לרכוש, הייתי ממליץ לך בחום להיגמל מההרגל של ניגון תכנים באמצעות הארד דיסק נייד. זה פשוט לא נוח.
הסטרימרים מאפשרים להזרים ממחשב רחוק\NAS ולחסוך את הטרחה של הזזת ההארד דיסק כל פעם שיש תוכן חדש שבא לך לראות. ברגע שתנסה אתה לא תאמין שפעם השתמשת בהארד דיסק.
בכל אופן, כמו שרשמתי למעלה, במידה ואתה לא מעוניין ב-Apple TV, תרכוש את הסטרימר הזול ביותר שתומך ב-4k hdr עם USB ותרכוש אותו.
מזהיר מראש, החוויה שלי עם הארד דיסק חיצוני בשיאומי לא הייתה חלקה בקבצים גדולים.

@toxin

איפה אתה רואה את המגבלות של Apple TV לעומת שיאומי (מלבד המחיר, כמובן)?

בתור אחד שהשתמש בשניהם אני יכול להצביע על המגבלות הבאות בשיאומי לעומת Apple TV:

1. לא מסוגל לנגן קבצים בגודל 25 ג'יגה ומעלה (לפעמים פחות). גם בחיבור הארד דיסק ישיר. זה לבד אמור להיות דיל ברייקר לרוב האנשים.
2. איכות תמונה בסרטים מוזרמים מהרשת הביתית
3. איכות תמונה סלקום\נטפליקס
4. Dolby Vision
5. Dolby Atmos
6. אין חיבור Ethernet. דרוש מתאם. איכות wifi מזעזעת.
7. יציבות

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@Elad1409
·

הזרמת מדיה מצריכה תמיד חיבור אינטרנט מהיר במיוחד בשביל 4k hdr ותמיד אינטרנט זמין (נניח אקח את זה למקום שאין אינטרנט לא אוכל לצפות בסרט לעומת הארד דיסק חיצוני) נוחות מיטבית מבחינתי הארד דיסק חיצוני מספיק אפילו ללכת לחברה עם mi box 4k והארד דיסק חיצוני ולצפות מאשר להיסחב עם הלפטופ ולקות שיש אינטרנט מהיר ויציב

מה שלא הבנתי אמרת איכות תמונה באפל tv יותר טובה? זה רק נגן אני לא בטוח שזה יכול לספק יותר איכות טובה מה שמשנה זה התוכן והציוד שזה המסך תקן אותי אם אני טועה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

אלעד, תלוי מה הצרכים של כל אחד. לא לכולם יש מערכות סראונד בבית או מעוניינים להריץ סרטים מעל 25 גיגה. לפי מה שאני רואה השיאומי די מתאים לצרכים של פותח השרשור.

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@toxin
·
האמת שאני גם חושב.

מבחינתי זה רק לחבר הארד דיסק חיצוני ולנגן סרטים והממוצע של הגדלים שאני מוריד הם באמת עד 25gb

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

לא הבנתי מה הקשר בין חיבור אינטרנט לבין הזרמת תכנים ברשת הביתית.

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@TheCoolest
·
ההזרמה עובדת על גבי אינטרנט לא? לא הבנתי לאיזה דרך התכוונו שאמרו לי הזרמה דרך האינטרנט או כל הזרמה אחרת חוץ מחיבור של usb חיצוני והפעלה של הסרט

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”