שלום אני מעוניין לעדכן את ה samsung ue50nu7400 הגרסא הנוכחית שלי היא 1103 שאיתה קיבלתי את הטלויזייה
ראיתי באתר של סמסונג ישראל שהגרסא החדישה היא 1153 ושאני מנסה לשדרג דרך האינטרנט בטלויזייה עצמה זה אומר שאין עדכון זמין זה אומר שהעדכון לא מתאים לטלויזייה? אני חושש מלעדכן ולקבל בריק מסויים אשמח לעצות
ואגב הקובץ מגיע בתור exe זה אומר שאני מעביר לדיסק און קי ופותח תקובץ בתוך הטלויזייה? והאם מישהו מכיר את הגרסא 1153 ויודע אם יש שיפורים/שינויים בין 1103 ל 1153?
חשוב לציין שזה יבואן רשמי סמליין
תודה.
https://www.samsung.com/il/support/mode ... U7400UXSQ/
samsung nu7400 שדרוג קושחה
@Lior98
·לדעתי העדכון באינטנט אמור להוריד לך את העדכו האחרון המתאים לטלוויזיה שלך. לא הייתי ממליץ להוריד משהו אחר ולנסות ולעדכן מDOK.
אבל בדיוק בשביל זה אתה שילמת אקסטרה מחיר ליבואן הרישמי. כדי שתוכל לשאול את התמיכה שלו כאלו שאלות.
·לדעתי העדכון באינטנט אמור להוריד לך את העדכו האחרון המתאים לטלוויזיה שלך. לא הייתי ממליץ להוריד משהו אחר ולנסות ולעדכן מDOK.
אבל בדיוק בשביל זה אתה שילמת אקסטרה מחיר ליבואן הרישמי. כדי שתוכל לשאול את התמיכה שלו כאלו שאלות.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
@Lior98
·מה מפריע לך לשאול גם וגם? הם הרי יודעים הכי טוב מה צריך היות במסך שלך.
·מה מפריע לך לשאול גם וגם? הם הרי יודעים הכי טוב מה צריך היות במסך שלך.
------------------------------------------------------------------