אתמול בערב חתם שר התקשורת מר איוב קרא על צו המקל על יבוא אישי ומשפחתי בכמות של עד חמישה מכשירים אלקטרוניים ביתיים כמו ראוטרים סטרימרים טלווזיות ועוד, ומבטל את הצורך הישן לקבלת "אישור סוג" ממכון התקנים.
רק חבל שזה הגיע כ"כ באיחור. כיום רב האמזונים הגדולים כבר לא שולחים יותר מוצרי תקשורת לארץ בניגוד לעבר הלא רחוק (תנסו להזמין ראוטר אלחוטי כיום מאמזון UK, מה שהיה די סטנדרטי בעבר וכבר לא אפשרי, או רסיבר וכו), ואין יותר מידי תחלופות (למעט אולי NEWEGG).
למען האמת אנחנו קונים רק מאמזון ראוטרים בגלל הבעיות מול משרד התקשורת אם תחפשו אותם באיביי או גירבסט הרבה פעמים המחירים אפילו יותר זולים ובהנחה שלא יהיו בעיות בעתיד זה ישתלם לקנות משם ולא מאמזון.
gofmarat כתב:@Huber
·אי אפשר להזמין כנראה בגלל שהבינו שאי אפשר להעביר אותם פה במכס, לדעתי אחרי החוק יחזרו לשלוח לפה את המוצרים הנ"ל
...
·
זה בדיוק מה שאמרתי, אבל בניגוד אליך אני לא חושב שיחזירו את המשלוח לארץ אחרי שיעבור החוק, כי אין אף אחד באמזון שעוקב אחרי הדברים הללו. הימור מושכל שלי, לא נראה בעתיד הקרוב (ואולי אפילו הרחוק) את אמזון חוזרים לשלוח ראוטרים לארץ.
בניגוד אליך, אני כן חושב שיש אנשים באמאזון שעוקבים אחרי הדברים האלה, במיוחד לאור העובדה שאמאזון עושה מאמצים גדולים וצעדי ענק כדי להיכנס ולהתחיל למכור בישראל.
Huber כתב:רק חבל שזה הגיע כ"כ באיחור. כיום רב האמזונים הגדולים כבר לא שולחים יותר מוצרי תקשורת לארץ בניגוד לעבר הלא רחוק (תנסו להזמין ראוטר אלחוטי כיום מאמזון UK, מה שהיה די סטנדרטי בעבר וכבר לא אפשרי, או רסיבר וכו), ואין יותר מידי תחלופות (למעט אולי NEWEGG).
בניגוד אליך, אני כן חושב שיש אנשים באמאזון שעוקבים אחרי הדברים האלה, במיוחד לאור העובדה שאמאזון עושה מאמצים גדולים וצעדי ענק כדי להיכנס ולהתחיל למכור בישראל.
...
·
הלוואי וזה היה נכון. לבינתיים כל מה שיש זה שמועות וחצאי כתבות שמתבססות על.. .כלום בעצם. אין שום מידע מאומת שמבסס את הטענה הזו (ושלא תבין לא נכון, אני לחלוטין בעד).